Dodaj do ulubionych

Plener w Bielsku Białej lub okolicy

02.03.09, 12:33
Hej wszystkim.....szukam fajnego miejsca na plener w BB lub okolicy....wesele jest w czerwcu, myślałam o ruinach zamku ale nie kojarze żadnych;) Jakie są Wasze propozyje?
Obserwuj wątek
    • www.lukaszcinal.pl Re: Plener w Bielsku Białej lub okolicy 02.03.09, 17:47
      Witam.

Jest sporo fajnych miejsc w niedalekiej odległości od Bielska.
      Po pierwsze proponowałbym aby plener wykonywany był w innym dniu niż ślub i wesele.
      Jeszcze nie zdarzyła mi się para która żałowałaby takiej decyzji.
      Jest kilka miejsc w naszej okolicy które często wykorzystywane sa do takich celow:
      Park w Żywcu, niezniszczalny kompleks wokół zamku Pszczyńskiego, ogrody w Pisarzowicach , Hecznarowicach,Gora Zar, okolice Jeziora Żywieckiego.
      Najlepiej wg mnie wybrac przynajmniej 2 miejscowki aby plener byl jak najbardziej urozmaicony.

Pozdrawiam.
      • kaska1981aaa Re: Plener w Bielsku Białej lub okolicy 03.03.09, 14:39
        Zgodzę się, że na pewno plener w inny dzień może być ciekawszy i na pewno odważniejszy, taką opcję mamy na uwadze ;) Zastanawiam się jednak gdzie w BB można zrobić tez fajne zdjęcia w dniu samego ślubu, żeby z tego dnia tez była jakaś fajna pamiątka :) Pozdrawiam
    • jasnia www.jasnia.pl 03.03.09, 17:26
      Na plener w dniu ślubu proponuję bielską starówkę. Półtorej godzinny spacer po uroczystościach zaślubin i obiedzie to nie tylko czas dla fotografa to przede wszystkim możliwość złapania drugiego oddech dla PM. Chwila odprężenia i relaksu. Przy okazji spaceru można znaleźć i odkryć liczne zaułki czy inne romantyczne miejsca.
      Zapraszam do galerii: www.jasnia.pl/fotografia_slubna.html

Artur Strąk
      www.jasnia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka