Dodaj do ulubionych

fajne miejsce na wesele

30.01.07, 19:12
czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie można zrobić wesele ok 100 os (plus,
minus 20 os) a gdyby to miejsce było z noclegiem to jeszcze lepiej bo dużo
osób będzie musiało nocować, żeby była fajna atmosfera i dobre jedzenie, może
taki lokal istnieje????
Obserwuj wątek
    • indygof Re: fajne miejsce na wesele 30.01.07, 19:13
      nie dodałam że interesują mnie Gorlice i okolice
      • oerlikon6 Re: fajne miejsce na wesele 31.01.07, 14:01
        Polecam Ci zajazd DALIA w Moszczenicy przy skrzyżowaniu. W ubiegłym roku
        robiliśmy tam wesele. A oto argumenty dlaczego:
        1. Właściciel to rzeczowy człowiek, doradzi, pomoże wybrać menu, zajmuje się
        wszystkim, Ty masz jedynie załatwić alkohol i owoce.
        2. Cena od osoby o. 90-100 PLN w zależności od menu.
        3. Jedzenie świeże i smaczne (fajne i wyszukane potrawy a nie wiejski zestaw
        typu schabowy i mizeria)
        4. Klimatyzowana sala do jedzenia na górze i do tańczenia na dole (super klimaty)
        5. Co zostanie zabierasz do domciu
        SERDECZNIE POLECAM i POZDRAWIAM!!
        P.S. nie polecam AKROPOL, (ponoć kradną mało jedzenia i mega ceny) w Mimozie
        właścicielka idzie na ilość a nie na jakość i kiedyś mięso było śmierdzące.
        • indygof Re: fajne miejsce na wesele 31.01.07, 20:35
          a może coś możesz mi napisać na temat Restauracji Leśny Dworek Gorlice Ul.
          Węgierska 41, bo znalazłam jego oferte w internecie, jakie opinie słychać na
          jego temat bo ciężko mi tak załatwiać na odległość, najlepiej było by tam pójść
          obejrzeć zapytać, ale na razie nie mogę przyjechać, więc wszystko na odległość
          P.S. a czy możesz mi jakieś zdjęcia z tego wesela w Dalii przesłać na maila
          gazetowego? tak żeby było widać nakryty stół, czy sale gdzie się tańczy
          Była bym wdzięczna za pomoc
          Pozdrawiam!
    • thesaloniki Re: fajne miejsce na wesele 03.02.07, 11:13
      leśny Dworek dba o jakość ale musisz tam zadzwonić i zapytać czy obsłużą 100
      osobowe wesele i czy mają dość miejsc noclegowych. Moi goście weselni tam spali
      ale to było 8 osób o ile dobrze pamiętam.
      www.lesny-dworek.pl
      • indygof Re: fajne miejsce na wesele 05.02.07, 19:11
        a Ty gdzie miałaś swoje wesele? możesz polecić swój lokal? czy gdybyś jeszcze
        raz wybierała był by to to samo miejsce?
    • krater-g Re: fajne miejsce na wesele 06.02.07, 12:13
      Witam.
      Jeśli jeszcze nie wybrałaś(eś), polecam Hotel Lipsk. Adres znajdziesz na naszej stronie www.krater-cba.pl
      Pozdrawiam i zyczę wszystkiego dobrego.
      Mieczysław
    • thesaloniki Re: fajne miejsce na wesele 06.02.07, 21:48
      ja miałam w BWA i poza utrudnieniem dla kucharza i kelnerów (dużo chodzenia po
      schodach i chyba brak porządnej kuchni)) oraz toaleta na piętrze (goście muszą
      wchodzić na piętro a staruszkom trudno) było elegancko. Dwór Karwacjanów robi
      wrażenie na przybyłych gościach. Więcej uwag nie pamiętam bo wesele miałam dawno.
    • krater-g Re: fajne miejsce na wesele 07.02.07, 09:45
      Witam i przepraszam, ale błędnie podałem adres strony naszego zespołu;
      www.krater.cba.pl
      Pozdrawiam serdecznie. Mieczysław
    • jaga0809 Re: fajne miejsce na wesele 07.02.07, 10:23
      Cześć słyszałam że w Bystrej są fajne wesela, sal jest ładna ale oblegana. Na
      kiedy planujesz wesele? Pozdrawiam
    • jaga0809 Re: fajne miejsce na wesele 07.02.07, 10:31
      ALe w bystrej kucharke chyba musisz poszukać. Ostatnio byłam jako gość na weselu
      w leśnym Dworku jedzenie ok dużo jedzenia, zostało i mozna było zabrać do domu.
      Oprócz tego zimna płyta non stop.A co do samej sali ma ułożenie podkowy, i
      goście sie nie widza gdyż oddzielają ich ściany. sala do tańczenia na dole i
      trzeba pokonać schody :)Ale najlepiej samemu zobaczyć:) Obsługa kelnerska bardzo
      miła!!
      • indygof Re: fajne miejsce na wesele 08.02.07, 15:34
        Na kiedy planujemy to zależy od wolnych terminów :) właśnie dlatego pytam o
        opinie gdzie jest miło i sympatycznie, co moglibyście nam polecić, jak
        przyjedziemy na urlop w rodzinne strony to będzie rajd po salach :) bo od
        zaręczyn minęło 2 lata chyba już czas na sformalizowanie
    • jaga0809 Re: fajne miejsce na wesele 19.02.07, 21:21
      i jak masz juz cos?
    • hihul Re: fajne miejsce na wesele 25.02.07, 19:38
      cześć, ja też szukałam sali lub restaruracji w Gorlicach lub okolicach.. może
      bliżej Sącza,... do do Leśnego Dworku, to byłam tam osobiście, rozmawiałam z
      właścicielką, ale niestety nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia, była bardzo
      niemiła.... poza tym, fakt iż sala do tańca jest na dole - mi osobiście bardzo
      to przeszkadza.... goście którzy siedzą na górze nie mogą sobie nawet popatrzeć
      na tańczących... i bawiących się... trzeba koniecznie zejść na dół...
      Generalnie : ładnie ale nie miło, nic ciekawego..aaa.. i słyszałam opinie o
      zimnym jedzeniu.... widziałam też akropol... hmm też mi się nie spodobał... :(

takie są moje obserwacje...
      • indygof Re: fajne miejsce na wesele 26.02.07, 21:23
        no ja też byłam w Leśnym Dworku i rozmawiałam z kelnerkami (2 różne) i panią
        menager i zrobiły właśnie na mnie dobre wrażenie, szefowej nie widziałam i nie
        znam. Byliśmy tam przez 3 dni, klienci byli zawsze i to po 4 stoliki zajęte-co
        uważam że dobrze świadczy o lokalu, sami też coś zamówiliśmy-jedzenie bez
        zastrzeżeń, sala na górze bardzo sympatyczna, a o zimnym jedzeniu to tylko
        przeczytałam jedną wypowiedź osoby która na studniowce dostała zimne udko. Tak
        że my skłaniamy się do tego lokalu, bo żaden inny mi się tak nie spodobał
        • agulawaz Re: fajne miejsce na wesele 15.03.07, 11:13
          Super jest w DALI w Moszczenicy, byłam niedawno na weselu, uciążliwe jest tylko
          schodzenie na parter żeby potańczyć, super jest też w Bystrej , ale chcący tam
          zamówić salę trzeba rok wczesniej. polecam także bardzo MIMOZĘw Libuszy, też
          dobre jedzenie, fajny lokal. Polecam u nich placek po węgiersku!! pozdrawiam
          • rzelkazag Re: fajne miejsce na wesele 04.06.07, 18:07
            Faktycznie w Dalii jest super. #lata temu mój brat miał tam wesele a teraz w
            sierpniu siostra... jedzenie jest normalne nie żadne zwymyślane chyba że sobie
            ktoś zazyczy i obsługa bardzo miła:) Polecam jak Najbardziej!!
    • sabina158 Re: fajne miejsce na wesele 08.06.07, 21:58
      Witam :) Szukam a raczej moja Siostra sali na wesele na 200 osób w Gorlicach
      bądź okolicach. Czy moglibyście coś polecić... Z góry dziękuje...
      • krater-g Re: fajne miejsce na wesele 11.06.07, 10:47
        Witam Sabino.
        Zerknij na naszą stronę www.krater.cba.pl może coś znajdziesz.
        Pozdrawiam
        Mieczysław i Grupa Muzyczna KRATER z Gorlic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka