Dodaj do ulubionych

Ferie 12-26.02.2011

06.01.11, 21:11
Witam

wraz z rodzinką wybieramy się na ferie do Krynicy w wymienionym w tytule terminie.
Moje pytanie - co w tym czasie będzie się działo w Krynicy, co można robić, co zwiedzić, jakie atrakcje, może jakie media będą organizować jakieś imprezy.
Pytam, aby zaplanować dzieciom 8 i 11 lat oraz oczywiście SOBIE rodzicom czas.

Pozdrawiam i do zobaczenia.
Obserwuj wątek
    • pimkaa Re: Ferie 12-26.02.2011 23.01.11, 22:32
      w krynicy jest lodowisko kilka razy dziennie ślizgawka, tor saneczkowy powyżej lodowiska, góra parkowa polecam wjazd kolejką, zejście spacerkiem, jaworzyna kolejka gondolkowa, jeśli chodzi o narty to jest kilka wyciągów, pijalnia wody a tam codzienne koncerty orkiestry zdrojowej, muzeum zabawek, kino. napewno nie bedziecie się nudzić, natomiast portfelik wyszczupli się, oj tak:)
      • marzena1996 Re: Ferie 12-26.02.2011 01.02.11, 18:49
        Bardzo dziękuję za odpowiedz, na pewno będziemy korzystać z atrakcji.
        • zstrucki Re: Ferie 12-26.02.2011 02.02.11, 09:25
          W podobnym czasie będę w Krynicy. Ja co prawda bardziej chodzić po górach. ale na pewno weź pod uwagę obydwie kolejki (gondolową na Jaworzynę, stamtąd może jakiś krótki spacer, oraz linowo-terenową na Górę Parkową, to samo). Myślę, że pijalnie wody też mogą być atrakcją. Dla Was może będzie interesujące Muzeum Nikifora. W Muszynie (kilka przystanków pociągiem) oraz w Rytrze (nieco więcej) są ruiny zamków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka