Dodaj do ulubionych

Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na humor"

18.11.03, 19:09
Watek zainspirowany nadchodzaca zima i sniegiem z tym
zwiazanym.hehe.Oczywiscie wszystko zartobliwie:)))) moje pytanie brzmi-Jak ma
wygladac dla was idealny balwan????Ja wiem ze jak bylam dzieciem to ulepienie
balwana bylo zajeciem ponad moje sily i bardzo frustrujacym,bo snieg lepki i
zimny,i wogole ciezki i marchewek nie bylo na nos i wegielkow na guziki,
babcia nie pozwolila uzyc miotly zeby balwan cos trzymal w rece:))))pasmo
bolu dla dziecka:(((( heheheh
Moj balwan ma sie skladac z trzech kul snieznych,na glowie ma miec
kapelusz, nos z marchewki, oczy ,usta,guziki z wegla, trzymac miotle w rece i
miec szalik okrecony wokol szyi(czy szyji sie pisze?)i trzymac rece w
odpowiednich miejscach,bo ja raz widzialam perwersyjnego balwana na podworku
u sasiada, byl bez majtek i w gole szkoda gadac,miotly nie trzymal tylo co
innego, nie napisze bo mi watek wytna:((( heheheh u mnie balwan ma byc
grzeczny:)) a u wasz???
Obserwuj wątek
    • k.g.r Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 19:21
      hehe, co do bałwana to mam co najmniej kilku idealnych kandydatów.Ale nie sa
      oni na szczęscie bałwanami moich marzeń:))))nie są ze sniegu ale jak
      najbardziej prawdziwi:)))
    • zawisza777 Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 19:24
      :D dobre tytul sztuki: "Snowman of my dreams "
      Tak zgdzam 3 kulki obowiazkowe ! zawsze staralismy sie utoczyc jak najwieksza
      ta dolna a pozniej podczas robienia tej srodkowej to we dwoch z moim kolega z
      njaprzeciwka nie moglismy podniesc zeby ustawic na wlasciwym miejscu:D i takie
      byle dzieciece problemy wtedy. Co do odpowiednich tzw. rąk to zawsze sie cos
      znalazlo..hie a swoja droga to tez u mnie mozna bylo spotkac balwany bez majtek
      a konkretnie u konkurencji dzieki naszym dywersyjnym dzialaniom :D
      • ellenai Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 19:28
        widzialam ,ze temat balwana was poruszy:))))))kgr,balwan balwanowi nierowny,ja
        tam wole sie zaglebiac w sniezne balwany,sa bardziej plastyczne,e te ludzkie to
        takie niewdzieczne i paskudne sa.
        Zawisz dywersancie,tak na cudzego balwana sie zamierzac,toz ty sumienia nie
        masz:))))))))))
        • zawisza777 Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 19:32
          Gorzej te ludzki nie sa nawet w polowie tak plastyczne jak sniegowe...a ja nie
          Cierpie jak "snieg" nie klei...
          i jak tu takie wylozyc ze wiosna tuz tuz ?!
          • ellenai Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 19:34
            ja wyroslam dawno z balwanow,teraz lubie wachac kwiatki na wiosne hehe:))))))
            balwan juz mnie nie kreci hehehe:))))))
            • zawisza777 Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 19:43
              ta....i jak te Twoje kwiatki zinterpretowac ?
              lubisz mlodszych ;)
              • ellenai Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 19:48
                zawisz ,no cos ty ,tu nie bylo zadnej poetyckiej metafory ,ja po chlopsku
                prosto z mostu, hehe kwiatek to kwiatek dla mnie ,lodyzka zielona,srodek i
                platki dookola srodka:)))) pewno ze lepszy mlodszy kwiatek bo nie zwiedniety
                heheheheh:))))))))))
                • zawisza777 Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 20:01
                  "Gorzej te ludzki nie sa nawet w polowie tak plastyczne jak sniegowe...a ja nie
                  Cierpie jak "snieg" nie klei...
                  i jak tu takiemu wylozyc ze wiosna tuz tuz ?!"
                  Nawiazujac do mojego postu zbytnio spersonifikowanego myslem ze Twoj tez byl
                  podtrzyman w tym kontekscie...wiec dlatego tak pokojarzylem :D
                  A teraz taka "moda" na mlodszych/mlodsze wiec sie bedziesz zbytnio wyrozniac ;)
                  • ellenai Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 18.11.03, 20:40
                    moda, moda ja mam rowiesnika,ale znam pare z 10 letnia roznica,(ona starsza,on
                    mlodszy) no i dziala to dobrze takie ustrojstwo:)))))))
                    • zawisza777 Re: Balwan waszych marzen:)))))(rozwazania" na hu 19.11.03, 12:24
                      ciekawy mechanizm...ale znam go z praktyki u mnie sie tak jakos zawsze starsze
                      trafialy :D max trzy lata wiecej ale starsze hi hi
    • giks Re: Balwan waszych marzen:))))) 18.11.03, 23:45
      Wracając do bałwanów tych śnieżnych ;)
      Jak dla mnie 3 kulki jak najbardziej. My podobnie jak zawisz zawsze mieliśmy
      problem z podniesieniem tej 2 i 3. ;))) nie wiem czemu ale moje bałwany jak
      sobie teraz pomyśle to mało kiedy miały ręce ;) jacych inwalidzi chyba ;) o
      marchwece już nie wspomnę i reszcie. Njacześciej jakies kamyki kawałek gałęzi
      jako improwizacja miotły a czasem to nawet i kamieni nie było tylko guziki i
      oczy ze śniegu :)))

Raz jednak... to był mój ostatni bałwan jeszcze w szkole. z koleżanką pod
      internatem jakby tego było mało na przeciw okna (znienawidzonej, wrednej)
      dyrektorki utworzyłeśmy z pomocą chłopaków wielkiego bałwana, Był ogromny no i
      wszystko miał na miesjcu ;) i naprawdę był bałwanem nikt nie wątpił, że to nie
      jest bałwanica (?) ;) fajnie potem było się tłumaczyć na dywaniku .... z
      trudem powstrzymując się od śmiechu i zwalając wszystko na bogu ducha winnych
      łopaków którzy wtedy nam już nie pomagali ;)

To by było na tyle teraz już takich głupot nie robię ;)
      • ellenai Re: Balwan waszych marzen:))))) 19.11.03, 00:16
        giks no ciesze sie ze sie wpisalas bo ja juz myslalam ze ja jedna kobita co ma
        przeszlosc"balwania".Podziwiam twoja tworczosc i jej rezulaty.Ty przeciez z
        juniorem mozesz kule turlac i robic balwana, ja nie mam tak dobrze, musze sie
        postarac o dzieci heheh:)))))
        • giks Re: Balwan waszych marzen:))))) 19.11.03, 00:49
          sniegowe szaleństwa to się dopiero w tym roku zaczną bo w tamtym to jeszcze
          był za mały. Ale tata mu postawił bałwan takiego mini. na parapecie za oknem
          (mamy szerokie parapety ) taki na 15 cm wzrostu był ale junior się mu
          przyglądał godzinami hi hi hi ;
          • ellenai Re: Balwan waszych marzen:))))) 19.11.03, 00:53
            junior sie przygladal???hehe wyobrazam to sobie,dzieci sa takie slodkie,ale
            niewyobrazam sobie jaki dla niego tata byl bohater w tym momencie,TAKIEGO
            balwana zrobic,eh,,,,,,zeby to tak pozniej latwo szlo,zeby tak za balwana
            ciagle kochaly,a tu wymagania sie zmieniaja na bardziej wysublimowane
            heheh:)))))))))
      • zawisza777 Re: Balwan waszych marzen:))))) 19.11.03, 12:26
        He he Dobrze widze ze nie brakowalo Wam jzu wyobrazni w tak mlodym wieku...ale
        jak zwykle sie na facetow zwalilo :d Na dywanik z powodu balwana?! naprawde
        rzadkosc...widocznie dyr. to stara dewota musiala byc :) a moze panna? ssss :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka