11agusia11 04.11.09, 13:07 Witam, co sądzicie o naszej galerii "NIWA" ? Według mnie bardzo dobrze się stało że powstała. troszkę mało tam sklepów ale dobrze że w ogóle. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: N I W A ! ; ) 06.11.09, 14:40 11agusia11 napisała: > Witam, co sądzicie o naszej galerii "NIWA" ? > Według mnie bardzo dobrze się stało że powstała. > troszkę mało tam sklepów ale dobrze że w ogóle. ; ) Szczerze mówiąc ... nic nie sądzę bo jeszcze tam nie byłem nawet nie wiem jakie są sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a27 Re: N I W A ! ; ) 04.01.10, 16:24 może z czasem będzie tam więcej sklepów:) mi brakuje H&M uwielbiam ciuszki tej firmy dla dzieci i niestety jak na razie muszę jeździć do bielska albo krakowa a ogólnie pewnie że fajnie że w ogóle jest taka jak wcale Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_echtam Re: N I W A ! ; ) 05.03.10, 10:27 Nie podoba mi się sklep obuwniczy. Ekspedientki są miłe tylko wtedy jak klient kupuje... jeżeli dochodzi do reklamacji to tracą humor nagle. są opryskliwe i niegrzeczne! W dzisiejszych czasach to nie do pomyślenia takie zachowanie. Świadczy tylko o niskiej kulturze tych pań. Najgorszy sklep jaki kiedykolwiek odwiedziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
darek.biz Re: N I W A ! ; ) 08.06.10, 11:01 Osobiście uważam, że jest OK chociaż brakuję jej do prawdziwej galerii. W lipcu ma być rozbudowa. Ma być kino, kręgielnia, KFC, sklepy : H&M, W.Krzyś Jubiler, New Yorker i kilka innych Cudze chwalicie a swego nie znacie Odpowiedz Link Zgłoś
irys.p Re: N I W A ! ; ) 08.06.10, 18:46 To fajnie, że będzie kręgielnia,w tym sporcie mogą brać udział nawet sprawni inaczej. Przy okazji, że jestem na blogu chcę się forumowiczom użalić. Otóż w niedawnym czasie uzgodniłam generalny remont mieszkania z wykonawcą p. Hodurem. To była droga przez mękę.Same niedoróbki, robota brudna,byle jaka,niefachowa. Ale pobrał co chciał.Dosłownie i w przenośni. Sprawa będzie miała swój koniec w procesie sądowym. Niedość,że są koszta wymierne, to jeszcze - proces.A On - nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
jodyna.1 Re: N I W A ! ; ) 10.06.10, 08:59 Nawet nie wiesz jak ja cię rozumiem. Wprawdzie nie miałam do czynienia z tym panem, ale inni "fachowcy" też pożal się boże. Jak nie patrzysz na ręce to taką fuszerę odstawią ... A jak się cenią! A co do NIWY nie byłam i na razie nie zamierzam - nie znoszę spędów Odpowiedz Link Zgłoś