Dodaj do ulubionych

Zostałem sam...

15.12.05, 21:04
na "polu chwały",wszyscy sie gdzies pochowali,wiec nie pozostaje nic innego,
jak udac sie do spanka,milej nocki Wam zycze
czesc,klikajcie dalej !!!!
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Zostałem sam... 15.12.05, 23:11
      Ty idziesz spac,a ja dopiero zagladam,a wiesz przypomnialy mi sie slowa piosenki
      "....czym zranilem jej uczucia,ze zostalem nagle sam
      a ja ciagle o niej marze i jej obraz w sercu mam
      o mila moja...."
      Jestem z Toba,bedziemy obydwa SAMI,hehe.
      • ellenai Re: Zostałem sam... 15.12.05, 23:48
        jestem jestm dolaczam do was,cmok
        • dunajec1 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 02:16
          No to teraz sami swoi.
          Kargule czy Pawlaki?
          • aleks44 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 15:48
            tak Masz racje Dunajec,ale jak jeszcze Ellen dolaczy to bedzie ?????
            no wlasnie co ???,moze sie jeszcze Ktos podlaczy ,bedzie mniej podpadajace
            • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 18:20
              beze mnie takie zabawy :)
              • ellenai Re: Zostałem sam... 16.12.05, 20:04
                uuuuuuu a czemu bez ciebie?
                • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 21:35
                  nie umiem spiewać,szkoda :)
                  • ellenai Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:09
                    ja tez nie umie,czyli jest nas dwie wiec mozemy razem spiewac heheh
                  • dunajec1 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:10
                    Aktsieta,a myslisz ze ja umiem?mnie sie przypominaja piosenki,ja nie spiewam,no
                    chyba ze sie napije to wtedy rycze jak zarzynany wol,hihi.
                    • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:31
                      ja mało piję ale jak mi się to zdaży to śpiewm po rusku ballady Żanny Biczewskiej :)
                      • ellenai Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:37
                        trudno mi powiedziec jak ja sie zachowuje,nie opilam sie az tak nigdy!
                        • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:45
                          mi wystarczy dobre towarzystwo w którym czuję się swobodnie,monopol gdyby opierał się na mnie dawno by splajtował:)
                          • aleks44 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:48
                            szkoda,ja czasem sobie wypije,ale tylko malutki kieliszeczek
                            • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:50
                              malutki-jakiej pojemności :)
                              • aleks44 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:51
                                ostatnio jakis koniaczek,ale naprawde w bardzo sladowej ilosci
                                • ellenai Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:52
                                  sladowe ilosci?wiaderko?
                                  • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:54
                                    Cysterna bo kolega wpadł na małego? :)
                                    • aleks44 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 22:57
                                      serio,nie pije ,mam w baru maly zapasik,ale do lusterka nie pije,nie moge na
                                      siebie ptrzec hehe,ale za kilka dni sprawdze zawartosc barku i poddam sie
                                      degustacji,wpadniecie,zapraszam
                                      • dunajec1 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:12
                                        Aleks,ja na to jak na lato,a co,pozartowac nie wolno?
                                        • ellenai Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:16
                                          a wiecie,kiedys musimy sie spotkac wszyscy! koniecznie,nie mowie ze na picie,bo
                                          ja znowu nie pije tak naprawde!
                                          • aleks44 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:20
                                            Dunajec jak dobrze ze Jestes,bo ja dychawiczny troszke jestem ,a tu dwie
                                            bialoglowy i ja nie daje rady
                                            • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:23
                                              dychawiczny a zapierdziula że nadążyc nie można :)Żona musi miec uciechę:)
                                              • aleks44 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:27
                                                eeee tam,nie ma zadnej uciechy,powiedziala by mi cos o tym hehe
                                                • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:44
                                                  nie chce cię rozpuścić chwaleniem :)
                                                  • aleks44 Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:46
                                                    e chyba nie ,zna mnie troszke hihi
                                                  • aktsieta Re: Zostałem sam... 16.12.05, 23:54
                                                    ma twardą rękę :)
                                                  • ellenai Re: Zostałem sam... 17.12.05, 03:06
                                                    trzeba to wszystko mocno trzymac za leb hehe
                                                  • aleks44 Re: Zostałem sam... 17.12.05, 16:26
                                                    ja tylko z przodu lysieje ,wiec lwem nie jestem,a szkoda hehe
                                          • aktsieta Re:Ale byś się zdziwił 16.12.05, 23:20
                                            gdybyśmy Aleks wpadli do Ciebie :)
                                            • dunajec1 Re:Ale byś się zdziwił 16.12.05, 23:55
                                              Na zimowa herbatke?
                                              Aleks,najewaj wode do czajnika,ale z kobietami to musimy ostroznie,bo ja chce
                                              zachowac resztki czupryny.
                                              • aktsieta Re:Ale byś się zdziwił 17.12.05, 00:02
                                                Jak facet łysieje z przodu głowy to znaczy że myśli,jak z tyłu to znaczy że jest lew na kobiety.A jak mu się te 2 łysiny do kupy zejdą?To myśli że jest lew na kobiety :)
                                                • ellenai Re:Ale byś się zdziwił 17.12.05, 02:57
                                                  hehhe aktsieta! hehehhehehe
                                                  • aktsieta Modlitwa kobiety 17.12.05, 20:31
                                                    Panie,proszę Cię obdasz mnie mądrością abym mogła zrozumiec mojego męża.Daj mi cierpliwość abym mogła wytrzymac jego idiotyczne pomysły.Proszę Cię daj mi też miłośc abym mogła wszystko mu wybaczyc Tylko o siłę Cię nie proszę bo bym go k...a zabiła :)))))))
                                                  • aleks44 Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 20:59
                                                    wcale sie nie dziwie ze rzadzisz w domu,jak Twoj malzonek uslyszal ta
                                                    modlitwe,to w droge Ci nie wejdzie hehe.Przepraszam czesto to odmawiasz ???
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 21:40
                                                    Jak masz trochę odwagi przeczytaj to żonie :)wtedy porozmawiamy :)
                                                  • aleks44 Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 21:45
                                                    jutro to zrobie,dzis moglym rana nie doczekac hehe
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 21:48
                                                    masz rację,za zimno by spędzić noc na dworzu :)
                                                  • aleks44 Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 21:56
                                                    tak sobie pomyslalem
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 21:58
                                                    a tak masz "ciepły piec,cichy kąt" :)
                                                  • aleks44 Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 22:02
                                                    zawsze to przyjemniej niz na dworzu,zimno wieje
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 22:13
                                                    i nie ma się do kogo przytulić a święta blisko :)
                                                  • dunajec1 Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 22:30
                                                    A ja swojej przeczytalem,machnela reka i poszla do kuchni,nie wiem co
                                                    myslec,hmmm.
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 17.12.05, 22:35
                                                    za dobry jesteś albo ma ważniejsze sprawy na głowie np.jak święta :)
                                                  • ellenai Re: Modlitwa kobiety 18.12.05, 07:13
                                                    e tam aleks to wzor meza! okna myje,pysznosci gotuje! auto naprawi! facet
                                                    marzenie!!!!!!!!!!!
                                                  • zuzanna6 Re: Modlitwa kobiety 18.12.05, 11:12
                                                    hi hi hi, no z tego co pisze, to masz racje Elle

no cóż, są wyjątki

ale modlitwa super
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 18.12.05, 14:24
                                                    a może się tylko chwali?ciekawe jak ocenia go żona? :)))))))))))
                                                  • ellenai Re: Modlitwa kobiety 18.12.05, 18:17
                                                    lepiej zeby dobrze oceniala heheheh
                                                  • aleks44 Re: Modlitwa kobiety 18.12.05, 19:55
                                                    wlasnie mam kontrole porzadkow,przyznam ze jest ciezko,prawie jak sanepid hehe
                                                    klikajce sobie dalej,ja sie odezwe,oczywiscie jak przezyje hihi
                                                    czesc
                                                  • ellenai Re: Modlitwa kobiety 19.12.05, 03:52
                                                    hehe kontrola porzadkow heheh! cmok
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 19.12.05, 08:25
                                                    Kontrola porządków chyba wypadła negatywnie.Żona nie odebrała Twojej pracy?
                                                  • aleks44 Re: Modlitwa kobiety 19.12.05, 09:05
                                                    odebrala,ale jak zwykle popatrzyla tam .gdzie ja niogdy nie zagladam i cala
                                                    robota poszla w ....
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 19.12.05, 14:11
                                                    i dlatego musisz prezenty sobie sam kupować ? :)
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 19.12.05, 14:11
                                                    i dlatego musisz prezenty sobie sam kupować ? :)
                                                  • ellenai Re: Modlitwa kobiety 20.12.05, 17:09
                                                    a tam zlozymy sie na prezent dla aleksa w takim razie!
                                                  • aktsieta Re: Modlitwa kobiety 20.12.05, 17:39
                                                    nie ma sprawy
    • ciupazka Re: Zostałem sam... 19.12.05, 15:47
      Tu nikogo ni ma i podwójnie teksty postów lecom???
      • ellenai nie zawsze jestem ciupazko cmok n/t 20.12.05, 17:10

• aktsieta Re:Przez pomyłkę 19.12.05, 16:53

• zuzanna6 Re:Przez pomyłkę 19.12.05, 21:53
        i przepadł aleks

zabiłas go tą spowiedzią hi hi hi, albo zonka forum znalazła i lezy teraz
        gdzies pobity
    • aktsieta Re: Zostałem sam... 20.12.05, 09:32
      Porząków nie odebrała i poszedł kumys smakować :)
      • aleks44 Re: Zostałem sam... 20.12.05, 09:57
        hihi ladnie to sie tak smiac !!! bedziecie sie spowiadac !!
        wszystko jest OK,choc ciezko hehe
        • aktsieta Re: Zostałem sam... 20.12.05, 10:11
          martwiliśmy się.A spowiadać to my nie mamy z czego bo jesteśmy grzeczni i za to dostaniemy prezenty eee :)
          • aleks44 Re: Zostałem sam... 20.12.05, 13:18
            Nawet przez mysl mi nie przeszlo ,ze mozecie nie dostac prezentow...,a swoja
            droga nie wiecie co kupic zonie pod choinke ????
            ja jeden prezent juz dostalem ,ale mam obiecany drugi i teraz wychodze z siebie
            zeby zasluzyc.
            • aktsieta Re: Zostałem sam... 20.12.05, 13:55
              poblizuch!!!!!! :)
        • ellenai Re: Zostałem sam... 20.12.05, 17:10
          no zycie "letkie"nie jest czasem hehe
          • aktsieta Re: Zostałem sam... 20.12.05, 17:40
            czasami trzeba robić za wazelinkę :)
            • ellenai Re: Zostałem sam... 20.12.05, 18:00
              no niestety albo stety zalezy co kto lubi hehe
              • zuzanna6 Re: Zostałem sam... 20.12.05, 18:07
                kup zonie fajny perfum
                • ellenai Re: Zostałem sam... 20.12.05, 19:06
                  ladne perfumy to dobra rzecz!
                  • aktsieta Re: Zostałem sam... 20.12.05, 19:38
                    uwaga!różnie ztym bywa.niektóre odbierają to że smierdza :)
                    • ellenai Re: Zostałem sam... 20.12.05, 20:55
                      hmmm,smierdza?!
        • dunajec1 Re: Zostałem sam... 21.12.05, 03:03
          A to swietnie Aleks
          • aleks44 Re: Zostałem sam... 21.12.05, 13:29
            Byly takie Ruskie nazywaly sie chyba Duchi,ale zapach byl hehe,muchy od sufitu
            odpadaly
            • aktsieta Re: Zostałem sam... 21.12.05, 14:25
              akcje dzieje się w Rosji.Facel nie wiedział jak się zemścić na dziewczynie która wybrała innego.myślał i myślał w końcu w dniu ich ślubu kiedy para młodych wychodziła z ichniejszego urzędu wylał na nich wiadro ruskich perfumów.
              • ellenai Re: Zostałem sam... 21.12.05, 15:54
                hehe dobre!
                • aktsieta Re: Zostałem sam... 21.12.05, 16:10
                  zemsta przednia
                  • ellenai Re: Zostałem sam... 21.12.05, 16:21
                    zblizaja sie swieta wiec z tej okazji sie nie mscimy hehe
                    • aktsieta Re: Zostałem sam... 21.12.05, 18:07
                      poczekamy ?:)
                      • ellenai Re: Zostałem sam... 21.12.05, 19:23
                        no pewno!
                        • aktsieta Re: Zostałem sam... 21.12.05, 21:10
                          a zemsta podobno jest słodka? :)
                          • ellenai Re: Zostałem sam... 21.12.05, 22:59
                            nie wiem czy jest slodka,nie chce sie dowiadywac nawet!
                            • dunajec1 Re: Zostałem sam... 22.12.05, 00:11
                              Ale zemsta choc leniwa
                              zagnala cie w nasze sieci
                              ta karczma....
                              • ellenai :)))))))))n/t 22.12.05, 04:17

• aleks44 Re: Zostałem sam... 25.12.05, 22:09
                                teraz ide spelniac obowiazki malzenskie jako przystalo na porzadnego meza,mam
                                oczywiscie na mysli mycie naczyn ,bo wczesniej nie bylo czasu,wiec uciekam i
                                zycze Wam milego drugiego Dnia Swiat Bozego Narodzenia !!!!!!
                                czesc
                                • ellenai Re: Zostałem sam... 26.12.05, 04:56
                                  no to wesolych zycze!!!!!! u mnie sie nie swietuje drugiego dnia swiat ale ja
                                  zostaje w domu na szczescie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka