giks 12.12.03, 00:00 Ludziska ja wiem, że pora taka sobie no ale żeby mnie tak samą zostawić.. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 00:19 eheheh giksik, daj mi pol godzinki i juz do ciebie "doszlusuje" heheheh cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 00:21 geeeeeeeeez jeszcze pół godziny?!? i to w samotności? nie no tak nie może być....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bwadas Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 00:27 spoko, spoko...wszystko pod kontrolą... Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 00:38 a już chciałam zdezerterować ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 01:54 no cos ty, nawet bwadas sie odezwal:))))) nie mozna wtedy uciekac hehehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bwadas Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 02:10 A czy to coś dziwnego? Bwadas walczy ze stroną..to i jest....napisałaś to jakby conajmniej niedźwiedź w styczniu się obudził.. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 02:13 hehehe no ja myslalam ze po tamtej stronie to SPIA a ty walczysz ze strona,no to podziwiam za zapal tworzenia!!!!! chwyciles "cug" i sie go trzymaj, sprawdze jak ci idzie i napisze kurdeeeeeeee tego obiecanego maila(kiedys) heheh pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: no prosze ....zostałam sama??? 12.12.03, 16:12 ja sie postaram byc czesciej tutaj,w ciagu tygodnia musze chodzic spac o normalnej godzinie,ale weekend to juz lepszy jest pod tym wzgledem,nie trzeba rano wstawac:) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Nie no znowu buuu..... n/t 15.12.03, 00:35 czy naprawde tylko ja nie śpię? Elle nocny marku gdzieś jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
bwadas Re: Nie no znowu buuu..... n/t 15.12.03, 00:48 Nie martw się nie jesteś sama....a jak się nudzisz to wejdź na moją stronkę i pooglądaj archiwalne zdj z BN... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nie no znowu buuu..... n/t 15.12.03, 01:41 bwadas, nie wiem jak reszta ale ja wpadam na stronke u ciebie regularnie:) giksik jestem:)))))))))) bylam poza domem,w czasie jak weszlas na net to ja bylam miedzy stanami, wracalam do domciu z weekendu:))) Odpowiedz Link Zgłoś