GoĹÄ: nopik IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.05.02, 15:32 a odłączajcie sie. mam nadzieje ze wam sie uda niestety znam kilku lachow i polsce bedzie lżej bez was pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: do separatorów limowskich 25.05.02, 17:50 separy sa juz out od kilkunastu dni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peteen Re: do separatorów limowskich IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 19:32 i, co prawda, w Krakowie spokój, piszemy bez problemów, ale ich miejscowe forum siadło zupełnie... gdzie pozostali forumowicze z miasta na "L" ? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: do separatorów limowskich 26.05.02, 14:41 Jesteśmy, jesteśmy...., ale czasem warto oderwać się od kompa i pojeździć po pięknych okolicach.....Tym bardziej że ostatnio pogoda była sprzyjająca... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: do separatorów limowskich 26.05.02, 20:06 dokladnie, warto spedzic czas na rowerku, pobiegac za pilka, polazic po gorach, a wieczorem przy grillku wypic kilka browarkow... forum nie zginie, choc za separkami teskic bedziemy.... Przyznam, ze nie bardzo rozumiem dlaczego ich zabannowano, zastanawiam sie czy nie poszukac sobie innego forum, na innych stronach, gdziue kontrowersyjne (choc czasem absurdalne) tematy nie beda wzbudzaly ogolnego oburzenia To bardzo zle swiadczy o gazecie, chyba zgodzicie sie ze mna.... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: do separatorów limowskich 26.05.02, 20:47 To nie był kontrowersyjny temat (ten poruszany przez sep.), ale ustawiczne pisanie o jakiś bzdurach (fakt niepisane w sposób wulgarny), co po kilkuset postach stało się juz nudne... (na początku mogło bawić) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: do separatorów limowskich 27.05.02, 17:35 raduli napisał(a): > cenzura,dramat Ja bym dopisał: komedia, farsa (i to kiepska) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: do separatorów limowskich 30.05.02, 16:17 separy byly wulgarne. zreszta obrazanie Polski to juz przesada, podobnie jak zapuszczanie setek pustych postow w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ot2 Re: do separatorów limowskich IP: *.krakow.bphpbk.pl 30.05.02, 21:03 co to sa te separaty, czy to moze kolejna inteligetna grupa limanowska, pytam bo znam paru palantow z tamtego regionu Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: do separatorów limowskich 03.06.02, 10:18 No to gratuluję znajomości:) Każdy obraca się w takim towarzystwie jakie mu odpowiada i jakiego sam jest wart, skoro wokół ciebie same palanty... no cóż... nie będę komentował Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ot2 Re: do separatorów limowskich IP: *.krakow.bphpbk.pl 03.06.02, 19:49 ty gostek zaczynasz mnie utwierdzac w moim przekonaniu, ja tylko chcialem sie dowiedziec co to sa te separaty, ja ich wcale nie oceniam. naleze do ludzi ktorzy oceniaja to co poznaja Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: do separatorów limowskich 03.06.02, 19:55 Gość portalu: ot2 napisał(a): > co to sa te separaty, czy to moze kolejna inteligetna grupa limanowska, pytam > bo znam paru palantow z tamtego regionu pytasz kim są separki podkreślając, że znasz paru palantów z Limanowej, ew. okolic... zatem kręcą się w twoim otoczeniu... A poza tym, co to za zwracanie się - gostek - co to, na strzelnice razem chodzilismy w przedszkolu??? ja jakos tego sobie nie przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ot2 Re: do separatorów limowskich IP: *.krakow.bphpbk.pl 03.06.02, 20:28 twoje hasla GOSTKU wskazuja na cwierc inteligenta takze utwierdzam sie w przekonaniu ze to kolejne topory LIMANOWSKIE a nie obracam sie w ich gronie bo ich nie znam. tak ze moze nie krytykuj GOSTKU czegos czego nie znasz. tak poza tym to powinienes do mnie mowic na pan bo gdy ja sie bawilem internetem, ty na GOWNO MOWILES PAPU :) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: do separatorów limowskich 03.06.02, 22:13 Gość portalu: ot2 napisał(a): , ty na > GOWNO MOWILES PAPU :) cytaty z liroya nie robia na mnie wrazenia, wrecz przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: do separatorów limowskich 04.06.02, 07:35 Ej Goście, goście... Nie pieprzta bez sensu... Co do separów wystarczy poczytać parę starszych wątków o narodowości lim. i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś