Gość: mumi IP: *.visp.energis.pl 07.02.03, 19:53 Szukamy sprawcow-kontakt 997 anonimowosc zachowana,nie pozwolmy chodzic dzikim zwierzetom po naszych ulicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remwil Re: Pobity prokurator w Starachowicach IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:29 Mowi sie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siaga Re: Pobity prokurator w Starachowicach IP: 62.29.232.* 07.02.03, 22:44 Gość portalu: Remwil napisał(a): > Mowi sie trudno mylisz sie facet,ty gosci trzeba unicestwic,bo wpieprza tobie jak bedziesz mial pecha-mowi sie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: Pobity prokurator w Starachowicach IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 23:53 Sadzisz kolego ze ja tak nie uwazam ze trzeba ich unicestwic?! Bardzo bym tego chcial! Przykro mi z powodu prokuratora no ale coz zawsze gdzies sie trafi jakis jeden debil ktory kogos pobije itp itd takie zycie nic tego nie zmieni niestety!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: Pobity prokurator w Starachowicach IP: *.visp.energis.pl 09.02.03, 14:35 nie wiem na ile to prawda, ale słyszałem, że gościu był nieżle "zalany" i jak przyjechała karetka to nie wiadomo było, czy go zawieźć na izbę wytrzeźwień czy przyjęć... ponoć ktoś z rodziny tego pana jest lekarzem więc wybrano drugi wariant... ale być może to co słyszałem to tylko bajki... nie zmiena to faktu, że po starachowicach krążą bandy debili i zaczepiają prawie każdego kto im się pojawi na drodze... ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Binio Re: Pobity prokurator w Starachowicach IP: 213.241.38.* 12.02.03, 11:21 Gość portalu: ja... napisał(a): > nie wiem na ile to prawda, ale słyszałem, że gościu był nieżle "zalany" i jak > przyjechała karetka to nie wiadomo było, czy go zawieźć na izbę wytrzeźwień czy > > przyjęć... ponoć ktoś z rodziny tego pana jest lekarzem więc wybrano drugi > wariant... > ale być może to co słyszałem to tylko bajki... > > nie zmiena to faktu, że po starachowicach krążą bandy debili i zaczepiają > prawie każdego kto im się pojawi na drodze... > > ... Bo z tego miasta niedługo się zrobi getto dla bandytów i pijaków (nie obrażając mieszkańców Starachowic). Minie już ze 2 lata jak opuściłem Starachowice i z moich obserwacji wynika że przestępczość rośnie w tępie zastraszającym. O ile w połowie lat 90-tych spokojnie można było wyjść wieczorem i nie bać się że zostanie się pobitym czy napadniętym, to obecnie wszędzie pełno jest wieczorowych pijanych zbirów. W szczególności w centrum (nie wspominając już o Majówce czy Zakładowej... bo tam nigdy nie było ciekawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Binio No pewnie... :) IP: 213.241.38.* 05.07.03, 01:04 Gość portalu: mumi napisał(a): > Szukamy sprawcow-kontakt 997 anonimowosc zachowana,nie pozwolmy chodzic > dzikim zwierzetom po naszych ulicach Może to sam Basiak albo kumpel z pomocą kolegi kolegów pomógł się pobić prokuratorowi??? Albo jeszcze lepiej... może w tym wszystkim uczestniczył przy pomocy kolejnego milimetra nasz (p)oseł Jagiełło -oczywiście o niczym nie wiedząc- ??? Odpowiedz Link Zgłoś