maretta111 12.11.08, 10:49 W którym sklepie są przystępne ceny z zabawkami dzieciom, może jakieś hurtownie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 Re: zabawki 12.11.08, 12:34 Jest hurtownia zabawek w okolicach Składowej. Nie pamietma dokladnie ale zaraz przy samym wjeździe ze Składowej w Handlową jak dobrze pamietam. Poza tym warto patrzec na promocje zabawek w Realu, w Auchanie i tego typu sklepach. Konika Pony kupilismy z promocji za niecałe 20 zł a teraz po normaniej cenie juz kosztuje 45 zł. Jeszcze zalezy jakie konkretne zabawki interesuja Ciebie. Ja zauwazyłam, ze najdroższe sa zabawki w tych małych osiedlowych sklepiikach, bynajmniej tu w moim zasiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatniczek_76 Re: zabawki 12.11.08, 14:28 ta hurtownia jest na Handlowej w tym budynku co Bambino, tylko z drugiej strony, pierwsze wejście na 1 piętrze, ale ....można tam kuoic jak się prowadzi działalnośc. Tak przynajmniej niedawno powiedziała nam pani w kasie, ale my akurat mogłyśmy. Ale wcześniej można było kupić normalnie "z ulicy". A zabawki tam są duzo tańsze, a wybór...zależy co potrzebujesz. Na pewno nie będzie to pełen asortyment z Fartlandi, ale coś wybrać można. Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 do harbatniczek_76 12.11.08, 21:54 Nie o ta hurtownie mi chodzi. O tej co pisze mozna kupowac normalnie. Ona mieści sie zaraz na rogu przy skrecie ze Skladowej a nie tam gdzie Bambino. To jest na samym pczatku ulicy po lewej stronie. Skrecasz ze Składowej i zaraz znowu skręt w brame w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 zabawki 13.11.08, 19:08 Dzięki za info, dziś byłam w tych hurtowniach, jedna mieści się na Handlowej 1, druga Handlowa 7. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś