Gość: facio Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 23:43 mnie nie pomogla nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Maria Bucardi IP: 212.160.234.* 05.03.10, 12:36 W czym nie pomogła?rytuały?czy stawianie kart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: tu rozdają kasę!wpisywać się ludziska w potrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 15:52 Mi żal ciebie i tobie podobnych. Jezeli nie wiesz, nie próbowałeś - TO NIE PISZ!!! Ja skorzystałam z rytuałów miłosnych, miesiąc po ich zakończeniu wróciliśmy do siebie ze swoim byłym, i to teraz on staje na głowie żeby udowodnić mi że jest mnie wart!!! Teraz piszę do tych, którzy kochają i pragną odzyskać swoje połówki - SPRÓBUJCIE a nigdy nie będziecie żałować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 15:57 Ja korzystałam z jej pomocy przy odzyskaniu mojego byłego. Miesiąc po zakończeniu rytuałów wróciliśmy do siebie, teraz on każdego dnia udowadnia mi że mu na mnie zależy. POLECAM!!! Nie jestem w stanie opisać mojego szczęścia, jeżeli kochasz - SPRÓBUJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Maria Bucardi IP: 212.160.234.* 12.03.10, 17:34 Natalia,ten twój post to totalne 100% kłamstwo,aż bije po oczach. Takie pitu-pitu pierdu-pierdu w które nikt juz nie uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ////////////////?? Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:20 witam wszystkich... a ja niedawno zaczęłam współpracę z tą Panią (kontakty są rzadkie ale wiadomo każdy ma swoje sprawy i nie może koncentrować się na jednej tylko osobie więc to całkiem dla mnie zrozumiałe jest)....i jak na razie jestem zadowolona....zobaczymy jak będzie dalej.. Pozdrawiam Pani Mario mając nadzieję że Pani będzie mi w stanie pomóc:):):) życzę wszystkim miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izula Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:15 Gość portalu: Natalia napisał(a): > Ja korzystałam z jej pomocy przy odzyskaniu mojego byłego. Miesiąc > po zakończeniu rytuałów wróciliśmy do siebie, teraz on każdego Natalia a ile kosztowała Cię ta magia po której ukochany wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlosc82 Re: wróżka Maria Bucardi 05.06.10, 19:39 Jeżeli ktos korzystał z rytuałów Pani Marii na powrót ukochanej osoby i mógłby podzielic się ze mna informacjami na ten temat, prosze o informację na maila s.monika810@gmail.com z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 19:40 widac masz duzo pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.olsztyn.mm.pl 06.06.10, 18:06 kosztyslaes/as? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njbj Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.centertel.pl 04.04.10, 19:18 a ja jestem bardzo zadowolona z usług pani Marii Bucardi, jeśli nie wierzysz w działanie wróżby to sama pomniejszasz jej spełnienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znany Re: Dla tiggs od Marii Bucardi IP: 77.223.200.* 05.05.10, 21:16 Ten post o studiach i Liceum Ekonomicznym na Komorowickiej w Bielsku jest prawdziwy. Ona naprawdę jest bardzo wykształcona. Znam ją od 15 lat. Z tym, że co zrobiła z tym talentem to co innego. Każdy ma prawo wybrać w zyciu. Ja ją zawsze będę pamiętał jako dobrą osobę. Pozdrowienia dla Tosia Marysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
unikat_125 Re: wróżka Maria Bucardi 22.08.10, 13:07 Gość portalu: Małgorzata napisał(a): > Czy ktoś korzystał z usług tej wróżki? Czy jej przepowiednie sprawdzają sie? Korzystalam juz 3 razy. Przepowiednie sprawdzily sie w 100%. Wrozby obszerne, ale konkretne, bez owijania w bawelne. > Czy ktoś korzystał z jej pomocy np. do odzyskania miłości ukochanej osoby, odzyskaniu zdrowia, ściąganiu klątw itp. Czy komuś pomogła jej magia ?? Korzystalam z rytualow na odzyskanie ukochanej osoby. Prace trwaly 33 dni. Od 20 dnia mialam juz kontakt z partnerem. Po pracy 42 dnia wrocilismy do siebie. Polecam. W moim przypadku sie udalo. Ogolnie: Maria Bucardi jest przemila, ma dobre serce, energie i ogromna cierpliwosc :-) Trafilam do niej przez bloga: mariabucardi.bloog.pl//a> ] Jak mozna pisac, ze kogos naciaga! Nikt mnie do niczego nie zmuszal. Nawet cene proponowalam sama wiec jakie tam naciaganie. Ludzie pisza tutaj same bzdury chyba z zawisci. Mam tez dwie jej ksiazki o magii milosnej - takze polecam. Napisane jasno, nawet kompletny laik zrozumie. Rytualy bardzo ciekawe i najwazniejsze - skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
unikat_125 Re: wróżka Maria Bucardi - adres bloga 22.08.10, 13:08 mariabucardi.bloog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: wróżka Maria Bucardi - adres bloga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 19:42 Mam kontakt z Marią Bucardii od kilku lat i korzystam z Jej pomocy i wiedzy.Jest to osoba miła,wrażliwa,inteligentna i wszystkim bardzo życzliwa.Jej wróżby się sprawdzają.Dlatego jak czytam te bzdury tu wypisywane to nie mogę uwierzyć!Przecież to piszą ludzie,którzy Jej nie znają i nie mieli żadnego kontaktu.Oj ta polska zawiść,oj to polskie piekiełko.Najlepiej żeby ogoliła głowę,ubrała włosienicę i jadła korzonki!Wtedy może nie wzbudzałaby zazdrośći. Droga Marysiu,serdecznie pozdrawiam,bądź ponad to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Maria Bucardi - adres bloga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 19:47 Pani Marysia jest dobra, ona kocha zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 21:14 Ludzie..dziwnny jest ten świat....wam sie wydaje, że wróżka to powinna latać na miotle , mieszkac w szałasie i chodzic z krukiem na głowie..jesli juz wozi sie samochodem( nie daj Boże lepszym od waszego) i mieszka w domu to oszustka , która dorobiła się na waszej krzywdzie..litości...Pamiętać warto , że ona nie jest wyrocznią. Może wam wskazac drogę , coś podpowiedziec..ale nie przezyje życia za Was. 15 lat temu chodziłam do wróżek.Różnych. Bylam u trzech znanych w Polsce. Powiedziały mniej wiecej to samo...zapamiętałam tylko jedno " Jedno dziecko będziesz mieć-syna". A dziś mam dwóch. Niedawno pytalam spotykając jedną z nich- jak to mozliwe? Odpowiedziała , że sami jesteśmy kowalami naszego losu. Wystarczy , że raz pójdziemy inną drogą niz tą , która wskazaly nam wówczas karty a życie potoczy sie inaczej. Ni zawsze gorzej-poprostu inaczej.U Bucardi zakupilam w sklepie kilka rzeczy i jakoś tak niefortunnie wbiłam że wysylka do Niemiec( a mieszkam w Polsce) no i wysylka okazala sie dwukrotnie droższa.Pani Maria zwróciła mi uwage na pomyłke i zapytała czy tak ma wysłac z ta opcja , czy zwrócic mi pieniądze. I gdzie tu oszustwo czy chęć zarobienia???A co do fimów z ta panią...jak waszym zdaniem powinno to wyglądać? Miala usiąsc z kuflem piwa i fajką , żeby było normalnie? Zlitujcie się proszę i dajcie życ. Wyśmiewanie sie z kogoś że handluje samochodami świadczy o waszej ułomności. Kto z was żyje z jednego źródła dochodu? Jedno nie wyklucza drugiego. takie czasy. Czas dorosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 21:21 Pani Maria jest super i nawet przystojna. B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askim1977 Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.range86-144.btcentralplus.com 29.10.10, 20:13 []Krytykuja Ci , ktorzy nie radza sobie w zyciu . Zazdrosc to wielka zmora ,ktorej niestety nie mozna sie pozbyc .Jezeli nam sie cos nie udaje to najlatwiej jest zgonic na kogos drugiego[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Gosc Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 12:55 Wiekszosc wrozow, magow i wielkich przywolywaczy dawnych uczuc ma sie dobrze, a zagubione owieczki zawsze zaplaca za iluzje, a jak zrozumieja ze ich nie ma zmadrzeja, bo WCZESNIEJ WYDALY PIENIADZE. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska24ano Re: wróżka Maria Bucardi 11.10.10, 21:20 Dodam moje 3 grosze: wiec jestem zadowolona u uslug tej pani. Wrozby bardzo drogie bo placilam 300 zl, ale obszerne, konkretne i piekne graficznie. Dla mnie to cos nowego, pierwszy raz otrzymalam tak starannie wykonana przepowiednie. Korzystalam tez z magii milosnej i awantury w moim zwiazku znikly po miesiacu pracy - to czyba mozna nazwac sukcesem. Dlatego polecam ta pania. Do tego lubi zwierzeta i jest weganka a to jak dla mnie ogromny argument, ze jest to osoba ogolnie dobra. Bo jak ktos nie krzywdzi zwierzat to musi byc dobrym czlowiekiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1298a Re: wróżka Maria Bucardi 19.09.10, 17:36 Ja mam dobre doswiadczenia. wspaniala osoba, ciepla, mila, kompetentna! Bardzo lubie jej blog mariabucardi.bloog.pl/ Polecam. Wrozby sie spelniaja i uroki dzialaja. wiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 18:04 Pamieta o ludziach i śle do nich listy z mocą świetlistej enegji. Miła pani. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: wróżka Maria Bucardi 11.10.10, 22:07 Gość portalu: gość napisał(a): > Pamieta o ludziach i śle do nich listy z mocą świetlistej enegji. > Miła pani. ach , och... ! ojej , hehe , to niech sie zapisze do fanclubu Star Wars - niech moc bedzie z Wami! twój lord vader! śmiechu warte przedstawienie z tą Bucardi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askim1977 Re: obciach na całą wieś Marysia IP: *.range109-156.btcentralplus.com 29.10.10, 05:53 Widze , ze komus sie bardzo nudzi . Zostawcie Pania Marie w spokoju .Jezeli cos wam sie nie podoba lub cos jest nie tak napiszcie do niej po co te brednie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askim1977 Re: kaska28ano i wiki1298a to maria bucardi IP: *.range86-144.btcentralplus.com 29.10.10, 20:16 Czarny a z kad ty wiesz czy dzialaj czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypisek Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 17:56 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askim1977 Re: wróżka Maria Bucardi IP: 212.183.140.* 31.10.10, 14:49 Cypisek co masz na mysli piszac polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \ Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 17:53 A za co polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chantaal Re: wróżka Maria Bucardi 14.11.10, 03:55 Mnie NIE POMOGŁA, podzieliłyśmy opłatę na raty (2x200 zł), byłam pełna zapału, robiłam absolutnie wszystko wedle zaleceń ale nawet po 3 miesiącach nie było krzty poprawy mojej sytuacji. Co gorsza gdy o tym wspomniałam to dostałam odpowiedź, że być może "wymiana energetyczna jest niewystarczająca, lub niewystarczająco zrównoważona" z mojej strony- czytając między wierszami mam wysłać więcej pieniędzy... Jestem bardzo zawiedziona i już nie wierzę w "takie" rzeczy. Ps. Jestem człowiekiem uczciwym i gdyby coś drgnęło dopłaciłabym a tak... Odpowiedz Link Zgłoś
arnika.arnika Re: wróżka Maria Bucardi 14.11.10, 13:36 Jak zawsze,jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam! nigdy nie zawiodłam sie na magii czy wróżbach Pani Bucardi.Dziękuję za dobre wskazówki.Polecam naprawdę wszystkim.super. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhorsee Re: wróżka Maria Bucardi rytual ochrony 17.11.10, 20:54 witam, zamawialam tylko ryty ochronne te dwa: ryt ochronny - 1 i ten ryt ochrony w domu - 2 mnie pomoglo. Ataki z zew. ustaly. wiecej sie nie wypowiadam bo kupilam tylko to i to zadzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhorsee nawiasem mowiac fajne zdjecie! 17.11.10, 21:04 mariabucardi.bloog.pl/id,328126159,title,Z-podziekowaniem-za-wlozony-trud-energie-i-dusze-dla-Joanny-Dybczak-autorki-portretu,index.html cos w sobie ta Bucardi ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blackhorsee Re: nawiasem mowiac fajne zdjecie! 17.11.10, 21:05 zdjecie fajne no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
blackhorsee Re: wróżka Maria Bucardi 18.11.10, 19:43 a mnie sie podoba. Magicznie, tajemniczo i wyjatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: wróżka Maria Bucardi 18.11.10, 20:44 blackhorsee napisała: > a mnie sie podoba. Magicznie, tajemniczo i wyjatkowo. Hehe , kwestia gustu , najwyraźniej jesteś fanem disco polo i wiejskiego tuningu. Nie wiem jak można uważać ogromniasty wianek z plastikowych kwiatków za magiczny i wyjatkowy. Takie sztuczny bluszcz na głowie to objaw totalnej wiejskiej tandety , a nie dzieło sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Odpowiedz na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 23:38 Tak ja ćwiczyłam powrót kogoś i do dnia dzisiejszego z pewnymi odstępami dostaję listy, mój nie wrócił, na moje pytanie dlaczego nie, padła lakoniczna odpowiedz, bo coś nie zostało może z mojej strony spełnione.... Niech moc będzie z Wami. Nie tylko u niej płaciłam, póżniej u innych, efekt po roku czasu jest bez zmian, ale ja zrozumiałam jedno, magia jest dla naiwnych i ja mam już to gdzieś, was jednak przestrzegam, bo tonacy łapie się brzytwy i płaci, a można wpisać, że dla koni, dzieci, cokolwiek i nie ona jedna, ale wrecz sprawdziłam wszystkich tu zachwalanych, wielkie NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Odpowiedz na pytania IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.11.10, 00:07 To Twoim zdaniem trzeba płacić miliony, żeby ktoś pomógł ? No jasne, że sama korzystałam z książek, a kto niby miał mi pomóc? Czyli również Twoim zdaniem musiałabym zamówić kosztowną przepowiednie, żeby się czegoś dowiedzieć? Mi wystarczyła pierwsza wiadomość ''Tak pasujecie do siebie,trzeba walczyć'' Przez to zaczęłam się zagłębiać w te książki itd. Chęci,wiara... wszystko na marne ale nie mam do nikogo pretensji, spróbowałam i teraz już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Odpowiedz na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 15:24 umie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
lublin10912 Re: wróżka Maria Bucardi 14.01.11, 18:24 ja placilam 500 zl i u mnie jej prace pomogly. jesli nie korzystalas z jej uslug to sie nie wypowiadaj. Niech lepiej pisza te osoby co korzystaly to bardziej wiarygodne. "powinna wysłać ją do psychologa" - to jest bzdura :-) z tego co wiem to bucardi sama jest psychologiem. moja opinia. polecam bo korzystalam i wiem ze dostalam wiecej niz zaplacilam. b Odpowiedz Link Zgłoś
lublin10912 Re: wróżka Maria Bucardi 14.01.11, 18:28 u mnie pomogly te rytualy: magiczny-swiat.es24.pl/opis/1597216/rytual-ochronny-bogini-danu---tarcza-ochronna-przed-utrata-energii---ochrona-na-kolejne-72-dni.html i ten: magiczny-swiat.es24.pl/opis/1804442/3---dniowy-rytual-milosny-wenus---rzucenie-uroku-milosnego-na-konkretna-osobe.html Baska Odpowiedz Link Zgłoś
karo-karolina nie mam zdania na temat rytualow 04.02.11, 15:15 nie korzystalam, ale ma piekne talizmany na allegro uff cudo allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4491585 Odpowiedz Link Zgłoś
jolamalajola korzystalam z Rytuał Amon Marii Bucardi 25.01.11, 22:47 witam, korzystalam z rytualu "Rytuał Amon-Ra by odzyskać miłość" magiczny-swiat.es24.pl/category/212737/rytualy-milosne.html jest skuteczny. mysle ze trzeba wierzyc w takie rzeczy, ja wierzylam to zadzialalo nie wiem jak by bylo gdybym nie wierzyla. J. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia1988 moje opinie o Bucardi 28.02.11, 15:42 Witam, kupilam u tej pani rytual 77 sesji Amon Ra by odzyskac milosc za 2500 zl. Placilam w ratach bo taka suma to dla mnie dosc duzo. Tutaj moje opnie: - rytual zadzialal i maz zostawil kochanke i wrocil do mnie i do dzieci juz 32 dnia po rozpoczeciu rytualow - kontakt z ta pania jest bardzo rzadki, ale jest ciepla i wyrozumiala osoba - z wrozby nie korzystalam, ale zamierzam bo jesli ta magia dziala to pewnie wrozby tez sie sprawdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: moje opinie o Bucardi IP: *.146.247.91.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.11, 16:51 A ja bym sie brzydziła takiego mężą fu,zeby jakiegos syfa nie złapac od niego a nie jeszcze 2500dopłacac do niego.Obrzydliwe...aż ciarki przechodza ze też nie masz godnosci tak sie ponizyc pani Oliwio1988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc na chwile wróżba i rytuał ochronny u Bucardi IP: *.dsl.telepac.pt 17.03.11, 15:06 Czytałam wasze wypowiedzi i czas na moją. Wiele nie napiszę bo nie mam na to czasu, wolę czytać :-) Temat Bucardi. Zamówiłam Tarota tego za 500 zł na 5 lat i rytuał ochronny. Wbrew opiniom tutaj na forum nie zawiodłam się na tej pani. Powoli wszystko co opisała zaczyna się sprawdzać, odpowiedzi na moje pytania bardzo konkretne co mnie zaskoczyło. Natomiast ten rytuał - może jestem za wrażliwa, ale czuję energie w domu, nawet jak idę do pracy. Jakby coś stało obbok mnie. Złe odczucia i ataki magiczne które niszczyły mnie przez ostatnie tyg. ustały. Ciekawa jestem jak długo to się utrzyma bo dopiero mija pierwszy miesiac. Dlatego wystawiam plusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOYRRA Re: moje opinie o Bucardi IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.11, 14:56 Jeśli Twój mąż jest Twoim rówieśnikiem to raczej nie podziałała tu magia lecz znudzenie. szkoda 2500 zł, na cos co dokonało się samo i za te 2500 nie masz gwarancji ze się nie powtórzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.M Re: Nóż się w kieszeni otwiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:35 buahahahahahhaha a to dobre teza powala :D:D:D:D:Dx xD xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc inny do Gościa : Gogo IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 22:31 Swietny argument, tu moge tylko pochwalic za celne spostrzezenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: wróżka Maria Bucardi - fajne ma filmy IP: 81.193.72.* 18.02.11, 15:41 ciekawe czemu usuneli post ? Jak widac usuwaja wszytskie pozytywne a zostawiaja negatywne hehe link jeszcze raz moze tym razem zostanie bo fajny temat do komentowania www.youtube.com/user/MariaBucardi Odpowiedz Link Zgłoś
totylkokroplawmorzu Re: wróżka Maria Bucardi - fajne ma filmy 11.04.11, 19:29 Magia nie istnieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwna Re: moje opinie o Bucardi IP: *.40.rev.vline.pl 07.03.11, 20:05 Wieżąc, że pani Bucardi pomaga zwirzakom poprosiłam ją o nagłośnienie pewnej pilnej sprawy(nie finansowej). Oczywiście zapewniała, ze umieści info na każdej stronie. G.....prawda. Żałuję, że wydałam kasę na jej książkę. Co do jej możliwości. Ludzie! Siła jest w Was! Nie szukajcie jej u innych!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaviola tarot ok 28.03.11, 20:34 czesc, z tarota kozystalam juz 3 razy bo cena do przyjecia, ale za rytualy to stanowczo za drogo, przynajmniej dla mnie. cena za ryty ochronne to okolo 300 do 700 zl a na to mnie na razie nie stac. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: list Re: tarot ok IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 21:36 Właśnie po liście do Nie, takim zwykłym z zapytaniem, otrzymuję często dużo meili ze świetlistą mocą, taką reklama, ja jej nie zamawiałem, ale dostaję i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka-zpol pytanie o rade 15.04.11, 11:08 czy ktos korzystal z rytualu rzucenie uroku milosnego u tej Pani? magiczny-swiat.es24.pl/opis/1804442/3---dniowy-rytual-milosny-wenus---rzucenie-uroku-milosnego-na-konkretna-osobe.html Mam tylko jej ksiazki o magii milosnej, ale sama sobie chyba nie poradze :-( czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: pytanie o rade 15.04.11, 12:28 Agatko, wydaj te pieniążki lepiej na dobry perfum, albo ciuch ;-) Przecież to niemożliwością jest.... echże, jako odpowiedź polecam wypowiedź: Nóż się w kieszeni otwiera Autor: Gość: Gogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:19 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedzczytając te bzdury. M.B., cudowna wróżka, tak naprawdę albo kobieta nie do końca zdająca sobie sprawę z tego, że to nie działa (nie ma prawa działać) albo igrająca z uczuciami innych osób i wykorzystująca je całkowicie. Jeśli rytuały działają to ja zamawiam rytuał na przyciągnięcie miłości Natalie Portman - może ta Pani zagwarantuje jej miłość do mnie, a ja zapłacę jej po udanych rytuałach? Np 100 tyś dolarów, będąc kochankiem Pani Portman będzie mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola-kaliska do agatki 18.04.11, 14:36 czesc Agatko, z tego rytualu nie korzystalam, wiec sie nie wypowiem. Korzystalam z rytualu na prace by znalezc prace u tej pani - magiczny-swiat.es24.pl/opis/2158061/7---dniowy-rytual-celtycki-divanno-by-znalezc-prace.html Rytual u mnie zadzialal i mam nowa prace od 2 tygodni , ale to inna rzecz niz milosc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z nikąd Re: tagoria IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 16:34 Masz słuszność!!!! Tu nawet z pełnym szacunkiem nawet Świetlista moc nic nie pomoże. Bo na każdy mógłby być z dowolną osobą, a na dodatek. ktoś inny miałby możliwość odbić mu magią partnera, lub partnerkę. Jednym słowem jest to świat iluzji i żyjących z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z nikąd Re: tagoria IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 22:10 Masz racje trzepią kasę na naiwnych, czy moje pisanie było daremne Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
arnika.arnika jesli nie dzialaja to czemu ta pani ma tylu klient 15.05.11, 15:17 mam pytanie do krytykujacych. Jak to jest, jesli rytualy tej pani nie dzialaja to jak to mozliwe, ze istnieje na rynku dobrych pare lat, ma pelno klientow bo stale podnosi ceny a czas czekania na wrozbe stale sie przedluza, brak wolnych terminow!. Wiec cos tu jest nie tak. Gdyby to bylo pisane palcem na wodzie to szybko wyszloby szydlo z worka i pani ta nie miala by klientow a tutaj widze odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczka111 Re: wróżka Maria Bucardi 05.05.11, 22:51 Mam wszystkie ksiazki tej pani, czesto czytam jej bloga, ogladam filmy. Z rytualow nie korzystalam bo nie mam potrzeby, ale raz kupilam wrozbe i jestem bardzo zadowolona. Osoba o wielkiej wiedzy, dla mnie wzor do nasladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
arnika.arnika Re: jesli nie dzialaja to czemu ta pani ma tylu k 15.05.11, 23:38 z tego co wiem to Maria Duval nadal istnieje, placi za reklamy w gazetach po 30.000 zl a Ty twierdzisz, ze interes sie przekrecil. Male niedoinformowanie - warto troche poszperac i poszukac zamiast opowiadac bzdury. Mysle, ze po prostu zazdroscisz takim osobom ktore robia cos w zyciu a sama tagorio tylko sleczysz przez internetem bo na nic innego cie w zyciu nie stac. Była kiedyś pewna Maria Duval, interes się kręcił ładnych kilka lat, aż się prz > ekręcił Odpowiedz Link Zgłoś
grazkagrazka11 Korzystalam z rytualu milosnego 05.06.11, 23:56 Dodaje plusa dla Marii Bucardi. Kolejny rytual u tej pani i kolejny raz nie zawiodlam sie! Pani Maria to jedyna osoba ktorej magia na prawde dziala. A jesli tagorio u Ciebie nie dzialaja jej rytualy to moze po prostu za malo wierzysz w magie czy masz jakies blokady. Jesli uwazasz, ze kazda wrozka to oszustka to pewnie dlatego nic u Ciebie nie dziala bo nie wierzysz w rytualy i ich moc. To takie moje prywatne zdanie. Pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś