Dodaj do ulubionych

Ta sama wrożba

05.04.24, 12:02
Witam. wiem ze nie powinno sie pytac to samo wrozek , nie oceniajcie... co jakis czas pytalam wrozek o pewną znajomość .
Czy mieliscie taka sytuacje ze wszystkie wrozki wam to samo mowily a sie nie sprawdzilo? Az sie sama dziwie ze to samo każdej wychodzilo.
Przykładowo wszyscy twierdzili, ze bedzie kontakt od kogos (nie chodzi o związek ). A juz dlugo cisza, sama zaczynam sie zastanawiać czy to nie jest skonczona znajomosc .
Obserwuj wątek
    • milenadzienio Re: Ta sama wrożba 08.04.24, 10:58
      Zastanawiam sie czy na pytanie czy ktos sie odezwie, usylyszeliscie kiedys ze nie? Ja zawsze ze tak, tylko jeszcze nie teraz, ze za jakiś czas, np jak sie zbliza wiosna to kazdy mowi ze w cieplejszych miesiącach itd.
    • babetka84 Re: Ta sama wrożba 16.04.24, 13:42
      Tak - wszystkie mi wróżyły standardowo rozwój kariery i znalezienie partnera życiowego, a nic się nie sprawdziło. Jestem cały czas sama, aktualnie na bezrobociu i wiecznie z długami...Już bardziej mi się sprawdza, gdy sama sobie wróżę z kart, ale też nie wszystko
      • milenadzienio Re: Ta sama wrożba 27.04.24, 09:39
        jeszcze nie wszystko stracone. A z 2 strony sie zastanawiam przeciez zadna nie powie ze nie znajdziesz nigdy nikogo ani pracy bo to by urwało rozmowę ... sama nie wiem..
        • babetka84 Re: Ta sama wrożba 29.04.24, 13:07
          oj to było dawno temu a wróżba była na kolejne 5 lat więc już dawno minął jej termin ważności i nic nie wskazuje na spełnienie wróżby po terminie ...
    • pogrom.czyni Re: Ta sama wrożba 24.04.24, 17:35
      Nie widzę w tym nic dziwnego, że kilka wróżek mówiło to samo. Na tym właśnie polega bycie wróżką i czytanie kart, żeby widzieć to samo dalej lub bliżej, głębiej lub płycej, ale to samo. A że się nie sprawdziło. Wróżby czasem się nie sprawdzają. Ludzie przyjmują dedykowane im i pod chorobę leki, a te leki też nie zawsze działają.
      • milenadzienio Re: Ta sama wrożba 27.04.24, 09:43
        Zgadza się. Ja się jedynie zastanawiam jedynie nad moim pytaniem i czy karty w ogole wskazują ze kontaktu np nigdy nie będzie? Niestety ale pytalam wiele wrozek i zawsze wychodzilo ze będzie , ale standardowo jeszcze nie teraz,wskazywano na kwiecien. Miesiąc juz sie konczy i nie zanosi się ale wiadomo roznie w zyciu bywa:)
        • babetka84 Re: Ta sama wrożba 29.04.24, 13:10
          czasami pojawiają się drobne przesunięcia w czasie ale mnie też kiedyś na pytanie czy będzie konakt wróżono, że tak ale on nigdy nie nastąpił, a po długim czasie dowiedziałam się, dlaczego nie skonaktował się i nigdy nie miał zamairu bo był już w innym związku :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka