faviola
26.06.10, 00:57
Kontaktuje się przez internet z pewnym znajomym. Znam go prawie 4 lata spotkaliśmy się z kimś kilkakrotnie (mieszka daleko) i nasze stosunki zawsze były poprawne. Połączyły nas podobne ezoteryczne zainteresowania. Jednak on od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje, mało mówi o sobie, prawie się nie odzywa a jak już go zapytam co się dzieje to mówi, że ma problemy ale nie chce powiedzieć jakie. Ostatnio znika gdzieś nie widać go na gg, nie odpisuje na wiadomości a tel ma wyłączony. Ostatnio znikł na prawie miesiąc i wczoraj się odezwał jak gdyby nigdy nic. Tłumaczy wymijająco, że był zajęty ale mi się wydaje, że on nie mówi wszystkiego. Zapytałam co jest przyczyną tego, że ostatnio znikł na tak długo: 7 Pucharów-5 Mieczy-4 Buławy.
Patrząc na te karty nasunęło mi się na myśl, że on prowadzi bardzo rozrywkowy tryb życia, a przyczyną jego zniknięć są ciągłe imprezy. Przez głowę mi nawet przeszło, że jego "dziwne" zachowanie jest wynikiem zażywania jakichś narkotyków, może marihuany? (wiem, że lubi sobie czasem zapalić i ma bardzo "rozrywkowych" znajomych). Życie chyba wymknęło mu się spod kontroli, jakby nie radzi sobie z nim i odreagowuje poprzez imprezowanie i zażywanie jakichś substancji psychoaktywnych. Nie wiem czy idę dobrym tropem więc proszę pomóżcie w interpretacji ;/