Dodaj do ulubionych

10 denarów w pytaniach o miłość

28.04.18, 15:11
Ostatnio często ta karta wypada mi w pytaniach o miłość i związek. Czy ona oznacza związek z rozsądku oparty na pieniądzach? Bo jej odpowiednikiem dla uczuć jest 10 pucharów, która jednak nigdy mi nie wypada w pytaniach o uczucia, tylko właśnie m.nn. owe 10 denarów...
Obserwuj wątek
    • danka2017 Re: 10 denarów w pytaniach o miłość 28.05.18, 10:58
      jest to karta związku ,pokazuje ugruntowana relacje, formalizacje związku, wspólne dorabianie się. Miłe spędzanie czasu. Facet jest wierny. wróżka Daria k. Kielc zapraszam na mój e-mail:dariawrozka@wp.pl tel 734475823
      • lukrusia Re: 10 denarów w pytaniach o miłość 31.05.18, 00:34
        To na tej zasadzie działa ze oboje rozumiecie się, nikt nikogo nie chce wykorzystać, bo oboje ludzi sobie ufa.
        To też coś wspólnego jeszcze co ich łączy, znajomi, rodzina , dom. Taki układ ze zawsze coś jest co łączy np.dom, dzieci to łączy.
    • jolanciak Re: 10 denarów w pytaniach o miłość 01.06.18, 11:50
      Dzięki za odpowiedzi smile Ta karta jakiś czas temu dosłownie wypadała mi z talii w różnych pytaniach dot. związków na przełomie kwietnia i maja, ale dotyczyły one dalszej przyszłości. Jakiś czas temu wróżka wywróżyła mi również możliwość wejścia w związek z kimś kto wyszedł jej właśnie w karcie 10 denarów.
    • steppenwolf108 Re: 10 denarów w pytaniach o miłość 14.04.26, 10:24
      10 denarow w pytaniu o uczucia to dobra kat ajeslo planujesz zamieszkać razem z partnerem. To oznacza koniec kłopotów z mieszkaniem czy rodzina. Oznacza założenie własnego gniazdka, zaproszenie do poznania rodziny, wydatki na wspólne życie. Spędzanie czasu razem w kolejce atmosferze na zakupach albo wyjazdem wspólnych lub rodzinnych. Dobrze wróży jeśli miałaś jakies plany mieszkaniowe z drugą osobą. 10 monet oznacz kogos kto chce sfinalizować wasz związek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka