Dodaj do ulubionych

Poproszę o wróżbę

11.10.11, 22:23
Dobry Wieczór
Dziewczynki poproszę o wróżbę na pytanie jak mi się ułoży staranie o pracę do , której złożyłam dokumenty ,czy zostanę do etapu pisemnego zakwalifikowana .Czekam na odpowiedz co i jak jak mi poszła rozmowa kwalifikacyjna czy zakwalifikowałam się dalej .

smileBużkasmile
Obserwuj wątek
    • tommy994 Re: Poproszę o wróżbę 12.10.11, 09:08
      Ja bardzo chętnie odpowiem na pytanie smile dłuuugo mnie nie było i teraz powinienem się zrehabilitować. Proszę wybaczyć tę absencję.
      Magdo pozwolisz, że wieczorkiem powróżę? Mimo, że mam wolne to mam sporo rzeczy do załatwienia na mieście. Postaram się szybciej smile
      Pozdrawiam
      • magdalena.1230 Re: Poproszę o wróżbę 12.10.11, 17:19
        Dobrze Tommy poczekam na wróżbę kiss , miło , że już jesteś na forum smile

smile
    • tommy994 Re: Poproszę o wróżbę 12.10.11, 19:56
      Trochę późno, przepraszam za to smile Już piszę odpowiedź.
      Korzystam z kart odwróconych.
      Zapytałem czy zakwalifikujesz się do kolejnego etapu rekrutacji.
      Rozkład: Piątka Crowleya.

1) Podstawa pytania - 2 mieczy odwr : W Twoim poszukiwaniu pracy przeszkadza Ci coś, pewna blokada. Wydaje mnie się że mogłaś się z kimś pokłócić wczesniej i może dlatego szukasz pracy.
      2) Nawiązanie do 2 karty - 6 buław : ta karta z kolei ma inny ton niż 2 mieczy. Odnosi się do samego szukania posady, myślę, że dzięki determinacji (przedsiębiorczości) ją znajdziesz.
      3) Nastawienie umysłowo-logiczne - 4 buław odwr : Ta karta sugeruje mi, iż być może miały miejsce spory w gronie rodzinnym. A te odbiły się na Twoim życiu zawodowym.
      4) Nastawienie emocjonalno-duchowe - Rycerz Monet : hmm Być może ten rycerz Ci pomoże, choć zakładam, iż symbolizuje Ciebie. Osobę twardo stąpającą po ziemi, pracowitą.
      5) Kwintesencja - 5 kielichów : I ta karta karta jest wymowna. Pod chęcią szukania pracy kryją się jeszcze dodatkowe emocje. Ból, rozczarowanie. Rozstałaś się z kimś?

Podsumowując to posiadasz blokadę, chyba niezdecydowana jesteś w swoim poszukiwaniu pracy. Coś dodatkowego jest związanego z tym szukaniem pracy. Nie wiem dokładnie co (nie chcę wymyślać bajek). Myślę, że będziesz musiała dalej szukać.
      • magdalena.1230 Re: Poproszę o wróżbę 12.10.11, 20:20
        Dzięki Tommysmile , nie znam tego rozkładu ale wg .Ciebie nici z mojego dostania się do następnego etapu .

Za wróżbę piękny bukiet zostawiam
        pomyslnaprezent.blox.pl/resource/Kosz_kwiatow.jpg

kiss
        • magdalena.1230 Re: Poproszę o wróżbę 12.10.11, 20:22
          > Za wróżbę piękny bukiet zostawiam

stronka-agusi.pl/hosting/images/hb459n32gp233r8fz6xl.jpg
      • magdalena.1230 Re: Poproszę o wróżbę 13.10.11, 15:59
        tommy994 napisał:

> Trochę późno, przepraszam za to smile Już piszę odpowiedź.
        > Korzystam z kart odwróconych.
        > Zapytałem czy zakwalifikujesz się do kolejnego etapu rekrutacji.
        > Rozkład: Piątka Crowleya.
        >
        > 1) Podstawa pytania - 2 mieczy odwr : W Twoim poszukiwaniu pracy przeszkadza C
        > i coś, pewna blokada. Wydaje mnie się że mogłaś się z kimś pokłócić wcześniej i
        > może dlatego szukasz pracy.
        > 2) Nawiązanie do 2 karty - 6 buław : ta karta z kolei ma inny ton niż 2 mieczy
        > . Odnosi się do samego szukania posady, myślę, że dzięki determinacji (przedsię
        > przedsiębiorczości) ją znajdziesz.

Nie z nikim się nie pokłóciłam , ale szukam pracy , która bardziej odpowiada wymaganiom mężczyzn. I tutaj jest dylemat bo czuję , że do tej pracy częściej przyjmują osoby znajome. Umię się dobrze zaprezentować i same plusy wywinąć na wierzch smile ale również posiadam potrzebne umiejętności do pracy , w której się ubiegam.

> 3) Nastawienie umysłowo-logiczne - 4 buław odwr : Ta karta sugeruje mi, iż być
        > może miały miejsce spory w gronie rodzinnym. A te odbiły się na Twoim życiu zaw
        > odowym.
        > 4) Nastawienie emocjonalno-duchowe - Rycerz Monet : hmm Być może ten rycerz Ci
        > pomoże, choć zakładam, iż symbolizuje Ciebie. Osobę twardo stąpającą po ziemi,
        > pracowitą.

Sporów w rodzinie nie było więc nie odbiły się na moim życiu zawodowym. Ta 4 kijów to nastawienie na pracę w różnym środowisku , z różnymi ludzmi nie w towarzystwie samouwielbienia wzajemnego ale w sytuacjach trudniejszych , które mogą mnie sprawdzić .
        Nastawienie moje emocjonalne, duchowe nastawiona jestem na to , że uda mi się przebrnąć do następnego etapu i pozyskać tą pracę do , której się ubiegam.

> 5) Kwintesencja - 5 kielichów : I ta karta karta jest wymowna. Pod chęcią szuka
        > nia pracy kryją się jeszcze dodatkowe emocje. Ból, rozczarowanie. Rozstałaś się
        > z kimś?
        >
        pod chęcią szukania kryją się emocje to prawda , szukam pracy , która dała by mi satysfakcję.
        5 kielichów to patrzenie w przeszłość , że miałam luźniejsze zajęcia do , których chętnie bym dalej wróciła. Ta kwintesencja to jest odpowiedz na rozkład tzw:wynik ?.

> Podsumowując to posiadasz blokadę, chyba niezdecydowana jesteś w swoim poszukiw
        > aniu pracy. Coś dodatkowego jest związanego z tym szukaniem pracy. Nie wiem dok
        > ładnie co (nie chcę wymyślać bajek). Myślę, że będziesz musiała dalej szukać.
        >
    • tommy994 Re: Poproszę o wróżbę 12.10.11, 22:43
      Dzięki za bukiet smile a powiedz czy wróżba jest sensowna. To znaczy czy trafiona czy też niewiele pokrywa się z rzeczywistością?
      • magdalena.1230 Re: Poproszę o wróżbę 16.10.11, 23:29
        i dalej czekam na odpowiedz ws.pracy(nie z forum) -jak coś będę wiedziała to napiszę do postu aby podsumować jak się wróżba sprawdziła.
        • magdalena.1230 Re: Poproszę o wróżbę 19.10.11, 20:22
          Niestety przysłali negatywną odpowiedz (5kielichów kwintesencja ) wróżba się sprawdziła .
          sad
    • tommy994 Re: Poproszę o wróżbę 21.10.11, 09:07
      Przykro mi, że tak wyszło. Ja wychodzę z założenia, że czasem jednak warto powiedzieć prawdę jaka jest w kartach niż mówić okrężną drogą.
      Liczę, że znajdziesz nową i dobrą pracę smile polecam wizualizacje są skuteczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka