Dodaj do ulubionych

Przeczytałam w gazecie ...

14.10.14, 23:29
Kto chce być bogaty smile mam nadzieję że będzie działać to jest na dostatek , bogactwo powinien w kuchni w kubeczku -nasypać do kubeczka ryżu - postawić w prawym rogu w kuchni ten kubeczek i ponoć dostatek będzie smile
Ja wczoraj pod wieczór zrobiłam nie wiem czy pora odpowiednia była ale jak ma działać to będzie . Także kwiatuszek dzieli się radą wink
Obserwuj wątek
    • misboaa :D 17.10.14, 20:21
      na takie rady to w Szkółce zawsze jest miejsce big_grin
      Nie zaszkodzi a może pomóc he he
      Magda też kiedyś podawała tutaj rytuał, dobrze by było "spiąć" je razem.
      /który to jest prawy róg?

Pisz kwiatku jak się sprawdza smile
      • magdalena.1230 Re: :D sprawdzony 19.10.14, 14:53
        Fajna rada kwiatuszku : * a ja podaję moją sprawdzoną formułę zawsze działa czasami trzeba czekać a więc podaję przygotowujemy patelnię czystą , cukier -łyżkę, kawę- łyżkę , cynamon -łyżkę i te składniki dajemy na patelnię i podgrzewamy tak aby aromat rozchodził się po całym domu i chodzimy po każdym pomieszczeniu z tą patelnią i prosimy aby pieniądze najlepiej papierowe smile przychodziły do domu i tak powtarzamy parę razy .
        Także nie bójcie się próbować bo aromat cudny a ja lubię cynamon i zawsze gdzieś ten grosz wpadnie .
        smile
        • patygirl Re: :D sprawdzony 21.10.14, 05:01
          ja znam 2 inne smile obraz zydka w domu ( ponoc trzeba w prezencie dostac ) . a 2 zabka w portfelu smile
    • magdalena.1230 Wrzuciałam na Forum 19.10.14, 15:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka