Dodaj do ulubionych

Poszukiwania nowej pracy

18.01.26, 10:38
Hello!
Zaczęłam szukać nowej pracy. Mam dwie inne , na niepełny etat, byłoby fajnie mieć jedną na cały. Ale przede wszystkim chcę więcej zarabiać. Wysyłam CV na spokojnie, mam dochód. Rozłożyłam karty na pytanie: “Jak długo zajmie mi znalezienie lepiej płatnej pracy?”. Odwrócony Papież, ósemka pucharow , Król mieczy. Pytanie było specyficznie na czas. Król mieczy sugeruje , że nie będzie to tak długo ,,bo miecze działają szybko. Ale odwrócony Papież sugeruje, że jednak trochę mi to zajmie i ósemka mieczy sugeruje dość nieprzyjemne odejście. A może po prostu tylko odejście? Miecze to także zimny czas w roku, mamy zimę. Obstawiam do końca lutego. Proszę o interpretację.
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Poszukiwania nowej pracy 21.01.26, 00:13
      . Odwrócony Papież, ósemka pucharow , Król mieczy. Pytanie było specyficznie na czas. Król mieczy sugeruje , że nie będzie to tak długo ,,bo miecze działają szybko. Ale odwrócony Papież sugeruje, że jednak trochę mi to zajmie i ósemka mieczy sugeruje dość nieprzyjemne odejście. A może po prostu tylko odejście? Miecze to także zimny czas w roku, mamy zimę. Obstawiam do końca lutego. Proszę o interpretację.

Na wyższe stanowisko brakuje Ci papierów - kwalifikacji wymaganaych na odpowiednie stanowiska. (Egzamin jakiś potwierdzający kwalifikacje w zawodzie).
      Sama siebie też ograniczasz w głowie masz blokadę , jakby jeden plan i nic więcej innego. Uspokój emocje i zostaw je z tyłu jak chcesz ruszyć do przodu.
      Bo Król Mieczy jest konkretny, on lubi jak jest konkretnie bez emocji - a tu masz tą kartę kielichów.
      Tu nie ma tak i nie ma nie. Jest zależy od Ciebie od twojego nastawienia. Wysyłaj cv w końcu siądzie ale musi być precyzyjnie napisane. ( Jak wysyłasz do pracy w biurze - to napisz tylko zainteresowania, doświadczenie, kursy pod tą pracę - nie pisz poza to np.że sprzątałam bo ich to nie interesuje., Chcesz być na rynku pracy to musisz jak Król mieczy działać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka