Dodaj do ulubionych

Czy będziemy razem

15.07.18, 00:15
Chodzi o kumpla mojego kolegi, czy czuje coś do mnie może czy tylko mi się wydaje....

Królowa buław, 6 monet, kapłanka
Q buław wskazuje, że on już jest kimś zainteresowany i że jest mu z tym dobrze, a kapłanka to coś o czym nie wiem? To ta pesymistyczna wersja tongue_out optymidtycznie patrząc, to może się rozpaczać spontanicznie, a potem stworzymy partnerski związek bratnich dusz.
Choć bardziej przemawia do mnie ta pierwsza interpretacja.
Nie odwracam kart.
Obserwuj wątek
    • jolanciak Re: Czy będziemy razem 15.07.18, 09:45
      A ja myślę, że to Ty jesteś tutaj tą królową buław i jeśli nie pozostaniesz bierna a wykażesz inicjatywę (dasz mu do zrozumienia, że jesteś nim zainteresowana), to między Wami może być fajna znajomość (przyjaźń), a z czasem może i związek oparty partnerski przede wszystkim na wzajemności i dobrym porozumieniu. Mnie jednak najczęściej Kapłanka pokazywała znajomość platoniczną, niespełnioną, taką bez seksu, ale opartą na chemii i wzajemnym przyciąganiu oraz podobnych zainteresowaniach, możliwe więc że Wasza znajomość dłuższy czas pozostanie w sferze takiego dobrego koleżeństwa bo np. któreś z Was z jakichś powodów nie będzie w stanie pójść o krok dalej.
      • zytkoff Re: Czy będziemy razem 15.07.18, 15:27
        Dziękuję za pomoc. A z czyjej strony byłoby to platoniczne? I co oznacza tu to 6 monet?
        • jolanciak Re: Czy będziemy razem 15.07.18, 18:10
          Pytanie było czy będziecie razem więc ciężko jest stwierdzić przy tak postawionym pytaniu, z czyjej strony to będzie platoniczne i czy na tym się zakończy. Stwierdziłam to na podstawie własnego doświadczenia z kartą kapłanki, ale podkreślam, też ciągle uczę się tarota i specjalistą w tej dziedzinie się nie czuję więc mogę się mylić. U mnie nigdy ta karta sama w sobie nie pokazała normalnego związku, ale raczej przyjaźni czy uczucia platoniczne i często takie, które nie wychodziły na światło dzienne (skrywane przed otoczeniem lub rodziną), rzadziej romans oparty na seksie, ale oczywiście znaczenie tej karty zależy także od kart otaczających. W Twoim przypadku obok Kapłanki nie stoi żadna karta mówiąca o uczuciach czy tradycyjnym związku opartym na uczuciach. Owszem,może być z czasem związek ale dużo w tej relacji będzie zależeć od Ciebie,od Twoich starań i postawy, a Pan raczej pozostanie bierny. Może to typ, który lubi być zdobywany przez kobiety? 6 denarów w tym przypadku może mówić, że jeśli Ty okażesz Panu zainteresowanie, to on Ci je odwzajemni tym samym, czyli tyle dostaniesz od niego ile sama mu dasz, gdyż to karta wzajemnego dawania i brania oraz partnerstwa. Karta Kapłanki też często pokazuje skrywane tajemnice a więc może on równie dobrze urkywać uczucie do innej osoby i z tego powodu nie chcieć się wdawać w oficjalny związek. W każdym bądź razie na razie wybuchu wielkiej miłości między Wami jeszcze nie widać - jeśli będzie związek to wg mnie zacznie się od przyjaźni lub nieoficjalnych spotkań jak koleżeństwo, ale tak jak napisałam wyżej, to Ty głównie będziesz nadawać ton tej znajomości.
          • misboaa Re: Czy będziemy razem 15.07.18, 23:43
            Jalanciak, ja zrozumialam ze pytanie bylo o to co od do niej czuje, a nie czy beda razem. Mam racje?
            Jesli tak to ty mu sie baaaaardzo podobasz smile Lubi twoje towarzystwo. I moglo by cos z tego byc, ale ty chyba bardzo zdawkowo mu odpowiadasz lub w ogole z nim nie rozmawiasz gdy jestescie razem, tylko np: zwracasz sie jedynie do kolegi ktorego lepiej znasz, a jego pomijasz. Moim zdaniem nie musisz go jakos specjalnie zagadywac, ale odpowiedz lub zareaguj troszke smielej wobec niego gdy bedzie o czyms opowiadal.
            /dla jasnosci sytaucji zapytam (poniewaz przez internet nie o wszystkim zdazy sie npisac) czy on jest napewno wolny?
            • zytkoff Re: Czy będziemy razem 16.07.18, 02:28
              Misboaa, to prawda 100% z tym, że mu tak odpowiadam, no nie mogę się otworzyć, on mnie onieśmiela sad
              A co do tego, czy jest wolny - kurcze, wydaje mi się, że on ma jakąś na oku... Ale do końca nie wiem. A co, widać to jakoś tu?
              • zytkoff Re: Czy będziemy razem 16.07.18, 02:39
                A co do pytania - chodziło mi, czy będziemy razem, a to ,,co on do mnie czuje" to dlatego, że nie jestem pewna, a to musi zostać spełnione, żebyśmy ewentualnie było razem big_grin
                • misboaa Re: Czy będziemy razem 16.07.18, 10:05
                  Dosknale rozumien o co tobie chodzilo, ale wazne jest jakie konkretnie bylo pytanie do kart bo wg. tego sie odpowiada. To jest roznica.
                  • zytkoff Re: Czy będziemy razem 16.07.18, 12:10
                    Tak, tak, rozumiem. Specjalnie zadałam czy będziemy razem, żeby uzyskać konkretną odpowiedź.
                    No a co z tą nieszczęsna kapłanką?
                    • idealista00 Re: Czy będziemy razem 17.07.18, 12:11
                      Wtrącę swoje trzy grosze smile
                      Mi akurat kapłanka czasami pokazuje kobietę która ma kochanka i to ukrywa i świetnie dogaduję się z tą drugą osobą jest też dla niej wsparciem nie tylko liczą się dla niej uciechy fizyczne(ale ja jestem facetem i być może niektóre karty inaczej interpretuję). Więc idąc ta myślą powinnaś w być królową buław i mówiąc krótko uwieść go, ona wie czego chce i śmiało po to sięga. Ale też doprowadzić do sytuacji kiedy będziecie nadawać na tych samych falach takie porozumienie dusz i intelektualne, zaprzyjaźnić się z nim. Myślę że to najpierw będzie romans który może się przerodzić w związek bo w sumowaniu wychodzi mi sąd ostateczny więc moim zdaniem szanse na zwiazek są duże.
                      • jolanciak Re: Czy będziemy razem 17.07.18, 16:56
                        Idealisto, czyli oboje zinterpretowaliśmy te karty bardzo podobnie smile
                      • zytkoff Re: Czy będziemy razem 17.07.18, 19:49
                        Dziękuję za pomoc. mnie ta kapłanka trochę przeraza, no czuję, że ja o czymś nie wiem tongue_out a sąd ostateczny kojarzy mi się faktycznie z jakimiś dojrzałymi decyzjami... No zobaczymy big_grin
    • asia.33 Re: Czy będziemy razem 17.07.18, 21:04
      Królowa buław, 6 monet, kapłanka
      Czy cos czuje?
      Królowa buław jest najbardziej temperamentną królową , ognistą taka ,która podoba się facetom. Zapominamy o karcie 6 monet na środkowej pozycji , która mówi o zaburzeniach w dawaniu i braniu. Ktoś daje więcej a ktoś mniej lub nic. Wynik kapłanka. Mam takie doświadczenie z kartą kapłanki że to zawsze była kobietą ,której nie można pokazać. Powody były różne bo różne były sytuację u osób, którym ta karta wyszła w rozkładach. Nigdy jednak te kobiety nie były oficjalnymi partnerkami. Może pan ukrywa lub chce ukryć swoje uczucia bo np wie że wspólnemu koledze się podobasz?
      • zytkoff Re: Czy będziemy razem 18.07.18, 23:02
        Dzięki. Myślę, że taka kapłanka ma tu jak najbardziej sens.
        • chalcedonn Re: Czy będziemy razem 18.07.18, 23:47
          Jesli kumpel kolegi jest bardziej skromny to slabiej reaguje na flirt czy ogolnie twoja inicjatywe bo krolowa bulaw decyduje ktoremu facetowi poswiecic uwage a ktoremu mniej. Jesli bardziej zagadujesz tego drugiego albo on jest bardziej aktywny to ten skromny nie ma smialosci do ciebie zeby cos zaproponowac. ty czekasz na jego ruch a on moze sadzic ze podoba ci sie ten drugi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka