Dodaj do ulubionych

prawo , SM

21.06.13, 15:16
Witam,
od tygodnia cały czas myślę nad wyborem studiów. Jest teraz czas składania podań, a więc trzeba też sprecyzować swoje plany. Nie mam u kogo zasięgnąć rady i z kim porozmawiać na ten temat , dlatego zwracam się do życzliwych ludzi, którzy chętnie pomogą mi radą.
Temat jest następujący : maturę zdawałam z jęz. polskiego , francuskiego , hiszpańskiego i matematyki na podstawie , natomiast WOS oraz angielski na rozszerzeniu . Języki traktuje wyłącznie jako pasję, chociaż wiadomo, że na pewno mi się przydadzą w życiu. Fascynują mnie dwa kierunki - stosunki międzynarodowe oraz prawo. Niestety nie mam szans na dzienne prawo na UW, bo nie zdawałam historii ani geografii. Rozważam więc opcję studiowania dwóch kierunków, a mianowicie prawa zaocznie na UKSW i stosunków międzynarodowych dziennie na UW lub odwrotnie prawo dziennie na UKSW a SM zaocznie na UW. Wiem, że może być ciężko, ale myślę, że warto spróbować.
Moje pytanie : która opcja byłaby lepsza ?
Z góry dziękuję za wszystkie szczere i dobre rady :)
Obserwuj wątek
    • cricristal Re: prawo , SM 25.06.13, 18:57
      Jeśli interesuje Cię prawo zaocznie to polecam Wyższą Szkołe Finansów i Zarządzania w Warszawie. Akurat studiuje inny kierunek, albo żaden z moich znajomych z prawa nie sprawiał wrażenia niezadowolonych czy wneriwonych czymś związnego ze szkołą :) Duże plusy to lokalizacja, zaplecze techniczne i świetna kadra dydaktyczna. Polecam WSFiZ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka