Gość: ŁKS Łódź IP: 81.219.114.* 31.03.10, 19:59 Łódzki Klub Sportowy - 102 Lata w Mieście !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lombard Re: Piłkarz ŁKS: - Chcę grać i pomóc drużynie IP: *.pai.net.pl 31.03.10, 20:06 PSS 102 DNI W MIEŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSS Re: Piłkarz ŁKS: - Chcę grać i pomóc drużynie IP: *.toya.net.pl 31.03.10, 20:24 ŁTS PSS - KILKA LAT POD ZABORAMI, PARĘ MIEŚCIE, RESZTA ZA TORAMI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr M. Re: Piłkarz ŁKS: - Chcę grać i pomóc drużynie IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 21:58 Piotr M. to wkrótce pogra w drużynie KS Kraty Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiarz Piłkarz ŁKS: - Chcę grać i pomóc drużynie IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 22:59 Pytanko do kibiców ŁKSy, czemu spiewacie piosenki, ktore na innych stadionach umary lata temu? Jak was teraz sluchalem to mi sie lata 90-ate przypominaly;] Innmi slowy, jestescie malo kreatywni w porownaniu do innych liczacych sie ekip. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Piłkarz ŁKS: - Chcę grać i pomóc drużynie IP: 109.243.157.* 31.03.10, 23:02 - To już przeszłość. Ostatnio bardzo mocno trenuję i szybko wracam do dawnej dyspozycji. Do ciężkiej pracy zmotywowały mnie ostatnie nieudane spotkania. Chcę pomóc drużynie. Podobno cała drużyna już od miesiąca wraca do dawnej dyspozycji czego byliśmy świadkami podczas meczu z Katowicami. Po derbach z każdym treningiem było lepiej - tak prawił Dr Wesoły. Ostatni transfer Mr. Zioło z Jamajki spowodował jedynie to, iż Tomek H. stracił monopol na dostawy używek do drużyny. Ciekawie musi wyglądać teraz ta ciężka praca w szatni, w oparach jointów i w rytmie reagge:) Ciekawy kolektyw tam się spotkał. Dr Wesoły powinien postawić na Madejskiego, bo ten ma doświadczenie w kręceniu meczy, demotywowaniu przeciwnika. Nie wiadomo tylko czy środki zebrane podczas mega rodowitego koncertu ku czci (5 000 zł) starczą choćby na punkcik w Gorzowie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuciarz Wiesz co się liczy? 1:4 na tablicy!! IP: 195.117.116.* 31.03.10, 23:29 Luubisz to suko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiszny rts-iak konfidendzki wstydzew IP: *.toya.net.pl 01.04.10, 13:50 i nasze wpisy wykasowane,wstydzew u moderatora:) Odpowiedz Link Zgłoś