Dodaj do ulubionych

oddłużanie Widzewa - Kołodko

04.08.02, 20:54
Ostatnio dobiegla mnie wiadomosc, ze ITI nie kupi
Widzewa :( Szkoda mi sie na ten temat rozpisywac. Ale
raczej nie wyciagniemy klubu z dlugow. Po raz kolejny
chlopaki dali d***, jak to polacy.

Wiec teraz sie pytam czy zamiast oddluzania jakis Hut
na Slasku nie lepiej jest dac pieniadze Widzewowi?

P.S>
Kolodko to z roku na rok coraz glupszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe Re: oddłużanie Widzewa - Kołodko IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 04.08.02, 20:57
      vishna napisał:

> Ostatnio dobiegla mnie wiadomosc, ze ITI nie kupi
      > Widzewa :( Szkoda mi sie na ten temat rozpisywac. Ale
      > raczej nie wyciagniemy klubu z dlugow. Po raz kolejny
      > chlopaki dali d***, jak to polacy.
      >
      > Wiec teraz sie pytam czy zamiast oddluzania jakis Hut
      > na Slasku nie lepiej jest dac pieniadze Widzewowi?
      >
      :)))) ale pomysł. Ja będę zaciągał długi a potem zażądam od ministra Kołodki,
      żeby mnie oddłużył (zamiast jakichś hut).
    • Gość: Fan nie widzewa Re: oddłużanie Widzewa - Kołodko IP: *.senet.pl / *.senet.pl 05.08.02, 10:13
      widzew to jedno wielkie gowno lezace w szmabie wiec po co to wszystko ratowac
      skoro miejssce widzewa jest wlasnie tam. i nie widze sennsu oddluzania. A jak
      widzew nie ma pieniedzy niech zaorze stadion i kartofle hoduje
      • Gość: Wraga Re: oddłużanie Widzewa - Kołodko IP: *.lodz.pdi.net / 192.168.1.* 05.08.02, 13:31
        Gość portalu: Fan nie widzewa napisał(a):

> widzew to jedno wielkie gowno lezace w szmabie wiec po co to wszystko ratowac
        > skoro miejssce widzewa jest wlasnie tam. i nie widze sennsu oddluzania. A jak
        > widzew nie ma pieniedzy niech zaorze stadion i kartofle hoduje

mądry to ty za bardzo nie jesteś

P.S. choduje piszę sie przez ch palancie

P.S.2 autor tego wątku też za bardzo rozgarnięty nie jest
        • Gość: Ano Re: oddłużanie Widzewa - Kołodko IP: *.kappa.com.pl 05.08.02, 14:51
          Hodowla pisze się przez h, wobec czego hoduje też - radzę sprawdzić w słowniku.
          Co do poziomu umysłowego autora wpisu - mózg staje w poprzek, a ręce i nogi
          opadają.
          • Gość: marcin_ Re: oddłużanie Widzewa - Kołodko IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 17:44
            z tego co wiem, to rozmowy z ITI nadal trwaja, zakonczenie planowane listopad:-
            )))
    • Gość: jack Re: oddłużanie Widzewa - Kołodko IP: *.monitorek.net.pl / 192.168.3.* 08.08.02, 20:26
      co za chory pomysł,pożycze a potem nie oddam......JAK SIE NAKRADŁO(PAWELEC)TO
      TRZEBA ODDAĆ!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka