Dodaj do ulubionych

Po meczu ŁKS w Chorzowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:07
Teraz chlopaki trzeba wygrac.Kolejnz strata punktow i po pierwszej lidze.Klus
mam nadzieje ze po sobotnim meczu bedziesz mogl sie pokazac na naszym
stadionie.napastnik potrzebny od zaraz.nie mozna czekac ze wzmocnieniem do
piatej czy dziesiatej kolejki bo rywale nam uciekaja a zwlaszcza
podmiejscy.VIVA ŁKS!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rycho Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 14:03
      po pustyni szedł arab, żyd i ełkaesiak idą cały dzień w upale, a tu ni knajpy ni
      hotelu. W końcu dochodzą do małej chaty i pytaja o nocleg. Wychodzi właściciel i
      mówi:" mam tylko 2 miejsca w chacie, jeden musi przespać się w obórce." Ok, mówi
      arab - ja tam pójdę, wy prześpijta się w ludzkich warunkach. Ełkaesiak i żyd
      poszli spać, a tu nagle wpada wk.urwiony arab: "K.u.uur.waaa", krzyczy, tam w
      tej obórce śpi świnia .nie mogę przecież spać ze świnią Mad nie ma większej
      ohydy niż świnia!!! co za świństwo!! Ok, mówi żyd - mnie świnia nie wadzi, kładź
      się, ja pójdę do tej obórki się przespać. Uspokojony arab kładzie się koło
      ełkaesiaka - za parę minut wpada wku.rwi.o.n.y żyd!!! do k.u.rw.y nędzy!!!!! - w
      tej zasyfionej oborze jest p i.erd.olony szczur ,nie mogę przecież spać ze
      szczurem!! Przecież nie ma większego świństwa, jak szczur!! Co za syf!!! na
      takie dictum z wyra wstaje ełkaesiak i mówi: "dobra, chłopaki - to już ja dla
      świętego spokoju pójdę spać do tej obórki". zadowoleni żyd z arabem właśnie
      zasypiają, gdy nagle do pokoju wpadają w.ku.rw.iona świnia z jeszcze bardziej
      wściekłym szczurem.... ))
      • Gość: CityofLodz Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:20
        rychu - przyjacielu mojej kozy, aleś błysnął.
      • Gość: mlody zalosni ludzie...leczcie sie! IP: *.33.98-84.rev.gaoland.net 07.08.05, 14:26
        to co tu napisane pokazuje ze to spoleczenstwo siegnelo bruku!!

gdyby unia wiedziala ze takie scierwo ma tu dostep do komputera a nie jest
        izolowane to by dawno nas ogrodzila wysokim plotem pod pradem!!

szkoda gadac z kmiotkami!
      • Gość: petrol Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.toya.net.pl 07.08.05, 20:30
        Rychu - :))))))))))))))
        Popłakałem się ze smiechu :))))))))
        • Gość: t64 Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.astral.lodz.pl 07.08.05, 20:41
          to zwal jeszcze guche podmiejski baranie
      • Gość: Zdzicho Rychu, to wstyd się śmiać z czyjegoś nieszczęścia! IP: *.hsd1.ut.comcast.net 07.08.05, 22:00
        Czy to ich wina, że są ełkaesiakami? Nieszczęścia chodzą po ludziach, potrzeba
        współczucia i zrozumienia.
        • Gość: sake Re: Rychu, to wstyd się śmiać z czyjegoś nieszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:33
          Nieszczescia chodza parami. Jak Rychu i Zdzichu.
    • Gość: sake Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:34
      No chłopcze chyba się nie popisałeś.
    • hm` Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie 07.08.05, 22:12
      Kłus moj ulubieniec. Mam nadzieje, ze zrobil postepy od zeszlej rundy. Bedzie dobrze. ;]
      pozdr. hm`
    • sake68 Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie 07.08.05, 23:16
      Nie sadze zeby te dwa wyniki byly wykladnikiem formy i umiejetnosci ŁKS-u.
      Teraz maja tydzien przerwy.Moze poukladaja sobie to wszystko od nowa i beda
      liczyc sie w walce o awans.
      • Gość: Piotrek Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:26
        Przykre jest to że większośc komentarzy jest tutaj nie na temat.
        • Gość: Rufus71 Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.widzew.net / *.widzew.net 08.08.05, 19:30
          Szkoda słów na temat formy łks , żenada ! Dobrze , że w Łodzi mamy WIDZEW i
          możemy chodzić z dumą i podniesioną głową !!!
          • Gość: CityofLodz Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:53
            rufus z uwagi na żydzewskie przekręty nie przesadzałbym z tym chodzeniem z
            podniesioną głową podmiejski kundelku:)
            • Gość: rycho Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 01:18
              uwazaj na swinie i szczury :)
              • niezlomny.prawicowiec Re: Po meczu ŁKS w Chorzowie 09.08.05, 09:46
                Gość portalu: rycho napisał(a):

> uwazaj na swinie i szczury :)
                Zwycięstwo polskie nad nawałą bolszewicką w roku 1920 - będące w istocie
                zwycięstwem Maryi, Wniebowziętej Królowej Polski - obdarowało Polskę na krótki
                czas pokojem, w którym Naród mobilizował swoje siły, aby stawić czoła
                podwójnemu niebezpieczeństwu w roku 1939 - stwierdza ks. prof. Jerzy Bajda w
                artykule "O nowy Cud nad Wisłą".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka