big_news 08.06.06, 21:44 Ja stawiam na Włochów. Trochę na przekór większości prognoz, ale też z tego powodu, że coś o nich ostatnio jakby mało w mediach. Być może jest to cisza przed burzą. A jakie są Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 08.06.06, 21:52 Obstaw taki typ u bukmachera. Pewnie będzie niezła przebitka. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 08.06.06, 21:56 big_news napisał: > Obstaw taki typ u bukmachera. Pewnie będzie niezła przebitka. Żartowałem bo sie kompletnie na tym nie znam. Pozostalem na etapie druzyny Gorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 08.06.06, 21:59 Często bywa tak, że ktoś kto nie ma o czymś zielonego pojęcia, ma właśnie szczęście i trafia. Ale w tym wypadku farta trzeba by mieć szczególnie dużo, więc nie polecam obstawienia Papui z Nową Gwineą;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 08.06.06, 22:11 Nie cierpie angoli,ale mają duże szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krupier Re: Kto Mistrzem Świata 2006? IP: *.toya.net.pl 08.06.06, 22:34 Myślisz , że Angola jest aż tak dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 09.06.06, 00:15 Postawilam na wŁochów w STSie więc niech lepiej się postaraja. a największa przebitka jest na Trynidad - 1:900, ale szkoda mi byl złotówki:P a w ogole to wygra POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Kto Mistrzem Świata 2006? IP: *.lodz.msk.pl 09.06.06, 01:17 jesli chodzi o afery,to włosi ostatnio są niezwykle medialni,pewnie dlatego tak cicho o ich drużynie. zresztą mam nadzieję,ze ich antyfutbol poniesie porażkę,choc muszę przyznać,ze w typowaniu pewnych wyników miałeś ostatnio "nosa" oczywiscie wygra Polska,ale jesli nie to zadowolę się holandią,lub argentyną:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 09.06.06, 08:50 Wyraziłem się nie dość precyzyjnie. Chodziło mi o to, że dość cicho było w tym sezonie o reprezentacji Włoch, a to z powodu małej liczby jej meczów. Chociaż warto pamiętać, że w marcu pyknęli Niemców 4:1. Uważam też, że dobrze zrobiła im zmiana na stołku selekcjonera, na którym za długo siedział Trapattoni. Afera, która wstrząsnęła nie tylko Italią, moim zdaniem tylko Azurri zmobilizuje. Muszą dobrze wypaść, żeby zatrzeć ciągnący się za włoską ligą smród. Nie martwiłbym się też tak bardzo o to, że w razie sukcesu Włochów piłka coś straci. To już nie czasy catenacio, ta drużyna gra bardzo nowocześnie. Jedyne co może razić, to to, że tną równo z trawą, ale jak wiadomo, piłka to nie zabawa dla grzecznych dziewczynek. Po prostu tak się teraz (może i niestety) gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Kto Mistrzem Świata 2006? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:14 obstawiałem Uzbekistan, ale ich napastnik poszedł do kiosku po fajki Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 09.06.06, 08:27 1.Anglia 2. Brazylia 3. Włochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Kto Mistrzem Świata 2006? IP: *.toya.net.pl 09.06.06, 08:45 Zabrał głos cassani co sie zna na piłce.... buahahahahahahaaa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=42761679&a=42773126 Może dotarłeś już cassani do informacji, że Janas nigdy nie strzelił samobójczego gola w reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kto Mistrzem Świata 2006? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:49 > Zabrał głos cassani co sie zna na piłce.... buahahahahahahaaa. bo cassani zna sie na wszystkim... czyli na niczym Odpowiedz Link Zgłoś
al_ a sercem czy realnie?? 09.06.06, 08:44 sercem: Anglia lub Czechy realnie: Niemcy I oby nie: Włosi, Hiszpanie, Portugalia. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 09.06.06, 17:27 Anglia! oby tylko nie Niemcy... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Czytasz mi w myślach 09.06.06, 20:06 To pierwsze Państwo o którym pomyślałam... no i trochę francuzi. Gozpodarze juz nie Ci. Choć fajnie by było gdyby wygrała jakaś barzylia czy Kostaryka... lav Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Hiszpania... 09.06.06, 20:19 tej drużyny nie można lekceważyć,całkiem o nich zapomiałem a stac ich na wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Niemcy albo 09.06.06, 21:07 Anglia, już sobie nucę Hurry Up England :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwwwwwwwwww Polska! Polska! Polska! Polska! Polska! Polska! IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 00:04 nie ma innej możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto Mistrzem Świata 2006? 05.07.06, 10:51 Wyciągam wątek z otchłani, wszak finał już blisko!;) No więc (nie zaczyna się zdania od więc, a już od no to na pewno!) kto będzie Mistrzem Świata? Polska nie (hehehe), Brazylia też nie, O Argentynie nie ma co wspominać, Niemiaszki polegli, tudzież Hiszpanie i inne Wybrzeże Kości Słoniowej też. Przed dzisiejszym drugim półfinałem możliwości zostały mocno ograniczone. Tylko jedna z trzech drużyn ma jeszcze szanse. Nieskromnie przypomnę, że stawiałem na Włochów, którzy są już jedną nogą na najwyższym stopniu podium:) A państwo na kogo stawiają? Odpowiedz Link Zgłoś