cataluna 24.02.06, 11:27 Dawno nie pisalam,wiec nie wiem,czy nie powtorze wątku.Ale w kazdym razie: CHLOPCY: Jakub-3 Michał-3 Maksymilian - 2 Dawid-2 Karol-2 Mateusz-2 Kacper-2 Arek Borys Dominik Dawid Eryk Hubert Iwo Igor Krzysztof Kamil Maks Maciej Oskar Oktwaian RASZEJ (polskie nazwisko) Szymon Wiktor DZIEWCZYNKI: Zuzanna-5 Julia-4 Kornelia-3 Martyna-3 Agata-2 Zosia-2 Wiktoria-2 Amelia Adrianna Barbara Dorota Iga Karolina Maja Marcelina Malwina Maria Marianna Monika Natalia Ola Sara Simona Ciekawa jestem skąd pochodzi imie Raszej i czy istnieje w polskim kalendarzu>? Jest nadawane ? Z ciekawostek - Simona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Trojmiasto 16.02. 24.02.06, 12:28 W necie znalazłam raszej jako literówkę od raczej; jest też takie nazwisko i wisi jedno opowiadanie na stronie akwarystycznej, w którym takie imię nosi rybka. Nie kojarzy mi się to słowo z żadnym imieniem. Ciekawostką jest Oktawian. Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Trojmiasto 16.02. 01.03.06, 10:15 Zauwazyłam czestsze nadawanie imienia Borys. Czmze jest to spowodowane?Nikodem chyba wkrotce bedzie tak popularny jak Mateusz a moze newet jak Jakub ..? Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Trojmiasto 16.02. 01.03.06, 13:16 Oktawian zdecydowanie na plus - bo lubię nietypowe imiona ! Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: Trojmiasto 16.02. 02.03.06, 15:44 za jaki okres są to dane? Oktawian dostaje + Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Trojmiasto 16.02. 02.03.06, 22:05 może ktoś myślał,ze Rashel to imie męskie,spodobało mu sie i nazwał dziecko "po polskiemu"-Raszel(L zamiast J) Odpowiedz Link Zgłoś