Dodaj do ulubionych

Smiech na sali

IP: *.toya.net.pl 17.07.06, 12:39
Szanowna redakcjo gazety wyborczej<lol2> dlaczego w dzisiejszej gazecie
sprzedawanej w kioskach nie napisaliscie o swietnie sprawujacych sie
plywakach..przeciez to oni zrobili najwiecej dla naszego regionu. Uswiadomie
niektorym, bo moze wogole nie wiedza ze lodz w OOM w Plywaniu zdobyla az 6
zlotych medali... Nikt o nich nie pisze to jest az zalosne ze nie zauwaza sie
najlepszych w swoim miescie.. a pisze sie "Budowlani bez medalu, srebro
tomaszowianek" Plywacy mieli wiecej niz jeno sreobro...to co dzieje sie z ta
gazeta to przechodzi ludzkie pojecie....brawo dla redaktorow z Wyborczej:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr0czny_plywak666 Re: Smiech na sali IP: *.retsat1.com.pl 17.07.06, 12:43
      podpisuje sie pod tym co napisal pan rusek.. zal ze nie ma nic o plywaniu, elo! :[
    • Gość: killuminati Re: Smiech na sali IP: 195.69.80.* 17.07.06, 12:44
      Rusek ma racje. Pływanie powinno być bardziej zauważane.Sam RUSEK zdobył dwa złota
      i jest to powazny wynnik, a Łódź jako miasto zaprezentowala bardzo wysoka
      forme.Nie bylo slowa w Gazecie o Mateuszu Matczaku, ktory reprezentowal Polske
      na MEJ w Palma de la Mallorca...zalosc :)
    • Gość: Sobobas Re: Smiech na sali IP: *.devs.futuro.pl 17.07.06, 12:47
      Pływanie jak zwykle jest spychane na margines 13 medali dla naszego woj. nie
      jest warte wspomnienia? żal.ru gazeto
      swoja droga tych medali moglo byc znacznie wiecej ale kogo to obchodzi;/
      • Gość: Łódźki KS Re: Smiech na sali IP: *.retsat1.com.pl 17.07.06, 12:53
        tak tak plywanie jest bardzo wazne :P
        nie wiem czemu piszecie o jakims tam nic nie znaczacym widzewie i o jakis tam
        budowlanych a o plywaniu i9 o wynikach z Mp nic nie ma :< Jestem tym oburzony
    • Gość: kocy:P Re: Smiech na sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:52
      Popieram. Czemu niby przegrana budowlanych jest tak ważna, a 13 medali pływaków
      nie warte jest nawet wzmianki? Podobno pływanie jest najdynamiczniej
      rozwijajacym sie sportem w RP - czemu nie znajduje to odbicie w mediach, które
      kształtują światopogląd milionów Polaków? Gratuluję redaktorom rzetelności:/
      Może w przyszłości nie popełnią takiej gafy.
    • Gość: Sobobas Re: Smiech na sali IP: *.devs.futuro.pl 17.07.06, 12:54
      Jak pływanie ma sie rozwijac w Łodzi skoro nawet lokalne media maja ten sport w
      dupie;/ Swoja droga plywanie jest chyba najmocniejsza dyscyplina w tym kraju,
      ale lepiej o budowalanych, rasiakach:) i innych żalach pisac..
      • Gość: Rusek Re: Smiech na sali IP: *.toya.net.pl 17.07.06, 12:59
        Mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie bo serio smieszy mnie to ze teraz nic nic o
        plywani nie pisza... a pozniej sa wielce oburzeni ze w lodzi nie ma
        sportowcow... przeciez nie tylko widzew czy lks sie liczy ludzie przejzyjcie na
        oczy nareszcie:/ tak jak napisali wczesniej Plywanie w Polsce to potega...jesli
        ktos sie z tym nie zgadza to podajcie przyklad innego sportu w ktorym mamy
        takie osiagniecia teraz???
    • Gość: Mark Spitz Dziennikarze nie chodzą na pływalnie bo się boją, IP: *.zdnet.com.pl 17.07.06, 13:01
      że w trakcie wywiadu, ktoś ich wepchnie ze złosci do wody a oni nie umieją pływać.
      • Gość: nigga aka murzyn Re: Dziennikarze nie chodzą na pływalnie bo się b IP: *.devs.futuro.pl 17.07.06, 13:03
        albo maja grzybice:PP
    • Gość: coach Re: Smiech na sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:12
      Szanowna redakcjo,
      Nie wiem w czym tkwi przyczyna takiego stanu rzeczy, jednakże chciałbym wyrazić
      swoje zażenowanie, iż o tak wspaniałym (tak, nie waham się użyć tego słowa)
      występie naszych podopiecznych wiedzą tylko nieliczni. Mam nadzieję, że bład ten
      da się jeszcze naprawić, a także, że w przyszłości redaktorzy nie zlekceważą
      pływaków, którzy, jeszcze raz podkreślam, najbardziej zasługują na uznanie po
      tym czego dokonali.
      Z poważaniem
      trener
      • redakcja.lodz Re: Smiech na sali 17.07.06, 16:31
        Hmm..Sam nie wiem, czy ja nie umiem czytać, czy Wy nie umiecie?
        Zapraszam do redakcji więc.. Wydanie sobotnie GW Łódź...Tekst ze zdjęciem
        wspomnianego Mateusza Matczaka i informacja o kolejnych medalach łódzkich
        pływaków...Poniedziałek - w zbiorowym tekście o OOM wypisane wszystkie medale
        zdobyte przez łódzkich pływaków...
        Do Rusek, kocy:P, coach: wysarczyło kupić papierowe wydanie Gazety i w sobotę i
        w poniedziałek, by przeczytać o tych sukcesach..
        Do Mark Spitz: Umiemy pływać. Może nie jak Mark Spitz, ale wystarczająco dobrze.
        Z poważaniem Andrzej Klemba
        • Gość: Alex .Popow Re: Smiech na sali IP: *.toya.net.pl 17.07.06, 23:12
          Tak to prawda o Matczku było w sobotę. Ale w poniedziałek powinny być
          podkreślone sukcesy, natomiast zostały ukryte w
          >w zbiorowym tekście o OOM wypisane wszystkie medale
        • Gość: kkk Re: Smiech na sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:47
          Faktycznie - jest wzmianka o sukcesach pływaków. Ale gdy rano szybko
          przeglądałem gazetę, w rubryce sportu zauważyłem tylko wielki tytuł o porażce
          budowlanych i coś tam o piłkarkach - ogólnie rzecz biorąc wielkość artykułów w
          Gazecie była odwrotnie proporcjonalna do zasług. Dlaczego?
    • Gość: Rusek Re: Smiech na sali IP: *.toya.net.pl 17.07.06, 17:11
      "BUDOWLANI BEZ MEDALU, SREBRNE PIlKARKI" W tytule nie ma wzmianki o wyczynie
      plywakow...redaktorow z Gazety Wyborczej bardziej bardziej interesuja 4
      miejsca budowlanych i srebro pilkarek niz kilkanascie medali plywakow w tym 6
      zlotych. Ktorzy zdobyli plywacy..Brawo dla redaktorow:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka