Gość: gandalf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 21:20 No z kim jak z kim, ale z legionistą albo bazarowym to na sektorze siedzieć nie będe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widzewiak Legia razem z Widzewem IP: *.tktelekom.pl 20.03.08, 21:21 Zdecydowanie jestem przeciwny wpuszczania legii na nasze sektory!!! Na forum Widzewa panuje wielkie czyszczenie tematów związanych z tym meczem (w kwestii kibicowskiej). Gdy zobaczymy legie na naszych sektorach będzie to koniec pewnej epoki... Solidarność kibicowska solidarnością... Jednak za jaką cenę? Aż ściska... NIE DLA LEGII NA WIDZEWIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julianowska rts Legia razem z Widzewem IP: 195.117.116.* 20.03.08, 21:37 czy czy jestescie chorzy??? co to jest kibice leglej z kibicami widzewa czyj to pomysl? kto jest taki madry? nie interesuja mnie kibice leglej i to w jakiej sa sytuacji nawiasem to sami zgotowali sobie ten los ! widze ze caly czas jaest prowadzona polityka odstraszenia kibicow !!! chcialem tym wszystkim ktorzy sa tacy madrzy przypomniec jak stali pod stadionem a kibice smiali sie z nas jak zawracano nas ze stacji !!! a teraz dopiero jak lagla popadla w konflikt z iti to dopiero przypomniala sobie ze sa inni kibice niz oni i za wszelka cene chca udowodnic ze sa cacy ze ze wszystkimi dogaduja sie poza zarzadem!!! a my a raczej wy nabieracie sie na to!!! zenada! a na litwie przyniesli wstyd nie tylko sobie ale calej polsce.widze ze dal niektorych z was wazniejsi sa kibice leglej niz widzewa bo chyba zdajecie sobie sprawe ze dzieki temu wielu kibicow nie przyjdzie bo nie wyobraza sobie siedziec obok leglej!!! wykorzystuja was do swojej wlasnej wojny z zarzadem !nie zdiwie sie ze po tym wszystkim na najblizszy mecz przyjdzie 3 tys kibicow!!! WIDZEW dla widzewiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁDZ Nie chcecmy was tu. nie przyjeżdzajcie. IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 22:02 Jak przyjedziecie to popamiętacie te świeta długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony panie Świątczak, co pan opowiadasz? IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 22:09 jeśli to prawda co tu piszą to jest to ZDRADA. Widzew ma wszelki mozliwosci, zeby nie wpuscić ani jednego kibica legii na ten mecz. Nie schowacie głowy w piasek a jak wpuscicie legie to bedzie zadyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 22:11 hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 22:27 NIE dla legii na Widzewie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 16:32 jestem raczej spokojnym (juz) kibicem ale tym razem sam bede prowodyrem, bedzie zadyma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiper Legia razem z Widzewem IP: *.smrw.lodz.pl 20.03.08, 22:29 Chyba tylko tu można zamieścić swoje zdanie skoro NA NASZYM WŁASNYM FORUM PANUJE DYKTATURA I NIE MA WOLNOŚCI SŁOWA. Z kibiem Legii to ja obok moge siedzieć tylko na jednym meczu... kiedy gra Reprezentacja Narodowa i tyle. Nie mam zamiaru widzieć, ani siedzieć na C kiedy bede widział tam Legionistów. Nie, nie ,nie non possumus! Gratuluje zniżenia się do poziomu bazarowych. Co może u nich na żylecie niedługo siądziemy!!! Legia to kosa i tyle. A my powinniśmy się szanować. Cóż, postanowiono inaczej, ale to nie oznacza, że nie moge wypowiedzieć własnego zdania. Mecz obejrze na Canal +, w dobrym towarzystwie i z gorącym powitaniemCw..ki. a kase, którąbym wydał na mecz moge na oprawe derbową przeznaczyć pozdro dla wszystkich kibiców myślących podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LDZ Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 22:35 > a kase, którąbym wydał na mecz moge na oprawe > derbową przeznaczyć Pamietaj, ze decyzje podjeły podobno wszystkie grupy kibicowskie a wiec i ultrasi. Ja na oprawe w najbliszym czasi nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Legia razem z Widzewem IP: *.range86-149.btcentralplus.com 21.03.08, 01:19 > Pamietaj, ze decyzje podjeły podobno wszystkie grupy kibicowskie a wiec i > ultrasi. Ja na oprawe w najbliszym czasi nie daje. PODOBNO to qmaci podjęli decyzje przy sprzeciwie fanclubów - ciekawe czy jak pikniki ruszą na (L) to qmaci będą "uspakajać" ręcznie swoich... dobrze że byłem w kraju na Lechu a nie teraz, bo już czuję że będę się musiał wstydzić swoich barw skalanych legio-konfidencją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junak Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 07:44 > PODOBNO to qmaci podjęli decyzje przy sprzeciwie fanclubów Przed meczem rozdadzą ulotki na których bedzie napisane,ze decyzję podjęły wspólnie WSZYSTKIE grupy kibicowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 22.03.08, 10:17 Pozdro dla Cibie. Ja osobiscie tez nie pojawie sie na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin wsk Legia razem z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 22:43 jak każdy obywatel demokratycznego Państwa mają prawo do zakupu biletu i wstępu na stadion a to , że są kibicami Ległej nie ma tu znaczenia, jeżeli zachowają kulturę to no problem , ja tam siadam na B więc problem mnie chyba nie dotyczy ale i tak nie mam nic przeciwko bo do k. nędzy mamy DEMOKRACJĘ a nie policyjne państwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Legia razem z Widzewem IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 22:45 Ale macie problemy. Zamiast płakać na forum skupcie się lepiej na dopingu... Ja się cieszę, że Legia przyjedzie, przynajmniej będzie więcej ludzi na stadionie bo sami go nie potrafimy zapełnić niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULTRA WKURW Legia razem z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 22:48 klurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cacek ma pojjjjjjjjjjjjj doradców w każdym pionie nawet organizacji takiego meczu jak z legią ! Kurrrrrrrr nie ma doświadczeni facet a teraz jak wywalił wszystkich Widzewiaków to wali go czyi kibice zasiądą na stadionie z NAMI WIDZEWIAKAMI ! NA POCHYBEL Z ZARZĄDEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 23:11 Przyjechać niech przyjadą. Wejść niech wejdą, ale jeden warunek ! Nie mogą siedzieć razem z kibicami Widzewa. To sie dobrze nie skończy. Niech zarząd wpuści ich do klatki ! W końcu piłka nożna jest dla kibiców. Po części żal mi kibiców Legii, bo maja powalony zarząd który uniemożliwia im wyjazdy. Trzeba w takiej sytuacji w pewien sposób się solidaryzować ! Jednak nie na jednej trybunie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ij Re: Legia razem z Widzewem IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 23:16 Inne mecze gdzie kibice wpuszczali Legię pokazały, że raczej nie ma ryzyka awantury, ja jestem pewny, że będzie spokojnie. Wszyscy na mecz! Pokażmy, że Widzew jest dla nas najważniejszy bez względu na wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 23:25 na innych meczach kibice gospodarzy ich nie wyzywali ani nie lżyli. A moge cie zapewnić, ze w sobote stadion bedzie ryczał antylegijne piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 16:42 sam zaintonuje te piosenki legia to stara k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 23:26 Ku*wa ludzie ogranijcie sie co wy wypisujecie za farmazony to az zal dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Legia razem z Widzewem IP: *.chello.pl 20.03.08, 23:30 Ludzie Humoru;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB. Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 23:38 Dajcie im klatke i dobrze pilnujcie bo moze byc bardzo zle.Bazar ich wpuscil , dupe wylizal i jechali na nas razem az milo.Mam nadzieje ze WIDZEW to nie bazar,DHW chcecie ich na stadionie ok ale niech siedza w klatce a po meczu odprowadzcie ich pod Warszawe.Dlaczego? Ano dlatego ze po meczu z bazarem chodzila sobie grupka po Piotrkowskiej i jechala sobie po WIDZEWIE i calej LODZI.A gdzie bylo dhw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Legia na bazar!!!Idioci chca wpuścić na mecz debli IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 00:33 no brawo brawo. Precz z chamstwem na stadionach precz z bandytyzmem, precz z Legią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Widzew Łódź Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 01:39 J.w. Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią :( No i jeszcze ta miłość z niemiaszkami, którzy krzyczą Polska bez Śląska! Qrwa! Nie idę na mecz... a chodzę od 1981r. Nie będę siedział obok warszawskich cwaniaków. To się w głowie nie mieści!! Nie wiem już kto na to pozwala... dyktatura kiboli... Tylko RTS Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.range86-149.btcentralplus.com 21.03.08, 02:11 nie przesadzaj - zgody z pyrami nigdy nie było a układ był mi nie po mysli, bo pamiętam im jak sie kochali z bazarem (takze od lat '80 bywam na Widzewie), a sztamy z (L) niema i niebedzie - tylko tolerowanie ich ale to i tak za wiele i na mnie... A co do /R\ jak ich nazywasz Niemcami to zacznij na nas jeszcze mówić Żydzi skoro powtarzasz bzdury wrogów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.4web.pl 21.03.08, 08:00 Gość portalu: Fulko de Lorsz napisał(a): A co do /R\ jak ich nazywasz Niemcami to zacznij na nas jeszcze > mówić Żydzi skoro powtarzasz bzdury wrogów! Fakt faktem że relacje Niemców z Żydami w historii wyglądały nieco inaczej, ale może dostaniecie pokojową nagrodę Nobla za propagowanie przyjaźni żydowsko-niemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 08:24 > ale może dostaniecie pokojową nagrodę Nobla za propagowanie > przyjaźni żydowsko-niemieckiej. masz na mysli dawną zgode łks-Stomil? Z tego co wiem to Widzew nie nic wspólnego z żydami w przecienstwie do łksu, ktory zakładały tak polsko brzmiące nazwiska - blaum, berg, man, stein, wurcel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 16:48 won łachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia wchodzi i ty Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.sttb.pl 21.03.08, 14:35 Jak masz cs do naszej zgody z Ruchem to powiedz gdzie i kiedy bedziesz pod stadionem to siewyzalisz, a Legia wchodzi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 15:56 >a Legia wchodzi i tyle. moze i wejdzie ale na długo zapamięta to wejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 16:50 a ty taki mocny jestes? zebys sie nie przeliczyl cwaniaczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.retsat1.com.pl 21.03.08, 16:56 DHW i Teddy Boys we wzajemnych uściskach - przygotuj się sea na takie widoki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 20:48 wku..aja mnie te wszystkie gowniarze ktorzy probuja tu rzadzic szczeniaki mocni w gebie i w kupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Widzew Łódź Re: Zerwana zgoda z Lechem a teraz sztama z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 17:07 Misiu... nie Ty będziesz decydował gdzie mam być i kiedy... za stary na to jestem... co najwyżej to możesz swojej starej rozkazywać a nie mnie... A co do tej wspaniałej zgody z Ruchem... to pamiętam bardzo dokładnie kiedy cały stadion śpiewał "Ruch Ruch chorzowskie psy" a może nie? Tej zgody nie akceptuje większość widzewiaków. To że parę karków się dogadało to mnie nic a nic nie obchodzi. Kibicuje tylko Widzewowi, a jestem też Polakiem i jak ktoś śpiewa "Polska bez Śląska" na szalikach ma niemieckie flagi, a na flagach napis "Oberschlesien" to nie jest mój przyjaciel ...rozumiesz... W grobie się pewnie Wojciech Korfanty przewraca... tylko czy Ty wiesz kto to był? dzieciaku neo? Co do Legi to sprawa jasna. Chodzę na Widzew od 1981 r. i mam karnet, a mimo to nie idę w sobotę na mecz. Nie będę siedział obok warszawskich cwaniaków. Proszę bardzo...niech włażą do klatki. Nie wiem już kto na to pozwala... dyktatura kiboli...z DHW aż się płakać chce... normalnie patologia. Jeszcze jedno - nigdy już nie dam na oprawę a dawałem zawsze. Ultrasi podobno też byli za wpuszczeniem Ległej - tylko nasze Fan Cluby się sprzeciwiały. Może to mocno powiedziane ale karki zawsze będą się trzymać z karkami. A co do Legii to sami narobili sobie smrodu (Wilno) to niech go teraz sami wąchają. Bardzo dobrze pamiętam wyjazdy do W-wy...bardzo dobrze... a misie sympatyczne z DHW niech przemawiają w swoim imieniu bo ja już za stary jestem i mnie po kątach rozstawić się nie da. NIE DLA LEGII NA C. Niech sobie DHW i Ultrasi wezmą ich pod zegar i razem niech zaśpiewają Warszawa...Warszawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 02:11 Na forum panuje hiszpańska inkwizycja, zatem może wszechmocne grupy kibicowskie które przyklepały tą decyzje (FC się nie dziwię, też jestem przeciw) przypomną sobie jak to pamiętnej wiosny (wtedy rodowity warszawiak z siedlec - niejaki Boruc strzelił nam karnego) staliśmy w wagonach, a wierchuszka żylety palcem nie kiwnęła. PAMIETACIE!!!! Bo ja tak, dlatego wara kibicom Legii - co mnie obchodzi ich protest, ich narzekania, i inne dziecinady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech przyjadą Legia razem z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 02:16 Lech nas osrał bo jakiś kretyn z młyna ma rodzine w chorzowie i trzymamy z hanysami :( nie zdziwię się jak niedługo nikt z nami nie będzie w pakcie o nieagresji ! Do h...ja pana ci debile z ruchu nie raz zrobili zadymę na naszym stadionie i zapłaciliśmy za to sporo kasy a teraz jak legia chce demokratycznie kupić bilet za 50 dych i siedzieć sobie spokojnie to znowu zaczyna się zadyma :( legi lubić nie musimy ale szanujmy się bo jesteśmy także ludzmi ! Jak będą spokojni to git i należą im się brawa a jak narozrabiają to mają przerąbane do kwadratu więc wątpię w zadymę !!! Już nie pamiętacie jak rok kibice legły załatwiła nam 1000 biletów pomomo iż jej szef chciał dać 500, zrewanżujmy się ! Podkreślam nie musimy się lubić by stać nas było na ludzki gest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Legia razem z Widzewem IP: *.range86-149.btcentralplus.com 21.03.08, 02:32 > Lech nas osrał bo jakiś kretyn z młyna ma rodzine w chorzowie i > trzymamy z hanysami :( nie zdziwię się jak niedługo nikt z nami nie > będzie w pakcie o nieagresji ! Do h...ja pana ci debile z ruchu nie > raz zrobili zadymę na naszym stadionie i zapłaciliśmy za to sporo > kasy a teraz jak legia chce demokratycznie kupić bilet za 50 dych i > siedzieć sobie spokojnie to znowu zaczyna się zadyma :( legi lubić > nie musimy ale szanujmy się bo jesteśmy także ludzmi ! Jak będą > spokojni to git i należą im się brawa a jak narozrabiają to mają > przerąbane do kwadratu więc wątpię w zadymę !!! Już nie pamiętacie > jak rok kibice legły załatwiła nam 1000 biletów pomomo iż jej szef > chciał dać 500, zrewanżujmy się ! Podkreślam nie musimy się lubić by > stać nas było na ludzki gest ! piepszysz jak potłuczony - w twojej wypowiedzi nie byłoby słowa prawdy gdyby nie spujniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdz&ruch Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 07:47 spadaj na bazar prowokatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic... Legia razem z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 08:21 Na Widzewie, rządzi "banda" małolatów, która teraz chce zmieniać tradycję. Legia siedzi w Klatce, my na sektorach na Swoim stadionie- tak było zawsze, teraz za sprawą ludzi, którzy z RTS Widzew mają tyle wspólnego, co podobno miłość do klubu, Ja bym powiedział raczej, że jest to grupa zadymiaczy. Nie mają oni NIC wspólnego z kibicami. Nie przychodzą na mecze, aby oglądać i dopingować, a jedynie po to, aby "walnąć wóde albo pifko oraz zapalić skręta", troche pobluznić. Nie mają nawet szalików, tylko dresy. Dziżes i to jeszcze jakie, buty Nike, spodnie Adika, kurtke Umbro albo na odwrót. Kto to jest? Dlaczego pozwalamy, aby tacy ludzie rządzili naszym klubem. Dlaczego pozwalamy na ich wybryki? Zapewnie tylko dlatego, że czasami napadną na jakiś autokar albo dokopią tym z Bełchatowa. Taka prawda. Teraz sprowadzają do nas LEGIĘ. W jakich Ja czasach żyje? Będzie zadyma na pewno, bo ludzie będą "jechać po Legi i to równo" jak zawsze. Jeśli coś się stanie, będzie to wina Organizatorów, na pewno nie mięśniaków. Na koniec ktoś napisał, że jest to koniec pewnej ery, zgadzam się to koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 10:17 nic dodać nic ująć! 100% racji mam identyczne spotrzeżenia co do naćpanych, zaalkoholizowanych troglodytów, którzy mecz i nasz klub mają w dupie! Powiedzcie jak w takich warunkach mam zabrać dziecko na mecz? Pozdrawiam tych prawdziwych! Tylko Widzew RTS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtsiak Nigdy nie usiądę obok legionisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 08:22 ...to jest dramat... dla mnie widzew już nie istnieje, skończył się pewien etep w moim życiu, po 25 latach przestaje chodzić na jego mecze, bo to już nie jest widzew..., to coś, nie ma nic wspólnego z klubem, który nauczył wielu łodzian ważnych w życiu wartości... dzisiaj to wszystko zostało zdeptane... czuje się jakby ktoś napluł mi w twarz... niestety nie należę do tych co mówią "że to deszcz pada"... dowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Nigdy nie usiądę obok legionisty IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 16:56 od 86roku opuscilem 4 mecze na Widzewie ten bedzie 5 szkoda... Na przyszly sezon chyba juz nie kupie karnetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: Nigdy nie usiądę obok legionisty IP: *.chello.pl 21.03.08, 23:34 dramatem jest to że uważasz nienawiść do kogoś za "ważną w życiu wartość"...mam nadzieję że oprócz mózgu nie masz także plemników bo strach myśleć jak byś dziecko wychował ps w jednym się zgadzamy - po takich deklaracjach dla mnie widzew też nie istnieje... i nie szafuj terminem łodzianin - głupio brzmi w widzewskich ustach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zochol Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 08:28 legia na sektoze z widzewem tak nie może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 08:44 nigdy się tu nie wpisuje!ale dziś musiałem!buahahahaha Tylko ładnie się tam bawić i bez misiaczków proszę! Ten się śmieje kto się śmieje ostatni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisMelb Re: Legia razem z Widzewem IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.03.08, 10:01 wy tu akurat macie najmniej prawa komentowac i z czegokolwiek szydzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Legia razem z Widzewem IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 17:03 wypie..j bo sie zaczynam robic agresywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 to skandal... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 10:30 miejsce stolca jest w kiblu a nie na naszym stadjonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda warszawce mowie stanowcze NIE!!!! IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 11:19 jak doszly mnie sluch ze tamci maja siedziec na C stwierdzilem ze nie ide na mecz.mam gdzies wasze pozytywne intencje,ale z bezdomnymi i krawaciarzami nie bede siedzial przy jednym stole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katz3 Legia razem z Widzewem 21.03.08, 11:34 odpuszczam mecz. po 25 latach skończyła się dla mnie pewna epoka. rządy dresów górą a kluby chodzą u nich na pasku. Widzew też :( Odpowiedz Link Zgłoś