Gość: RTS Retkinia 1910 IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.07.08, 19:37 Przecież Lech wystawi rezerwy..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Ostatni test ŁKS IP: *.toya.net.pl 18.07.08, 19:57 jasnowidz?co wystawi to sie okaze... a ty czemu sie interesujesz sparingami druzyn z ekstraklasy? masz przeciez rozgrywki 3 ligi,tam kozie wolki tez graja sparingi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Ostatni test ŁKS IP: *.toya.net.pl 18.07.08, 20:26 Hej!!! Retkinia 1910 Ty jeszcze na wakacjach w mieście??? Jednak nie dociera do Ciebie to że to forum jest dla Ekstraklasy!!! No ale jestem wyrozumiały masz wakacje to sobie poczytaj!!! Powodzenia w II-nowej Lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Ostatni test ŁKS IP: *.toya.net.pl 18.07.08, 21:53 W szatni też macie EKSTRAKLASĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ostatni test ŁKS IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.08, 20:46 albanczycy , hindusi i jeszcze ze dwóch zydów ......... suppper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga Ostatni test ŁKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 21:57 Super!!! Nie zatrzyma nas Lech, Wisła, a nawet Legia!!! Idziemy na mistrza z takimi wzmocnieniami!! ps. to nie złośliwość- ja naprawdę w to wierzę!!!!! ps. a poza tym w szatni nie ma grzyba, stadion się nie sypie- wszystko to widzewska propaganda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomato Re: Ostatni test ŁKS IP: *.gprs.plus.pl 18.07.08, 23:08 Nie propaganda. Stadion w rozsypce, szatnie w remoncie, ale mamy swój ukochany klub w ekstraklasie. Może biednie, ale jak spadniemy to przyjmiemy to z honorem. Nie będziemy obwiniać innych za swoje porażki. Jak zdegradują nas za korupcję, to także to przetwamy. Nie będziemy pisać idiotycznych donosów, wystawiając się śmieszność i pogardę kibiców w całej Polsce. A teraz biegiem pod remizę i razem z kolegami z FC wymyślać ripostę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku Re: Ostatni test ŁKS IP: *.toya.net.pl 18.07.08, 23:26 Co zrobić? do nas przebój wolbrom nie przyjedzie, kolejarza Stróże też nie ujrzymy. Fakt taakie kluby to atrakcja ale proszę odpuście nam i nie dokuczajcie. Obiecuję, że ŁKS powalczy z Wisłą i Legią chociaż w powyższym zestawieniu te kluby jawią się jako popierdółki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Ostatni test ŁKS IP: *.toya.net.pl 19.07.08, 16:32 Może za to przyjadą drużyny Sanepidu, Urzędu Skarbowego, ZUS-u, Wodociągów, MOSIR-u itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku Re: Ostatni test ŁKS IP: *.toya.net.pl 19.07.08, 23:57 ... i twój stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Ostatni test ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 20.07.08, 14:52 I o to chodzi - widać, że Marek Chojnacki dobrze poukładał te klocki. O utrzymanie jestem spokojny. ŁKS RETKINIA ! Odpowiedz Link Zgłoś