Gość: deltas IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.07.08, 21:16 po tym co się działo po zakończeniu sezonu /odejście tylu zawodników/ muszę przyznać że p.Goszczyński i działacze odrobili to z nawiązką-jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grubsoin Biskup pomoże ŁKS IP: *.bremultibank.com.pl 28.07.08, 21:20 Witamy w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 21:23 I zapraszamy na grzybobranie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:43 witamy w Lodzi, a do tego widze ze jest i zaproszenie z prowincji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Biskup pomoże ŁKS IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 23:14 Handlarze na modły!!! Bardzo ładnie bardzo!!! TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Biskup pomoże ŁKS IP: *.toya.net.pl 29.07.08, 00:02 magazynligowy.interia.pl/wideo/2644/ i tyle w tym temacie widzewianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Biskup pomoże ŁKS IP: *.toya.net.pl 29.07.08, 01:02 Jakoś nie przekonał mnie ten artykuł.Prawdę mówiąc mam pewne obawy wobec Biskupa. Mam nadzieję, a zawsze wierzyłem z Marka Leo Chojnackiego że wie co robi. Biskup, udowodnij że jesteś wart gry w jedynym, naszym Łódzkim Klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Retkinia 1910 Biskup pomoże ŁKS IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.07.08, 10:03 "Pasuje mi gra w zespole, który chce coś zdziałać w ekstraklasie" - chłopie, nawet nie wiesz jak bardzo cię okłamali :)..... Marek Leo Chojnacki??? Buahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Retkinia 1910 Biskup pomoże ŁKS IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.07.08, 10:05 Mogli lepiej jakiegoś arcybiskupa zatrudnić :), mieli by plecy w Toruniu i byliby mistrzami :), a swoją drogą: "Według informacji ze śledztwa, znacznie więcej zarzutów dotyczyć może meczów pozostałych klubów. Jeśli prokuratura prześle do PZPN materiały obciążające, ŁKS, GKS i cztery inne kluby mogą zostać zdegradowane w przyszłym roku. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łełkałes Uć Biskup pomoże ŁKS IP: *.centertel.pl 29.07.08, 10:18 Jeszcze tylko Kardynała nam brakuje by zapewnić sobie przychylność niebios na wieki wieków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: wyraźnie widać, że podmiejskie panienki nie m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 21:58 ...i vice versa "wielkomiejski" kolego z Włocławka...poczytaj sobie tematy traktujące o Widzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
obcyastronom25 nowy skład ŁKS!!! 29.07.08, 22:51 ŁKS: Proboszcz - Wikariusz, Prałat, Kanonik, Infułat - Dziekan, Kardynał, Ojciec Duchowny, Biskup - Ordynariusz, Sacelan rezerwa: Kapelan, Prefekt, Diakon, Duszpasterz, Akolita Trener: Świątek Odpowiedz Link Zgłoś