Gość: FLIPER!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 06.04.04, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 19:34 bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.rzeszow.mm.pl 16.04.04, 13:32 bardzo sympatyczne miejsce ,wspaniali ludzie ,swietna atmosfera ,również bardzo udane koncerty -ostatnio czesto(wczesniej róznie bywało)-zapraszam wszystkich:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.04, 12:40 BARDZO SYMPATYCZNE MIEJSCE -CIEKAWY WYSTRÓJ,CHOC PROPONOWAŁABYM DODAC TAM WIECEJ ELEMENTÓW POCHODZACYCH ZE STATKU(KOTWICA,SIECI<kiedys były,a nie wiem dlaczego zginęły>) pozdrawiam ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brantner Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: 81.15.189.* 19.07.04, 12:42 Zaj@!@#iste miejsce. NIe tylko dla żeglarzy. Obsluga niezla, wystroj tez. Szkoda tylko ze nie zawsze z glosnika mozna uslyszec muzyke zeglarska. W lecie wieczorami mozna skonsumowac ;) cos z grilla. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HARCERZ :( Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.intertele.pl 24.01.05, 22:42 co mysle o tawernie nie mysle o neij zbyt ciekawie z 2 powodów moja isostra chodzi na harcertsow i po harcerstwie z druchami z jej druzyny i kolezankiami i da tam na piwo tym gorsze ze ona i jej koleznki nei maja 18 lat, drugi zas powd to ze jest to klub zeglarski i dla ośób pełnoletnich a nei dal grówoch i ich nei pełnoletnich kolezanek jedno jest pewne nei ma juz prawdziwych harcerzy :( ale ma tawerna plusy fajna muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:01 Ty dziecko, lepiej się naucz dobrze pisać, a potem występuj na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczny Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:28 bardzo dobry lokal, trzymający formę i nie robią karaoke a to plus. Sympatyczne wnętrze, fajna obsługa i marketing nastawiony na klienta współtworzącego klimat. Brak konsumpcyjno handlowej wymowy. Mimo, że wole spędzać czas w mroku doceniam Tawernę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.man.rsk.pl 03.04.05, 18:23 smierdzi rybami i siedza tam sami wedkarze :P muzyka jest za glosno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.res.pl 11.04.05, 11:31 oj sojka sojka !!!! nigdy nie byłes(aś) w tym lokalu,rybami może śmierdziec Tobie jak sie nie wymyjesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.man.rsk.pl 14.04.05, 11:59 :P :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitzai No tak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 04:51 Sojka ty zawsze swoje:P A co do Tawerny to swojego czasu bywałem tam naprawdę często przybyłem tam kilka dni temu z kumplami nastawiony na porządną zajebkę wszystko super do momentu pierwszego kontaktu z leszczem za barem który jest tragiczny jakiś nowy i chyba jeszcze bez klimatu ale prosze może jakiś uśmiech do waszego gościa przecież nie pracujesz w tesco czlowieku zostaw nalewanie piwa i zajmij sie ulotkami tam przynajmniej nie bedziesz szkodzil marce ktora wypracowali ludzie przed toba..Pozdrawiam stałych i mniej bywalców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: 62.93.41.* 10.10.05, 11:41 Super klimat,polecam wtorki -zawsze gra jakiś zespół,każdy może sobie pośpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 03:05 Jak bym miał tam póśjc drugi raz to wolę zjeść swój beret, którego nie mam! To nie powinno się nazywac tawerną, proponuje pojechać do Gdańska i zobaczyć jak wygląda prawdziwa tawena! Ale małomiasteczkowe wymagania są inne! Omijam szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: CO SĄDZICIE O TAWERNIE ??? 17.12.05, 18:54 coś im wczoraj koncert Nerona nie wyszedł:P,ale tak poza tym to jedynty klub w Rzeszowie do którego nie muszę się zmuszać aby do niego pójść,fajna muzyka i klimacik,żadnego kiczu i buractwa. Odpowiedz Link Zgłoś