Gość: Yezyk IP: *.bphpbk.pl 14.07.04, 13:25 poszukuję pilnei namiaru na to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabi Re: Pierrogarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:15 zaraz za ratuszem, jak wychodzisz z kosciuszki w strone ratusza to skrecasz w prawo, mijasz salonery i kierujac sie na nowy budynek Podkulskiego patrz na prawo po witrynach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Pierrogarnia IP: 195.136.92.* 16.08.05, 21:30 byłem jadłem i wracam tam po jeszcze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pierrogarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:12 Byłem. Nie jadłem. Z prostej przyczyny. Uważam, że profancją jest podawanie pierogów z mikrofali. Smakoszom polecam restaurację Kulinarny Świat na Słowackiego 15. Garniec pierogów (z wody) - osiem z mięsem, osiem z kapustą i mięsem oraz osiem ruskich z okrasą (choć trzeba przyznać, że do okrasy z Jędrusia k/Białobrzegów jej daleko)za jedyne 15 zł. Być może, że Kulinarny Świat bierze pierogi ze Świat Pierogów. Ale to wiedzą tylko właściciele w/w lokali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad Re: Pierrogarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:05 pychaaaaaaaa!!!!!! polecam szczególnie z kapustą i pieczarkami :) mnjut pychaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))))))))) dzięki za namiary Odpowiedz Link Zgłoś