Gość: OK IP: 80.51.255.* 27.10.03, 07:21 JEST SPOKS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kopernikus Re: IRISH PUB IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 13:29 nie wiem dlaczego ludzie tak szaleja za irishem? ani tam klimatu ani co, taka sobie knajpa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemezis Re: IRISH PUB IP: *.pul.tke.pl 06.08.04, 19:23 JEST BEZNADZIEJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEZ KLIMATOWAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: IRISH PUB IP: *.dsl.pipex.com 05.12.03, 17:55 spoko jesli chodzi o ceny ajk w Irlandi nic chyba poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEJS IDISH PUB IP: 80.51.255.* 06.06.04, 16:54 NIE RAZ SIE TAM ZABAWIALEM . 1 OBSSLUGA KOBIECA TAKA SOBIE 2 ,PEDALSTWO ZA BAREM KASZTAŃSKIE , SAM CHAM , WIELCY MI K.. BARMANI CO IM BUTELKI Z ŁAP WYLATUJĄ > ŻENADA!!!!! 3 KLIMAT NIE POWIEM CAŁKIEM JEST ALE W 10 ZNAJOMYCH I PO 5 WLASNYCH PIWACH. REASUMUJĄC : ZMIENIĆ OBSŁUGĘ . ZMIENIĆ OBSŁUGĘ . ZMIENIĆ TĄ BIEDNĄ , ZAPYZIAŁĄ OBSŁUGĘ . ALE,,,, PEWNIE NIE RAZ TAM ZAJDE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasja irlandii Re: IRISH PUB IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.04, 12:51 chciano stworzyc irlandzki pub - natomiast to co powstało w niczym go nie przypomina .nie ma tam tego klimatu ,który wystepuje w pubach tego typu . szkoda - zapowiadało sie dobrze......ale tylko zapowiadało!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IRISH PUB IP: 82.177.97.* 02.05.04, 14:26 Hamska obsługa gówniany klimat tyle można o tej knajpie powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: IRISH PUB IP: *.enformatic.pl 18.06.04, 00:45 tal bardzo chamska dla takich chamskich gosci jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejs mAk: IP: 80.51.255.* 14.07.04, 14:54 stary nie sprzeczaj sie z kims kto pisze prawde to ze tam pracujesz albo twoi koślawi koledzy to super elegancko ale prawda jest taka ze nikt tam nie wchodzi w gumiakach pobrudzonych gownem i nie chlapie bluzgami na barmanow , nie lapie barmanki za zielone stringi i nie gasi petow o dywanik jak ktos pisze ze hamownia to hamownia . owszem nie zawsze ale wystarczy pare razy pojsc coby sie przekaonac nooo!!!!! i 2 barmanow to juz wogole Boże! nie karz mi spotkać plebsu again.amen pozdrawiam cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mAk: IP: *.krak.tke.pl 30.07.04, 21:12 ..a kiedys byl tam Klub Dziennikarza..Mój Boże..ta knajpa miała klimat...a jakie jedzenie ! tatara to zapamietam do końca życia..i taka brązowowłosa barmanka....a przetwory podobno mieli domowe, zeby było taniej, ale to im w sumie wychodziło na korzyść......i ten kominek PRAWDZIWY zimą...heh...to se ne vrati, Pane Havranek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też ja Re: IRISH PUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:27 Jeśli jest tam tak badziewnie to powiedz dlaczego mają najwięcej klientów, największe obroty z wszystkich knajp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: IRISH PUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:30 Bo to pub dla szpanerków z kaską, którzy jak wpadają to wyglądają jak maklerzy z Wall Street, a pozatym najdłużej czynny (do 4.00), czasem juz nie ma gdzie iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaceK Re: IRISH PUB IP: *.krak.tke.pl 08.08.04, 22:46 Irish ... kiedys byl OK polecam włascicielowi wymiane personelu, na bardziej komunikatywny i kumaty .... zeby przy barze nie pracowaly zelowate glaby, tylko zeby byli tam ludzie na poziomie, poziomie jaki na poczatku reprezentowal ten PUB. Wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzzio Re: IRISH PUB IP: 213.76.135.* 09.08.04, 12:31 Przydałoby się pogonić stamtąd, to studencko/uczniowskie towarzystwo, które groszem nie śmierdzi, więc zamawia polskie piwko i blokuje miejsca tym co przychodzą do IP, tak jak przychodzą ludzie do takich pubów na całym świecie. A najlepiej to wycofać polskie piwo z oferty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IRISH PUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 09:45 i co? sam będziesz siedział? Odpowiedz Link Zgłoś