Dodaj do ulubionych

rowerem po podlasiu

IP: *.adsl.szeptel.net.pl 22.09.10, 14:27
byłem teraz na podlasiu rowerem nie ma chyba takich miejsc co w Biebrzańskim parku
pensonat znależliśmy w leśnej głuszy z dala od zgiełku i ruchu ulicznego . polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman Re: rowerem po podlasiu IP: 79.110.195.* 22.09.10, 22:08
      Lepiej opisz Podlasie widziane z rowera zamiast reklamować rozlewisko.
      • Gość: Karina Rowerem po Podlasiu. IP: 194.204.135.* 23.09.10, 15:47
        Rozlewisko też może zareklamować ,przecież ciągle w trasie rowerem nie będzie ?Trzeba coś i dla ciała ,ale i ducha także,a oczami wyobraźni już widzę te piękne widoki ,które miał zaszczyt widzieć.
        • Gość: Roman Re: Rowerem po Podlasiu. IP: 79.110.195.* 23.09.10, 21:06
          Jednak sens postu sprowadza się do linku do pensjonatu. Temat sugeruje co innego. Co sie wiec dowiadujemy - nic o trasach na Podlasiu, cos o zakwaterowaniu w konkretnym pensjonacie. Trudno to określic inaczej niz jako kryptoreklamę. Ja opisując wielokrotnie swe wycieczki w góry (Izerskie, Bialskie, Masyw Śnieznika) przedstawiałem trasy, które przejechałem wspominajac moze mimochodem gdzie nocowałem.
          • paulo-net Re: Rowerem po Podlasiu. 24.09.10, 11:20
            Już bym się tak nie czepiał, Roman. Reklama czy nie, pal licho, ale może zainspirować, ktoś zobaczy, że ładnie, pojedzie i wtedy będzie co opisywać.
            Jak tak tupniesz na dzień dobry, to ktoś się może potem zestresować, zablokować i nic nie napisać.
            • Gość: Karina Rowerem po Podlasiu. IP: 194.204.135.* 25.09.10, 17:27
              Paulo świetnie to skomentowałeś ,może i Roman ma rację ,ale jak mamy ożywiać forum ,to każdy post ,ale z tych "normalnych " jest dobry ,a moim zdaniem ten do takiego należał .
              • Gość: Roman Re: Rowerem po Podlasiu. IP: 79.110.195.* 25.09.10, 20:02
                No fakt, dewiancki nie był. Ale temat nie zgadzał sie z treścią. Widząc "Rowerem po Podlasiu" (gdzie nigdy nie byłem) oczekiwałbym opisu wycieczek po tej, niewątpliwie, ciekawej krainie. Tymczasem dostalismy jedynie link do strony o pensjonacie. To pewnie każdy mógły sobie znaleźć szukając noclegów. A wrażeń z Podlasie - nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka