Gość: Lazs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:16 Dlaczego Śląsk wygra w niedzielę? - Bo jest lepszym zespołem. - Bo to jest Śląsk(Lazs) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar 20.05.05, 22:51 Ale nerwy :) Ja tam wolę być przygotowany na każdą ewentualność wtedy łatwiej przełknąć porażkę a jak wygrają to i radość będzie większa. Remis chyba nikogo nie zadowoli. Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prextor Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:04 Będzie pewne 3:1 da Śląska po bardzo dobrym meczu naszych kopaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: 62.233.177.* 21.05.05, 20:04 Wiesz co kibicwks, dość długo czytam Twoje komentarze i jest w nich zawsze jakiś sens i logika. A przede wszystkim nie ma w Tobie tej głupiej zawiści. Zawsze realnie patrzysz na sprawę. Ja uważam, że wynik jest otwarty. Nawet gdyby Śląsk przegrał, to będzie nadal liderem, bo Polonia przegrała z Chrobrym. Nie obraź się ale taki wynik byłby najkorzystniejszy. Ruch też zremisował. Więc Śląsk jest bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazs Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:36 Śląsk gra dla swoich kibiców, nie dla kogokolwiek innego w tym Polaru. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar 21.05.05, 22:56 Dzięki Bolo. Pracuję nad tym aby nie być złośliwym i pisać tak aby nie urazić innych ale czasami i tak mi nie wychodzi :) Ja też tak sobie myślałem że jak Śląsk odpuści Polarowi to dwie wrocławskie drużyny mają szansę na awans ale ... ... ale jeśli Śląsk wtopi w Bytomiu przy jednoczesnym zwycięstwie Polaru to zacznie się dla Śląska dramat. Jutrzejszy mecz chyba będzie niestety bratobójczy. Tak się układa że spotkania między naszymi drużynami przeważnie dla jednych i drugich mają duże znaczenie a tym razem wręcz ogromne. Niech w sportowej walce wygra lepszy! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.05.05, 22:52 prykro mi Was rozczarować, ale derby wygra Polar w najgorszym razie będzie remis. Poniważ 1. Ma lepszego trenera, 2. Ma lepszrgo bramkarza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.05.05, 00:04 krytyk na szczescie nie znasz sie ani a pilce ani na wroclawiu, zwyciezy Śląsk bo bo jest lepszy pod kazdym wzgledem!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar 21.05.05, 08:08 Ja wiem kto wygra i kto jest lepszy! Ale powiem wam w niedzielę wieczorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazs Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:44 Śląsk musi ten mecz wygrać bez dwóch zdań.I musi awansować.Bez złośliwości,ale tutaj tylko Śląsk jest prawdziwym i pełnowartościowym klubem w całkowitym przeciwieństwie do Polaru.To straszna porażka dla WKS-u,że te kluby muszą grać ze sobą,ale kibice akurat są temu najmniej winni.Obawiam się,że w niedzielę bardzo prawdopodobnym wynikiem może być remis,to nasuwa się po ostatnich meczach u siebie,w których Ślask miał ogromne kłopoty by przechylić wynik na swoją stronę,a Polar napewno gra lepiej na wyjazdach niż Chrobry,Jastrzębie czy Odra.A to dla nas prawie tak samo niekorzystny rezultat jak przegrana.Kurde,gdyby okazało się,że do Bytomia pojedziemy z dwu punktowom przewagą i Polonia nas pokona to nie czekam do końca sezonu tylko pakuję się i wyjeżdżam z Polski i nie chcę więcej słyszeć ani o tym mieście ani o tym kraju.Z żalu do moich piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Obstawiamy wynik ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:30 2:1 dla polaru ... powiedzcie w ktorej telewizji to ma leciec ogolnopolskiej? bo az mi sie wierzyc nie chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Obstawiamy wynik ! 20.05.05, 23:33 Jest taka "Polonia 1". Niektóre kablówki ją puszczają ale oglądalność ma chyba niską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Obstawiamy wynik ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.05, 21:29 Wygra Slask po slabym meczu w wykonaniu Polaru. A dalaczego Polar zagra slabo? Bo sie mlodzi gracze przestrasza kiboli, ktorzy stworza szowinistyczna atmosfere. Zwlaszcza po tym, jak Polonia stracila punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Obstawiamy wynik ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.05.05, 22:57 2:0 dla Slaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Obstawiamy wynik ! IP: *.magma-net.pl 22.05.05, 12:21 1-0 dla Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelen wspolczucia Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.05.05, 13:24 panie wisniewski,co pan wiesz o szowinizmie?wroclawscy kibiece mieli zburzuc Katy,prezes motobi sie tego obawial i straszyl swoim odejsciem-odejsc to moze ale za wyniki druzyny.wedlug mnie kibice zachowuja sie poprawnie.a za stworzenie na trybunie hitlerowskiej swastyki kibice odry powinni zostac wyprowadzeni ze stadionu,zreszta to jest ich staly numer,az na odleglosc czuc panskie sympatie do polarui niechec do slaskato dokladnie jak sympatie szpakowskiego do liverpoolu Odpowiedz Link Zgłoś