Dodaj do ulubionych

Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:16
Dlaczego Śląsk wygra w niedzielę?

- Bo jest lepszym zespołem.

- Bo to jest Śląsk(Lazs)
Obserwuj wątek
    • kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar 20.05.05, 22:51
      Ale nerwy :)
      Ja tam wolę być przygotowany na każdą ewentualność wtedy łatwiej przełknąć
      porażkę a jak wygrają to i radość będzie większa. Remis chyba nikogo nie
      zadowoli.
      Hej Śląsk!
      • Gość: Prextor Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:04
        Będzie pewne 3:1 da Śląska po bardzo dobrym meczu naszych kopaczy :)
      • Gość: Bolo Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: 62.233.177.* 21.05.05, 20:04
        Wiesz co kibicwks, dość długo czytam Twoje komentarze i jest w nich zawsze jakiś
        sens i logika. A przede wszystkim nie ma w Tobie tej głupiej zawiści. Zawsze
        realnie patrzysz na sprawę. Ja uważam, że wynik jest otwarty. Nawet gdyby Śląsk
        przegrał, to będzie nadal liderem, bo Polonia przegrała z Chrobrym. Nie obraź
        się ale taki wynik byłby najkorzystniejszy. Ruch też zremisował. Więc Śląsk jest
        bezpieczny.
        • Gość: Lazs Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:36
          Śląsk gra dla swoich kibiców, nie dla kogokolwiek innego w tym Polaru.
        • kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar 21.05.05, 22:56
          Dzięki Bolo. Pracuję nad tym aby nie być złośliwym i pisać tak aby nie urazić
          innych ale czasami i tak mi nie wychodzi :)
          Ja też tak sobie myślałem że jak Śląsk odpuści Polarowi to dwie wrocławskie
          drużyny mają szansę na awans ale ...
          ... ale jeśli Śląsk wtopi w Bytomiu przy jednoczesnym zwycięstwie Polaru to
          zacznie się dla Śląska dramat. Jutrzejszy mecz chyba będzie niestety
          bratobójczy. Tak się układa że spotkania między naszymi drużynami przeważnie
          dla jednych i drugich mają duże znaczenie a tym razem wręcz ogromne. Niech w
          sportowej walce wygra lepszy!
          Pozdrawiam!
    • Gość: krytyk Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.05.05, 22:52
      prykro mi Was rozczarować, ale derby wygra Polar w najgorszym razie będzie
      remis.
      Poniważ 1. Ma lepszego trenera,
      2. Ma lepszrgo bramkarza,

• Gość: VVV Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.05.05, 00:04
        krytyk na szczescie nie znasz sie ani a pilce ani na wroclawiu, zwyciezy Śląsk
        bo bo jest lepszy pod kazdym wzgledem!!
        • kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar 21.05.05, 08:08
          Ja wiem kto wygra i kto jest lepszy!

Ale powiem wam w niedzielę wieczorem ;)
          • Gość: Lazs Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:44
            Śląsk musi ten mecz wygrać bez dwóch zdań.I musi awansować.Bez złośliwości,ale
            tutaj tylko Śląsk jest prawdziwym i pełnowartościowym klubem w całkowitym
            przeciwieństwie do Polaru.To straszna porażka dla WKS-u,że te kluby muszą grać
            ze sobą,ale kibice akurat są temu najmniej winni.Obawiam się,że w niedzielę
            bardzo prawdopodobnym wynikiem może być remis,to nasuwa się po ostatnich meczach
            u siebie,w których Ślask miał ogromne kłopoty by przechylić wynik na swoją
            stronę,a Polar napewno gra lepiej na wyjazdach niż Chrobry,Jastrzębie czy Odra.A
            to dla nas prawie tak samo niekorzystny rezultat jak przegrana.Kurde,gdyby
            okazało się,że do Bytomia pojedziemy z dwu punktowom przewagą i Polonia nas
            pokona to nie czekam do końca sezonu tylko pakuję się i wyjeżdżam z Polski i nie
            chcę więcej słyszeć ani o tym mieście ani o tym kraju.Z żalu do moich piłkarzy.
    • kibicwks Obstawiamy wynik ! 20.05.05, 23:01
      3:1 dla Śląska :)
      • Gość: janek Re: Obstawiamy wynik ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:30
        2:1 dla polaru ... powiedzcie w ktorej telewizji to ma leciec ogolnopolskiej?
        bo az mi sie wierzyc nie chce ...
        • kibicwks Re: Obstawiamy wynik ! 20.05.05, 23:33
          Jest taka "Polonia 1". Niektóre kablówki ją puszczają ale oglądalność ma chyba
          niską.
          • Gość: kk Re: Obstawiamy wynik ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.05, 21:29
            Wygra Slask po slabym meczu w wykonaniu Polaru. A dalaczego Polar zagra slabo?
            Bo sie mlodzi gracze przestrasza kiboli, ktorzy stworza szowinistyczna
            atmosfere. Zwlaszcza po tym, jak Polonia stracila punkty.
            • Gość: dziadek Re: Obstawiamy wynik ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.05.05, 22:57
              2:0 dla Slaska
              • Gość: marc Re: Obstawiamy wynik ! IP: *.magma-net.pl 22.05.05, 12:21
                1-0 dla Śląska
    • Gość: pelen wspolczucia Re: Przed derbami Wrocławia, Śląsk - Polar IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.05.05, 13:24
      panie wisniewski,co pan wiesz o szowinizmie?wroclawscy kibiece mieli zburzuc
      Katy,prezes motobi sie tego obawial i straszyl swoim odejsciem-odejsc to moze
      ale za wyniki druzyny.wedlug mnie kibice zachowuja sie poprawnie.a za stworzenie
      na trybunie hitlerowskiej swastyki kibice odry powinni zostac wyprowadzeni ze
      stadionu,zreszta to jest ich staly numer,az na odleglosc czuc panskie sympatie
      do polarui niechec do slaskato dokladnie jak sympatie szpakowskiego do liverpoolu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka