Gość: gradek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:04 rośnie forma Skiby ciekawe, czy ci malkontenci, którzy do tej pory wypisywali zgryźliwe uwagi pod jego adresem, będą go teraz wychwalać pod niebiosa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Najn panie jawa gratuluję znajomości tematu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.05, 22:31 Lokomotiw RnD, Zadar i chyba Dexia - to nasi przeciwnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhyh Re: panie jawa gratuluję znajomości tematu... IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 17:12 ale pszecierz na 5% tyłko, bo na 95%... czyt. artikjuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 29.11.05, 22:38 poczekam zobaczymy ze skiba, ale powiem szczerze ze na mnie niegdy nie robil wrazenia, ale warunki finansowe stawia takie sobie to jest w slasku ,obym sie myli ale mial juz tak za ze 3, 4 mecze OK a potem cienizna obym sie mylil :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudstar Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: 194.146.216.* 29.11.05, 23:46 GRATULACJE!!! OBY TAK DALEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCoolca Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 07:42 inni rywale beda nekac Wroclawian - warto zajrzec na fiba.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic HAJNSZ - 1 !!! JA CIĘ !!! ROZKWIT !! BUHAHAHHAHAHA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:50 I po to tego durn ia weiźlki aż do Izraela ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reeno Re: Awans Ery Śląska w Pucharze FIBA IP: *.net / 83.17.96.* 30.11.05, 11:04 "Era Śląsk udowodniła" - oto czym jest Śląsk dla szanownego redaktora.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barts Koszmarna wpadka ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 12:04 Koszmarna wpadka tak ale niestety nie jednorazowa niestety w lidze zdazaja się cześciej takie wpadki. Z resztą moze ktos ma teorie czemu się tak dziej bo nikt mi nie wmówi ze Stal Ostrów jest mocniejsza od zespołu z Aten czy żydowni. Ale generalnie to dobrze że gdzie kolwiek odnosimy sukcesy.Natomiast moim zdniem drózyna musi być wzmocniona ktoś musi przyjsć na miejsce Domina. Bardzo lubie tego faceta jest świeny ale niestey ma kolana do wymiany i pewnie nie bedzie juz grał . Nie wydaje mi się w końcu to już któryś raz powtarza się ta sytuacja .Życze Dominowi powrotu do zdrowia ale umówmy się na cód nie ma co liczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojek Re: Koszmarna wpadka ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 15:54 na "cód" nie ma co liczyć, ale zawsze zostaje jeszcze cud... :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barts Re: Koszmarna wpadka ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.05, 22:09 Masz racje popełniłe ortografa ale to nie ma nic do dyskusji . Kiedys na forum windsurfigowym trwała przez pieć stron dyskusja jaki wpływa mają ortografy na jakość wypowiedzi . Zamiast rozmawaić o istocie sprawy . Hm warto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluck nieźle się zbłaźnił autor tego tekstu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:19 ...ekspert nie wytypował prawidłowo, żadnego z zespołów z którymi zagramy w rzeczywistości... :D 95%!!! Odpowiedz Link Zgłoś