Dodaj do ulubionych

Sprzedam MZ ETZ 251 [spam]

10.10.05, 13:38
1990 rok prod. zarejestrowana, oplacona. przeglad do 21.09.2006
stan dobry, wiecej info emailem , zdjecia /email: login/
Warszawa
szczerze: sporzedaje poniewaz nie moge sobie z nia poradzic. Nastepny bedzie
z autostartem.
A
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtekk1000 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.05, 13:51
      > szczerze: sporzedaje poniewaz nie moge sobie z nia poradzic. Nastepny bedzie
      > z autostartem.

To nie jest dobra rekomendacja - musisz nauczyć się podejścia marketingowego
      ukazującego twój pojazd z każdej najlepszej strony - jeśli napisałaś, że nie
      możesz sobie z nim poradzić - świadczy to o jakichś bliżej nie znanych
      kupującemu wadach (i bliżej nie określonych - co działa odpychająco). Towar
      sprzedawany należy zachwalać na tle konkurencji (w twoim przypadku na tle
      zwykłych szarych MZetek). O ile się orientuję jest to MEGA ODPICOWANA MZtka -
      więc w zakończeniu swojego ogłoszenia powinnaś napisać iż zamienisz go na
      jakiegoś japończyka z twoją dopłatą - umotywowane to będzie tym, iż osiągnęłaś
      już wszystko to, co można było wyciągnąć z pojazdu zwanego MZ i brniesz dalej.
      Kolejny krok to coś japońskiego (pewnie GS). W ogłoszeniu (tak jak pisałem i
      napisze jeszcze raz) stwierdzić możesz (lecz nie musisz) iż zamienisz za
      dopłatą na GSa (i tak nikt nie odpowie na propozycję zamiany, ale będzie już
      konkretnie czytelne i każdy zrozumie o co chodzi). W handlu nie ma miejsca na
      100% szczerość niestety!
      • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 10.10.05, 14:00
        aha,
        wole ta droga.
        Jeszcze raz : Sprzedam mega odpicowana MZetke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        i mam juz upatrzona Kawe. ;-)
      • Gość: rzawy Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 10.10.05, 14:15
        Zawsze się znajdzie jakiś dobry człowiek który pomoże oszukać wyciulać
        rodaka.Zyczę ci wojtku 1000 okazyjnego zakupu fajnej hayabusy z ramą spawaną w
        dziesięciu miejscach.
        • Gość: wojtekk1000 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.05, 14:20
          Dzięki!! Ale kto mówił o oszukiwaniu - to jest MZetka.
      • Gość: Tomek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:38
        cześć
        ja myślę że jeżeli niemorzesz sobie dać rady z mz 251 to uwarzam rze masz
        dziesięć lat i kręcone włosy ja mam mz 150 i nigdy o niej nie napisał bym tego
        co ty. Mz-tki to najlepsze jednoślady na całym świecie.
    • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:18
      info na:
      anegata@gazeta.pl

lub

anegata@wp.pl
    • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:20
      anegata- czemu sprzedajesz?? a co masz zamiar kupić?
      • okrutny_mariuszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:21
        przecia napisała ze ma już upa(t)rzoną Kawę ;)
        • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:22
          ale nie napisala jaka!! ;-]
          • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:27
            zzr 600,
            za rozsadne pieniadze, ale kolega jeszcze nia jezdzi i na razie musze czekac.
            W sumie pasuje, bo chce sprzedac mz, zeby nie blokowac pieniazkow.
            Tak jak napisalam nie radze sobie z nia. Buuuuu
            • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:29
              a co sie psuje?? i ile za nia chcesz??
              • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:39
                2000zl. /zaplacilam 2200/
                nowy akumulator, nowa siweca, poprzedni wlasciciel mowil, ze silnik po
                remoncie, ladnie pali, za 3 kopem prawie zawsze, /tyle ze ja nie mam sily/.
                Robilam sprezyne w kopniaku /warsztat /. tunning: 2 tarcze- przod,
                przezroczyste kierunki, oplecione raczki, zloty kolor, diody w kolorze indygo
                podswietlajace silnik - taki bajer, zegarek, obrotosciomierz elektroniczny.
                Przeglad do 21.09.2006r., Oc, zarejestrowana, dorzuce kask Uvex-a.
                Jedynie opona tylna do wymiany. Prawa manetka zlamana. Kupilam nowa- kwestia
                zmiany. /to po delikatnym upadku/.
                Nie pamietam przebiegu.
                Aneta
                • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:40
                  no i biale zegary ;-)
                  of kors ;-)
                  • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:42
                    wofk to nawet sprzet spox
                    • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:49
                      aha, sportowy wydech ... zapomnialam
                      • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:20
                        jeszcze troche i powierz ze szybszy od busy ;-}
    • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:34
      a no ......" szybszy od 'busy " Kondzik mi powiedzial ;-)
      • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:37
        a o co z tym kondzikiem chodzi??
        • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:39
          hm, o to , ze ja nie sciamniam, w przeciwienstwie do innych tutaj na naszym
          forum MOTOCYKLOWYM.
          • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:42
            to BK z kondomka...o przepraszam..kondzika
            • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:44
              ;-)
              z przymnruzeniem oka.
              Ide obstawic ....!
              • Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:45
                ja obstawilem 1 moze wygram bronka!
                • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:47
                  podobnie , podobnie,
                  Aha, pamietacie o pieknej "Suzuce MZ",
                  nadal do sprzedania.
                  pozdro,
                  A
          • maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 15:54
            Czemu wspominasz nagle "przypadkiem" o Konradzie?? i zaraz przytaczasz "ja nie
            ściemniam w przeciwieństwie do innych"
            znasz go? widziałaś? NIE!!! więc jakim prawem zarzucasz że kłamie?? czyżbyś
            przyjęła postawę milusińskiej co się chce przypodobać pozostałym.. Zamiast tego
            wyjedz czasami na Warszawe to napewno poznasz Konrad i nie tylko.. Od pewnego
            czasu jesteś już na forum ale jakoś jeszcze nigdy nie widziałam Cie żebyś
            jeździła, więc czas opuścić internetowe forum i trochę pojeździć!!
            PS powodzenia skoro z mz-tka sobie nie radzisz to życze powodzenia z Kawą ;)
            Pozdrawiam
            • Gość: anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:41
              po Warszawie jezdze popoludniami i to tez nie czesto, bo albo awaria albo brak
              czasu. Nie radze sobie z powodu rzeczywistej eksploatacji tego motocykla-
              odpalanie jest srasznie ciezkie dla mnie.
              Jestem poczatkujaca motocyklistka, na razie realizuje powoli moje marzenie.
              A co do Konrada, poczytaj posty. Fakty sa jedne. Szkoda,a moze nie, ze ktos to
              w koncu poskadal w jedna calosc i wyszla cala ukladanka.
              A

• maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 09:56
                widzisz no i poległaś jak wszyscy.. wiesz to że jesteś od paru miesięcy na
                forum nie uprawnia Cie do wydawania opini - i to w sumie raczej tylko po to by
                się przypodobać innym.. widzisz bycie motocyklistą nie oznacza tylko posiadanie
                motocykla.. ciekawe bardzo ciekawe że my często jeździmy i jakoś nigdy nie
                spotkaliśmy Cie.. pewnie powiesz że spotkaliśmy ale nie rozpoznaliśmy - i tu
                sprostowanie akurat wiem jak wyglądasz i czym jeździsz więc nie jesteś
                anonimowa jak mogłoby Ci się wydawać.. co do Konrada odpier*** się od niego -
                choć z drugiej strony z Twoich wypowiedzi wyłania się obraz prymitywnej
                zakompleksionej osoby która to na forum szuka akceptacji.. tak więc jeśli
                podważanie wiarygodności słów innych ma Ci w tym pomóc to proszę bardzo.. widać
                leczysz swoje kompleksy oczernianiem innych - bo w rzeczywistości dobrze wiesz
                że nigdy nie dorośniesz swoimi umiejętnościami prawdziwym motocyklistą do pięt
                skoro nawet zwykłej mz nie możesz odpalic!! więcej Ci już nie odpiszę, bo
                szkoda słów, ale obiecuje Ci że kiedyś jak się spotkamy przypomne Ci jak
                oczerniałaś innych :) więc do zobaczenia..
                Ps. wiesz posty typu "witam serdecznie" "gołę babki dla facetów na dobry dzień"
                są naprawde żałosne.. ok chcesz zyskać aprobate i akceptacje ale czasami
                wychodzi z tego niezły komizm!!
                • Gość: anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: 194.181.197.* 12.10.05, 12:29
                  nie musze niczego pisac zeby sie upodobnic innym, a kim Ty jestes zeby mnie
                  oceniac i mowic od kogo sie mam odpier... i co pisac??? Jakie tematy postow?
                  Mam nadzieje, ze sie spotkamy kiedys na miescie.
                  Nie mam kompleksow i nie zywie potrzeby bycia i lansowania sie tudziez szukania
                  pocieszenia na forum. Bardziej pomocy technicznej. Nie iwem czy zauwazyles, nie
                  bylo zadnego mojego postu o tematyce sugerowanej przez Ciebie.
                  Jak jestes taki ambitny -odpowiadaj na kazdy post, bo co drugi oczernia.
                  Powodzenia. Mi to pachnie kalafiorem, jestem na tym forum, zeby sie poradzic,
                  pogadac, a nie wypisywac bajki, posty nie na temat /tak jak teraz prowadzona
                  dyskusja z Toba/ i prowadzic gierki intrygujace. Mamy tu kilku intrygantow.
                  pozrawiam Cie, wszystkich bajkopisarzy i intrygantow!!!
                  • maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 13:07
                    no to poczytaj Twoje wypowiedzi.. wiesz na forum łatwo się wypowiadać na temat
                    innych bo jesteśmy anonimowi.. Jakby przyszło co do czego to nie byłabyś taka
                    przemądrzała!! widzisz ale rozczaruje Cie ale to co piszą według Ciebie
                    Ci "bajkopisarze" w wielu wypadkach jest prawdą!! widzisz wyskoczyłaś że Konrad
                    kłamie - no i muszę Cie rozczarować on na tym forum jest chyba jednym z
                    niewielu który mówi prawdę.. Zna się na motocyklach jak nie jeden.. więc
                    następnym razem zastanów się co gadasz bo to że jesteś anonimowa na forum nie
                    uprawnia Cie do wydawania takich osądów.. poza tym świat jest mały i zapamietaj
                    że przy spotkaniu przypomne Ci o tym.. no tak szkoda tylko że Ty jeździsz na
                    forum a nie po ulicach.. A tak przy okazji jeśli poczyta się Twoje wypowiedzi
                    też wyłaniają się pewne sprzeczności - nie radzisz sobie z mz-tka a chcesz
                    kupic ponad 200kg kawe :) powodzenia dzieciaku..
                    • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 13:40
                      pisalam , ze nie radze sobie z kopaniem jej. Bo jak nie kopne mocno , to nie
                      odpala, to wymaga duzo sily, po drugi odbija, juz mialam problemy z kostka.
                      Ciezka byla z pelnym bakiem, fakt, musi byc , w innymch motocyklach jest
                      inaczej srodek ciezkosci rozlozony. I to jest sedno sprawy. Z Honda nie mailam
                      zadnych problemow, ona "sama jezdzi" jest rewelacyjan. Jezdzialm tez Wektorem i
                      sr'ka, jawa 350 /ktorej nie podnioslam po upadku/ jestem moze amatorka ale nie
                      ukrywam tego ale i nie chelpie sie tym.
                      Ja tylko stierdzam fakty. Pisane fakty, nie bede nad tym dywagowac, bo nie o to
                      chodzi. Maybe yes , maybe no, Maybe cbr
                      Zacznije pouczac innych ktorzy nie oszczedzaja w slowach.
                    • cien1100 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 20:14
                      Stary,co się tak przypiąłeś do tej dziewczyny.Za to,że miała wątpliwości co do
                      prawdomówności Kondzika ,musisz się na niej wyżywać? Chyba nie z Nią powinieneś
                      rozmawiać na ten temat.Jakoś nie widziałem Cię w tamtym wątku żebyś Go
                      bronił.Miałeś duże pole do popisu.Logujesz się,jesteś bardziej wiarygodny,więc
                      mogłeś wyjaśnić parę nieporozumień.A może to Ty byłeś sprawcą wysypu nowych
                      nick'ów? Jeśli tak,to gratuluję prymitywnego pomysłu.
                      Kiedy Cię spotkam teć Ci coś powiem.....,ale mam nadzieję,że Cię nie spotkam.
                      • lysout Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 20:18
                        cien1100 napisał:

> Stary,co się tak przypiąłeś do tej dziewczyny.Za to,że miała wątpliwości co do
                        > prawdomówności Kondzika ,musisz się na niej wyżywać? Chyba nie z Nią powinieneś
                        > rozmawiać na ten temat.Jakoś nie widziałem Cię w tamtym wątku żebyś Go
                        > bronił.Miałeś duże pole do popisu.Logujesz się,jesteś bardziej wiarygodny,więc
                        > mogłeś wyjaśnić parę nieporozumień.A może to Ty byłeś sprawcą wysypu nowych
                        > nick'ów? Jeśli tak,to gratuluję prymitywnego pomysłu.
                        > Kiedy Cię spotkam teć Ci coś powiem.....,ale mam nadzieję,że Cię nie spotkam.

Wydaje mi się ze pomyliłeś "pcie", nieurażając nikogo to raczej kobiece
                        zawzięcie i kobiecy styl pisania, ale moze sie mylę...
                        • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 07:24
                          Kobiece? Teraz sugerujecie, ze ja pisze pod innymi nickami?
                          Swietnie. Zajebiscie,
                          pieprzyc to
                          • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 08:14
                            chyba mowisz o tej prowokacji Maybe_cbr : z nikiem Madam im Adam.
                            no i co myszka nie zlapala przynety?
                            • Gość: Lysout Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 08:43
                              anegata napisała:
                              > chyba mowisz o tej prowokacji Maybe_cbr : z nikiem Madam im Adam.
                              > no i co myszka nie zlapala przynety?

Wyluzuj, złośc piękności szkodzi:P Ale doszłaś w końcu do słusznych wniosków.
                              Pozdrawiam
                              • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 08:48
                                i Ty, Lusout, to mowisz ???

• piotr_78 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 10:44
                        nie zabawiam się w wymyślanie nowych nicków, jakoś trochę to dziecinne mi się
                        wydaje. Nie przyczepiłem sie tylko jak ktoś wydaje opinie to powinien mieć na
                        to argumenty a nie powtarzać to co piepr** wszyscy na forum którym
                        najwidoczniej się nudzi.. w głównym watku się nie wypowiadałem bo po co, żeby
                        jeszcze bardziej rozkręcić "telenowele-forumową".. zostałbym kolejnym obroncą
                        Konrad a to i tak by nic nie wniosło.. widzisz ci co go znają nie przypier**
                        się do niego o to że za dobrze jeździ, o to że ma za dużo kasy na wachę, na
                        gumy.. jego sprawa.. i nas to nie powinno interesować.. mnie nie interesuje ile
                        na to wydaje, ważne że jest konkretny i że można z nim zawsze pojeżdzic.. a
                        dziewczynka jak nie wie to niech nie osądza i tyle.. zanim się coś powie lepiej
                        się zastanowić.. pozdrawiam
                      • anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 10:52
                        hmmm
                        no bo dziewczynka i wszystko jasne.
                  • maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 13:10
                    ps. a kim Ty jesteś żeby oczerniać innych?? zamiast wymądrzać się na forum
                    schowaj swoje kasztanowe włosy pod kask i idz pojeździć - podobno motocyklistka
                    z Ciebie jest :)
                    • jazz-use1 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 16:01
                      przestańcie się "drapać" i idżcie lepiej pojeźdizć:)

Wieczorm z Mroku wychodzą Demony
                      kolejna kochanka już czeka.
                      Będę Jej Wierny, lecz tylko do dna
                      -potem przyjdzie następna
            • yamaha222 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 08:37
              Napewno lepiej sobie poradzi z kawą zapewniam cię.
              Ja w MZ ETZ 250 w swoim czasie przejechałem 38tyś kilometrów
              i wiem coś na temat takich sprzętów
              • harpagan1 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 20:03
                yamaha222 napisał:

> Napewno lepiej sobie poradzi z kawą zapewniam cię.
                > Ja w MZ ETZ 250 w swoim czasie przejechałem 38tyś kilometrów
                > i wiem coś na temat takich sprzętów
                na pewno z kawą lepie?
                moje zdanie jest takie, że jak ktoś sobie z takim paździerzem jak etka nie
                poradzi, to dupa nie kierowca i nie ma co szukać na większych maszynach...
                Ok, rozłożenie mas jest ważne i td bla bla bla....Ale etka to troszke
                wymagający sprzęt i tu nie ma sentymentów....źle się złożysz w winkiel i bęc,
                następny krzyżyk na drodze......
                pozdrawiam dawców i wariatów nocnych marków i kierowców walców drogowych
    • Gość: Dzakas Ja uważam tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:24
      Że jakbym miał kupić mz za 2000zł to wolałbym kupić moją cebeke 450 za 3300 to
      tlyko 1300zł więcej. Honda to honda a co do etz nic nie mam ale uwazam, ze są
      zadrogie to sprzety jak na swoją jakość itd
      • Gość: mariusz-79 Honda to Honda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:20
        No faktem jest , ze sa odogie , ale jakie motocykle są tanie w polsce ?
        Miałem kiedyś 251 (przez 2 lata) i uważam ze to super motorek na początek.
        Co do jakosci... wcale nie takie złe, jesli jest "utrzymana" to są to motorki
        bezawaryjne. Honda to honda... ale jesli jest 15-20 letnia i jeszcze po jakimś
        "młodziezowcu" to tez sypie sie jak zamek w olsztynie :)
      • Gość: Yamaszek Re: Ja uważam tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:26
        Sorry anegata ale dzakas ma troche racji...ale emzety tez fajne sa, wiem bo z
        kolega kiedys dobijalismy zetke jego wujka
    • Gość: Dzakas CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:42
      Co do mz to jestem pewien, że przez okres mojego jeżdzenia na niej musiałbym
      oprzynajmniej raz zajrzeć w gaźnik czy swięcie lub choćby inną glupią naprawe,
      a pozatym etz nie mógłbym jeździć non stop 4tys czy 5 obr poniewąż motorek ten
      się szybko grzeje i spada mu moc i nei chodzi tak jak przed odpaleniem niechce
      mi sie rozpisywac bo bym mógł bardzo dużo pisać. Silnik mz jest zbliżony budową
      do mz rózni się tylko wielkościa czesci. Ja miałem simsona którego rżnołem nie
      mkiłosiernie co moge powiedzieć pierścienie tłowkowe jest słychac po 3 tys km.
      Pozatym jak juz wspomniałem gorący motor troche lipnie się zbiera trzeba robić
      przerwy itd. Honde to mój jest drugi motor po simsonie znam dużo osób co jeżdzą
      na mz jawach itd ale też nie ingerują w silnik ale wątpie i tak w ich trwałośc
      bo wiem, zę na swojej hondzie więcej km zorbie. Moja honda ma 46500km w tym 3
      tys moich co moger powiedzieć, przez okres tej ekspluatacji nie zauwarzyłęm
      żadnego sladu zuzycia dzwiękow problemu z odpalaniem czy td. Odpala mi ładnia
      na dotyk nic nie kapie nie kopic nie grzechocze nie gasnie itd wszystko jest
      sprawne w 100%. Fakt, że moj motor to nie żaden scigacz czy td ale mozna tez mu
      powciskac troche. Pozatym jestem pewien ze ten motor od nowosci nie wie co to
      pierscien tlokowy w przeciwienstwie do mz a do tego jeszcze mz to dwusow
      słabsze smarowanie. Osobiście miałem kupić mz ale rodzinka dołożyła do hondy i
      z tego powodyu się ciesze taki zbieg okolicznosci od sąsiada kupiłem a on
      sprowadzil moto z niemiec. A pozatym 450 pojemnosci to nei 250 honda to nie mz
      i glupi by ktoś był jakby powiedział, że nie mam racji wiecie sami ile japoniec
      zrobi jaki by nie był, a ile mz czy jawa. Osobiscie uwazam, ze mz to fajny
      motocykl ale nonsensem jest cena jaka rózni te dwa motocykle a jakość. Mogłbym
      pisac i pisac ale to nie ma sensu
      • Gość: bob Re: CD IP: 195.205.97.* 31.10.05, 11:28
        Czesc DZaks ! jezdziłem na MZ ETZ 250 od 2002 roku przejehałem nia około 30
        tys km i ani razu mnie w trasie nie zawiodła i nie zgodze sie z tym co piszesz
        ze silnik MZ sie przegzewa itp. moze ta MZ z która miałes kontakt miała zle
        spasowany cylinder tzn za ciasno i jak był zimny to jechała dobrze a jak juz
        sie zagrzał nie dało sie jechac ja nigby nie miałem takich problemów A co do
        tego czym wiecej kilometrów zrobisz przelicz to co mozesz zrobic przy swojej
        hondzie za 400 zł wyregulowac gazniki i wymienic olej z filtrem a w MZ za 400zł
        robisz kapitalny remont silnika i jezdzisz tak jak ja ok 30 tys km bez
        wiekszych problemów I z tego co piszesz masz teraz CB 450 wiec osiagi niewiele
        wieksze spalacie podobne a koszty zakupu i eksploatacji duzo wieksze wiec czy w
        takim przypadku nie lepiej nabys Mz zrobic jej kapitalny remont silnika a
        reszte pieniedzy przeznaczyc na paliwo .......... Przepraszam za błedy
        POZDRAWIAM!!!!
    • Gość: Dzakas A i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:46
      Gdyby ktoś zaprzeczył miałem w h..j i jeszcze troche stycznosci z mz jawami
      ogarami simsonami itd. Sa samym simsonie bujalem sie 3 lata i wiem na czym
      siedze.
      • Gość: anegata Re: A i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:43
        ogarem sie uczylam jezdzic, dwa biegi , kolor zielony , 60 max...
        • andreas750 Re: A i jeszcze jedno 13.10.05, 10:59
          Gość portalu: anegata napisał(a):

> ogarem sie uczylam jezdzic, dwa biegi , kolor zielony , 60 max...

Nie ma to jak sie wyszalec za młodu- pozniej Ci przejdzie i nie bedziesz juz
          jezdziła tak ostro ;)
          Pozdro
          • anegata Re: A i jeszcze jedno 13.10.05, 11:19
            apropo, mam silnik do sprzedania -ogar 50cm.
            • ireo Re: A i jeszcze jedno 31.10.05, 14:17
              anegata napisała:
              > apropo, mam silnik do sprzedania -ogar 50cm.

a co zrobiłaś z oryginalnym z emzetki?
              • Gość: anegata Re: A i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:53
                wow, dzieki za odswiezenie posta.
                Z oryginalem , jak kupilam nie bylo.
    • Gość: Dzakas A ja mz 250 trophy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:00
      Cena 600zł i beirzci ją z miejsca ogólnie chyba jest w dobrym stanie ani
      jedengo kilometra nie zroiblem ja jedynie wojek jakies 20 lat temu albo dawniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka