anegata 10.10.05, 13:38 1990 rok prod. zarejestrowana, oplacona. przeglad do 21.09.2006 stan dobry, wiecej info emailem , zdjecia /email: login/ Warszawa szczerze: sporzedaje poniewaz nie moge sobie z nia poradzic. Nastepny bedzie z autostartem. A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtekk1000 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.05, 13:51 > szczerze: sporzedaje poniewaz nie moge sobie z nia poradzic. Nastepny bedzie > z autostartem. To nie jest dobra rekomendacja - musisz nauczyć się podejścia marketingowego ukazującego twój pojazd z każdej najlepszej strony - jeśli napisałaś, że nie możesz sobie z nim poradzić - świadczy to o jakichś bliżej nie znanych kupującemu wadach (i bliżej nie określonych - co działa odpychająco). Towar sprzedawany należy zachwalać na tle konkurencji (w twoim przypadku na tle zwykłych szarych MZetek). O ile się orientuję jest to MEGA ODPICOWANA MZtka - więc w zakończeniu swojego ogłoszenia powinnaś napisać iż zamienisz go na jakiegoś japończyka z twoją dopłatą - umotywowane to będzie tym, iż osiągnęłaś już wszystko to, co można było wyciągnąć z pojazdu zwanego MZ i brniesz dalej. Kolejny krok to coś japońskiego (pewnie GS). W ogłoszeniu (tak jak pisałem i napisze jeszcze raz) stwierdzić możesz (lecz nie musisz) iż zamienisz za dopłatą na GSa (i tak nikt nie odpowie na propozycję zamiany, ale będzie już konkretnie czytelne i każdy zrozumie o co chodzi). W handlu nie ma miejsca na 100% szczerość niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 10.10.05, 14:00 aha, wole ta droga. Jeszcze raz : Sprzedam mega odpicowana MZetke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mam juz upatrzona Kawe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 10.10.05, 14:15 Zawsze się znajdzie jakiś dobry człowiek który pomoże oszukać wyciulać rodaka.Zyczę ci wojtku 1000 okazyjnego zakupu fajnej hayabusy z ramą spawaną w dziesięciu miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.05, 14:20 Dzięki!! Ale kto mówił o oszukiwaniu - to jest MZetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:38 cześć ja myślę że jeżeli niemorzesz sobie dać rady z mz 251 to uwarzam rze masz dziesięć lat i kręcone włosy ja mam mz 150 i nigdy o niej nie napisał bym tego co ty. Mz-tki to najlepsze jednoślady na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:18 info na: anegata@gazeta.pl lub anegata@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:20 anegata- czemu sprzedajesz?? a co masz zamiar kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:21 przecia napisała ze ma już upa(t)rzoną Kawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:22 ale nie napisala jaka!! ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:27 zzr 600, za rozsadne pieniadze, ale kolega jeszcze nia jezdzi i na razie musze czekac. W sumie pasuje, bo chce sprzedac mz, zeby nie blokowac pieniazkow. Tak jak napisalam nie radze sobie z nia. Buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:29 a co sie psuje?? i ile za nia chcesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:39 2000zl. /zaplacilam 2200/ nowy akumulator, nowa siweca, poprzedni wlasciciel mowil, ze silnik po remoncie, ladnie pali, za 3 kopem prawie zawsze, /tyle ze ja nie mam sily/. Robilam sprezyne w kopniaku /warsztat /. tunning: 2 tarcze- przod, przezroczyste kierunki, oplecione raczki, zloty kolor, diody w kolorze indygo podswietlajace silnik - taki bajer, zegarek, obrotosciomierz elektroniczny. Przeglad do 21.09.2006r., Oc, zarejestrowana, dorzuce kask Uvex-a. Jedynie opona tylna do wymiany. Prawa manetka zlamana. Kupilam nowa- kwestia zmiany. /to po delikatnym upadku/. Nie pamietam przebiegu. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:40 no i biale zegary ;-) of kors ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:42 wofk to nawet sprzet spox Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 13:49 aha, sportowy wydech ... zapomnialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:20 jeszcze troche i powierz ze szybszy od busy ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:34 a no ......" szybszy od 'busy " Kondzik mi powiedzial ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:37 a o co z tym kondzikiem chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:39 hm, o to , ze ja nie sciamniam, w przeciwienstwie do innych tutaj na naszym forum MOTOCYKLOWYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:42 to BK z kondomka...o przepraszam..kondzika Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:44 ;-) z przymnruzeniem oka. Ide obstawic ....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:45 ja obstawilem 1 moze wygram bronka! Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 14:47 podobnie , podobnie, Aha, pamietacie o pieknej "Suzuce MZ", nadal do sprzedania. pozdro, A Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 11.10.05, 15:54 Czemu wspominasz nagle "przypadkiem" o Konradzie?? i zaraz przytaczasz "ja nie ściemniam w przeciwieństwie do innych" znasz go? widziałaś? NIE!!! więc jakim prawem zarzucasz że kłamie?? czyżbyś przyjęła postawę milusińskiej co się chce przypodobać pozostałym.. Zamiast tego wyjedz czasami na Warszawe to napewno poznasz Konrad i nie tylko.. Od pewnego czasu jesteś już na forum ale jakoś jeszcze nigdy nie widziałam Cie żebyś jeździła, więc czas opuścić internetowe forum i trochę pojeździć!! PS powodzenia skoro z mz-tka sobie nie radzisz to życze powodzenia z Kawą ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:41 po Warszawie jezdze popoludniami i to tez nie czesto, bo albo awaria albo brak czasu. Nie radze sobie z powodu rzeczywistej eksploatacji tego motocykla- odpalanie jest srasznie ciezkie dla mnie. Jestem poczatkujaca motocyklistka, na razie realizuje powoli moje marzenie. A co do Konrada, poczytaj posty. Fakty sa jedne. Szkoda,a moze nie, ze ktos to w koncu poskadal w jedna calosc i wyszla cala ukladanka. A Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 09:56 widzisz no i poległaś jak wszyscy.. wiesz to że jesteś od paru miesięcy na forum nie uprawnia Cie do wydawania opini - i to w sumie raczej tylko po to by się przypodobać innym.. widzisz bycie motocyklistą nie oznacza tylko posiadanie motocykla.. ciekawe bardzo ciekawe że my często jeździmy i jakoś nigdy nie spotkaliśmy Cie.. pewnie powiesz że spotkaliśmy ale nie rozpoznaliśmy - i tu sprostowanie akurat wiem jak wyglądasz i czym jeździsz więc nie jesteś anonimowa jak mogłoby Ci się wydawać.. co do Konrada odpier*** się od niego - choć z drugiej strony z Twoich wypowiedzi wyłania się obraz prymitywnej zakompleksionej osoby która to na forum szuka akceptacji.. tak więc jeśli podważanie wiarygodności słów innych ma Ci w tym pomóc to proszę bardzo.. widać leczysz swoje kompleksy oczernianiem innych - bo w rzeczywistości dobrze wiesz że nigdy nie dorośniesz swoimi umiejętnościami prawdziwym motocyklistą do pięt skoro nawet zwykłej mz nie możesz odpalic!! więcej Ci już nie odpiszę, bo szkoda słów, ale obiecuje Ci że kiedyś jak się spotkamy przypomne Ci jak oczerniałaś innych :) więc do zobaczenia.. Ps. wiesz posty typu "witam serdecznie" "gołę babki dla facetów na dobry dzień" są naprawde żałosne.. ok chcesz zyskać aprobate i akceptacje ale czasami wychodzi z tego niezły komizm!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: 194.181.197.* 12.10.05, 12:29 nie musze niczego pisac zeby sie upodobnic innym, a kim Ty jestes zeby mnie oceniac i mowic od kogo sie mam odpier... i co pisac??? Jakie tematy postow? Mam nadzieje, ze sie spotkamy kiedys na miescie. Nie mam kompleksow i nie zywie potrzeby bycia i lansowania sie tudziez szukania pocieszenia na forum. Bardziej pomocy technicznej. Nie iwem czy zauwazyles, nie bylo zadnego mojego postu o tematyce sugerowanej przez Ciebie. Jak jestes taki ambitny -odpowiadaj na kazdy post, bo co drugi oczernia. Powodzenia. Mi to pachnie kalafiorem, jestem na tym forum, zeby sie poradzic, pogadac, a nie wypisywac bajki, posty nie na temat /tak jak teraz prowadzona dyskusja z Toba/ i prowadzic gierki intrygujace. Mamy tu kilku intrygantow. pozrawiam Cie, wszystkich bajkopisarzy i intrygantow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 13:07 no to poczytaj Twoje wypowiedzi.. wiesz na forum łatwo się wypowiadać na temat innych bo jesteśmy anonimowi.. Jakby przyszło co do czego to nie byłabyś taka przemądrzała!! widzisz ale rozczaruje Cie ale to co piszą według Ciebie Ci "bajkopisarze" w wielu wypadkach jest prawdą!! widzisz wyskoczyłaś że Konrad kłamie - no i muszę Cie rozczarować on na tym forum jest chyba jednym z niewielu który mówi prawdę.. Zna się na motocyklach jak nie jeden.. więc następnym razem zastanów się co gadasz bo to że jesteś anonimowa na forum nie uprawnia Cie do wydawania takich osądów.. poza tym świat jest mały i zapamietaj że przy spotkaniu przypomne Ci o tym.. no tak szkoda tylko że Ty jeździsz na forum a nie po ulicach.. A tak przy okazji jeśli poczyta się Twoje wypowiedzi też wyłaniają się pewne sprzeczności - nie radzisz sobie z mz-tka a chcesz kupic ponad 200kg kawe :) powodzenia dzieciaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 13:40 pisalam , ze nie radze sobie z kopaniem jej. Bo jak nie kopne mocno , to nie odpala, to wymaga duzo sily, po drugi odbija, juz mialam problemy z kostka. Ciezka byla z pelnym bakiem, fakt, musi byc , w innymch motocyklach jest inaczej srodek ciezkosci rozlozony. I to jest sedno sprawy. Z Honda nie mailam zadnych problemow, ona "sama jezdzi" jest rewelacyjan. Jezdzialm tez Wektorem i sr'ka, jawa 350 /ktorej nie podnioslam po upadku/ jestem moze amatorka ale nie ukrywam tego ale i nie chelpie sie tym. Ja tylko stierdzam fakty. Pisane fakty, nie bede nad tym dywagowac, bo nie o to chodzi. Maybe yes , maybe no, Maybe cbr Zacznije pouczac innych ktorzy nie oszczedzaja w slowach. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 20:14 Stary,co się tak przypiąłeś do tej dziewczyny.Za to,że miała wątpliwości co do prawdomówności Kondzika ,musisz się na niej wyżywać? Chyba nie z Nią powinieneś rozmawiać na ten temat.Jakoś nie widziałem Cię w tamtym wątku żebyś Go bronił.Miałeś duże pole do popisu.Logujesz się,jesteś bardziej wiarygodny,więc mogłeś wyjaśnić parę nieporozumień.A może to Ty byłeś sprawcą wysypu nowych nick'ów? Jeśli tak,to gratuluję prymitywnego pomysłu. Kiedy Cię spotkam teć Ci coś powiem.....,ale mam nadzieję,że Cię nie spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 20:18 cien1100 napisał: > Stary,co się tak przypiąłeś do tej dziewczyny.Za to,że miała wątpliwości co do > prawdomówności Kondzika ,musisz się na niej wyżywać? Chyba nie z Nią powinieneś > rozmawiać na ten temat.Jakoś nie widziałem Cię w tamtym wątku żebyś Go > bronił.Miałeś duże pole do popisu.Logujesz się,jesteś bardziej wiarygodny,więc > mogłeś wyjaśnić parę nieporozumień.A może to Ty byłeś sprawcą wysypu nowych > nick'ów? Jeśli tak,to gratuluję prymitywnego pomysłu. > Kiedy Cię spotkam teć Ci coś powiem.....,ale mam nadzieję,że Cię nie spotkam. Wydaje mi się ze pomyliłeś "pcie", nieurażając nikogo to raczej kobiece zawzięcie i kobiecy styl pisania, ale moze sie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 07:24 Kobiece? Teraz sugerujecie, ze ja pisze pod innymi nickami? Swietnie. Zajebiscie, pieprzyc to Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 08:14 chyba mowisz o tej prowokacji Maybe_cbr : z nikiem Madam im Adam. no i co myszka nie zlapala przynety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 08:43 anegata napisała: > chyba mowisz o tej prowokacji Maybe_cbr : z nikiem Madam im Adam. > no i co myszka nie zlapala przynety? Wyluzuj, złośc piękności szkodzi:P Ale doszłaś w końcu do słusznych wniosków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 08:48 i Ty, Lusout, to mowisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_78 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 10:44 nie zabawiam się w wymyślanie nowych nicków, jakoś trochę to dziecinne mi się wydaje. Nie przyczepiłem sie tylko jak ktoś wydaje opinie to powinien mieć na to argumenty a nie powtarzać to co piepr** wszyscy na forum którym najwidoczniej się nudzi.. w głównym watku się nie wypowiadałem bo po co, żeby jeszcze bardziej rozkręcić "telenowele-forumową".. zostałbym kolejnym obroncą Konrad a to i tak by nic nie wniosło.. widzisz ci co go znają nie przypier** się do niego o to że za dobrze jeździ, o to że ma za dużo kasy na wachę, na gumy.. jego sprawa.. i nas to nie powinno interesować.. mnie nie interesuje ile na to wydaje, ważne że jest konkretny i że można z nim zawsze pojeżdzic.. a dziewczynka jak nie wie to niech nie osądza i tyle.. zanim się coś powie lepiej się zastanowić.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 10:52 hmmm no bo dziewczynka i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_cbr Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 13:10 ps. a kim Ty jesteś żeby oczerniać innych?? zamiast wymądrzać się na forum schowaj swoje kasztanowe włosy pod kask i idz pojeździć - podobno motocyklistka z Ciebie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 12.10.05, 16:01 przestańcie się "drapać" i idżcie lepiej pojeźdizć:) Wieczorm z Mroku wychodzą Demony kolejna kochanka już czeka. Będę Jej Wierny, lecz tylko do dna -potem przyjdzie następna Odpowiedz Link Zgłoś
yamaha222 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 08:37 Napewno lepiej sobie poradzi z kawą zapewniam cię. Ja w MZ ETZ 250 w swoim czasie przejechałem 38tyś kilometrów i wiem coś na temat takich sprzętów Odpowiedz Link Zgłoś
harpagan1 Re: Sprzedam MZ ETZ 251 [spam] 13.10.05, 20:03 yamaha222 napisał: > Napewno lepiej sobie poradzi z kawą zapewniam cię. > Ja w MZ ETZ 250 w swoim czasie przejechałem 38tyś kilometrów > i wiem coś na temat takich sprzętów na pewno z kawą lepie? moje zdanie jest takie, że jak ktoś sobie z takim paździerzem jak etka nie poradzi, to dupa nie kierowca i nie ma co szukać na większych maszynach... Ok, rozłożenie mas jest ważne i td bla bla bla....Ale etka to troszke wymagający sprzęt i tu nie ma sentymentów....źle się złożysz w winkiel i bęc, następny krzyżyk na drodze...... pozdrawiam dawców i wariatów nocnych marków i kierowców walców drogowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Ja uważam tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:24 Że jakbym miał kupić mz za 2000zł to wolałbym kupić moją cebeke 450 za 3300 to tlyko 1300zł więcej. Honda to honda a co do etz nic nie mam ale uwazam, ze są zadrogie to sprzety jak na swoją jakość itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz-79 Honda to Honda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:20 No faktem jest , ze sa odogie , ale jakie motocykle są tanie w polsce ? Miałem kiedyś 251 (przez 2 lata) i uważam ze to super motorek na początek. Co do jakosci... wcale nie takie złe, jesli jest "utrzymana" to są to motorki bezawaryjne. Honda to honda... ale jesli jest 15-20 letnia i jeszcze po jakimś "młodziezowcu" to tez sypie sie jak zamek w olsztynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: Ja uważam tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:26 Sorry anegata ale dzakas ma troche racji...ale emzety tez fajne sa, wiem bo z kolega kiedys dobijalismy zetke jego wujka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:42 Co do mz to jestem pewien, że przez okres mojego jeżdzenia na niej musiałbym oprzynajmniej raz zajrzeć w gaźnik czy swięcie lub choćby inną glupią naprawe, a pozatym etz nie mógłbym jeździć non stop 4tys czy 5 obr poniewąż motorek ten się szybko grzeje i spada mu moc i nei chodzi tak jak przed odpaleniem niechce mi sie rozpisywac bo bym mógł bardzo dużo pisać. Silnik mz jest zbliżony budową do mz rózni się tylko wielkościa czesci. Ja miałem simsona którego rżnołem nie mkiłosiernie co moge powiedzieć pierścienie tłowkowe jest słychac po 3 tys km. Pozatym jak juz wspomniałem gorący motor troche lipnie się zbiera trzeba robić przerwy itd. Honde to mój jest drugi motor po simsonie znam dużo osób co jeżdzą na mz jawach itd ale też nie ingerują w silnik ale wątpie i tak w ich trwałośc bo wiem, zę na swojej hondzie więcej km zorbie. Moja honda ma 46500km w tym 3 tys moich co moger powiedzieć, przez okres tej ekspluatacji nie zauwarzyłęm żadnego sladu zuzycia dzwiękow problemu z odpalaniem czy td. Odpala mi ładnia na dotyk nic nie kapie nie kopic nie grzechocze nie gasnie itd wszystko jest sprawne w 100%. Fakt, że moj motor to nie żaden scigacz czy td ale mozna tez mu powciskac troche. Pozatym jestem pewien ze ten motor od nowosci nie wie co to pierscien tlokowy w przeciwienstwie do mz a do tego jeszcze mz to dwusow słabsze smarowanie. Osobiście miałem kupić mz ale rodzinka dołożyła do hondy i z tego powodyu się ciesze taki zbieg okolicznosci od sąsiada kupiłem a on sprowadzil moto z niemiec. A pozatym 450 pojemnosci to nei 250 honda to nie mz i glupi by ktoś był jakby powiedział, że nie mam racji wiecie sami ile japoniec zrobi jaki by nie był, a ile mz czy jawa. Osobiscie uwazam, ze mz to fajny motocykl ale nonsensem jest cena jaka rózni te dwa motocykle a jakość. Mogłbym pisac i pisac ale to nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: CD IP: 195.205.97.* 31.10.05, 11:28 Czesc DZaks ! jezdziłem na MZ ETZ 250 od 2002 roku przejehałem nia około 30 tys km i ani razu mnie w trasie nie zawiodła i nie zgodze sie z tym co piszesz ze silnik MZ sie przegzewa itp. moze ta MZ z która miałes kontakt miała zle spasowany cylinder tzn za ciasno i jak był zimny to jechała dobrze a jak juz sie zagrzał nie dało sie jechac ja nigby nie miałem takich problemów A co do tego czym wiecej kilometrów zrobisz przelicz to co mozesz zrobic przy swojej hondzie za 400 zł wyregulowac gazniki i wymienic olej z filtrem a w MZ za 400zł robisz kapitalny remont silnika i jezdzisz tak jak ja ok 30 tys km bez wiekszych problemów I z tego co piszesz masz teraz CB 450 wiec osiagi niewiele wieksze spalacie podobne a koszty zakupu i eksploatacji duzo wieksze wiec czy w takim przypadku nie lepiej nabys Mz zrobic jej kapitalny remont silnika a reszte pieniedzy przeznaczyc na paliwo .......... Przepraszam za błedy POZDRAWIAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas A i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:46 Gdyby ktoś zaprzeczył miałem w h..j i jeszcze troche stycznosci z mz jawami ogarami simsonami itd. Sa samym simsonie bujalem sie 3 lata i wiem na czym siedze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anegata Re: A i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:43 ogarem sie uczylam jezdzic, dwa biegi , kolor zielony , 60 max... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: A i jeszcze jedno 13.10.05, 10:59 Gość portalu: anegata napisał(a): > ogarem sie uczylam jezdzic, dwa biegi , kolor zielony , 60 max... Nie ma to jak sie wyszalec za młodu- pozniej Ci przejdzie i nie bedziesz juz jezdziła tak ostro ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: A i jeszcze jedno 13.10.05, 11:19 apropo, mam silnik do sprzedania -ogar 50cm. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: A i jeszcze jedno 31.10.05, 14:17 anegata napisała: > apropo, mam silnik do sprzedania -ogar 50cm. a co zrobiłaś z oryginalnym z emzetki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anegata Re: A i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:53 wow, dzieki za odswiezenie posta. Z oryginalem , jak kupilam nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas A ja mz 250 trophy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:00 Cena 600zł i beirzci ją z miejsca ogólnie chyba jest w dobrym stanie ani jedengo kilometra nie zroiblem ja jedynie wojek jakies 20 lat temu albo dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś