Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz proszę pokornie o pomoc!

18.03.13, 10:49
Ciężki grzech śmiertelny - Tak? czy Nie?

Pragnę się po prostu zaasekurować!

Popełnię ciężki śmiertelny grzech antysemityzmu, gdy:

a. Będę czytał powyższy portal?

b. Będę linkował powyższy portal?

c. Będę dyskutował na tematy zawarte w powyższym portalu?

Uprzejmie proszę osobistości obeznane w omawianej materii o merytoryczne opinie.

Czy można jeszcze bardziej taktowniej prosić o wsparcie w sprawie uniknięcia poprzez jakąś niezręczność lub gafę, popełnienia ciężkiego grzechu śmiertelnego antysemityzmu?

Czytając powyższy portal naszły mnie wątpliwości, czy autorzy tam piszący naprawdę o drogę pytają, czy jest to może prowokacja jakaś wredna. ???

Jeszcze raz proszę pokornie o pomoc!
Nie chcę nikogo obrażać!
Tak mi dopomóż Bóg! Tak mi dopomóż Bóg!

Ot, co..
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Jeszcze raz proszę pokornie o pomoc! 18.03.13, 11:15
      W międzyczasie próbuję samemu zbadać wiarogodność omawianego powyżej portalu...

Szefowa i założycielka omawianego instytutu w Szwecji robi wrażenie poważnej i odpowiedzialnej osoby.

Dobrze zrozumiałem powyższy tekst Wikipedii ?
      Bardzo się starałem czytać ze zrozumieniem...

Ot, co...
    • zawszekacperek Re: Imprimatur! 18.03.13, 12:00
      Wracam właśnie z Forum Oliwnego na którym Ciebie troszeczkę pohołubiłem smile i udzielam Ci (nie Tobie) imprimatur smile na czytanie i linkowanie tego portalu. Wprawdzie jest on w takim stopniu koszerny jak prostytutka dziewicą ale z braku laku...
      Poza tym korzystając z tego portalu unikniesz monotematyczności.

Kacperek
      • chief-denunciator Re: Imprimatur! 18.03.13, 12:21
        zawszekacperek napisał:

> Wracam właśnie z Forum Oliwnego na którym Ciebie troszeczkę pohołubiłem
        > smile i udzielam Ci (nie Tobie) imprimatur smile na czytanie i linkowanie tego porta
        > lu. Wprawdzie jest on w takim stopniu koszerny jak prostytutka dziewicą ale z b
        > raku laku...
        > Poza tym korzystając z tego portalu unikniesz monotematyczności.
        >
        > Kacperek
        ==========================================

Serdeczne dzięki!

A tu osobista wypowiedź tej Pani szefowej tej Instytucji w Szwecji...

Bardzo ciekawe! Chodzi o przyszłość Europy i Multikulturalizm w Europie i pod czyim przywództwem go osiągniemy...

Ot, co...

Bardzo proszę o szybkie oglądanie/ przeczytanie bo ten filmik został już na innych portalach skasowany. Nie wiem dlaczego?

Orientuje się może kto?
        • chief-denunciator Re: Imprimatur! 18.03.13, 12:58
          chief-denunciator napisała:
          Bardzo proszę o szybkie oglądanie/ przeczytanie bo ten filmik został już na innych portalach skasowany. Nie wiem dlaczego?

Dla osób, które nie zdążyły oglądnąć załączonego filmiku, tu znalazłem wersję pisaną:

a. W języku angielskim

b. Poniżej tłumaczenie na niemiecki (czerwonym drukiem)

c. Skrajnie lewa kolumna... na monitorze...

Bardzo proszę kompetentne osoby o sprawdzenie czy wersja mówiona odpowiada wersji drukowanej.

W dzisiejszych czasach dzieje się tyle zła, że nigdy nie wiadomo, czy ktoś się o drogę pyta, czy po prostu prowokuje....

Nu bo wiadomo, że "Protokoły Mędrców Syjonu" były wredną prowokacją.

Dlatego ja teraz tak się asekuruję, aby nie popełnić jakiegoś nietaktu...

Ot, co...

PS

Nie mogę się pozbyć jednak wrażenia, jakoby ta omawiana Pani nie była członkiem Posiedzenia Mędrców Syjonu...

I bez tej czcigodnej organizacji Europa jest zgubiona...
          Ale wpierw będzie gorzej...
          A dopiero potem będzie lepiej...
          • chief-denunciator Re: Imprimatur! 18.03.13, 13:15

> Bardzo proszę o szybkie oglądanie/ przeczytanie bo ten filmik został już na innych portalach skasowany. Nie wiem dlaczego?

Także ten portal zmienia ciągle swą swą zawartość.

Może byłoby wskazane te epokowe myśli Pani Barbara Lerner-Spectre po prostu skopiować dla potomnych, aby mieć dowód kto ponosi winę za marazm i zagładę Europy?

Ale tylko dla osób szczerze zainteresowanych przyszłością naszego kontynentu...
      • chief-denunciator Re: Imprimatur! 18.03.13, 13:52
        zawszekacperek napisał:

Wracam właśnie z Forum Oliwnego na którym Ciebie troszeczkę pohołubiłem

Juncker podziela moje zdanie! Junckera przekonałem...

Ot, co...
    • chief-denunciator są ze sobą blisko spokrewnieni? 18.03.13, 13:38
      A może ktoś się orientuje, czy Pani Barbara i Januszek są ze sobą blisko spokrewnieni?

Bo mają takie identyczne poglądy ...

Tylko się pytam...

Nie mam zamiaru nikogo obrażać...

A pytać się jeszcze wolno?

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: są ze sobą blisko spokrewnieni? 19.03.13, 10:16
        Januszek, wybitna osobistość wodzowska i opiniotwórcza na Forum Pro & Contra przemawia uroczyście i z należnym patosem:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Pozwolisz, że jko pierwszy zrewiduję opinię o Waszym Asieku - on nie jest tylko pierdolniętym staruszkiem - on jest niebezpiecznym dla otoczenia zramolałym szowinistą, którego neleży po prostu ignorować - co osobiście od dłuższego czasu czynię.

Pani Barbara Lerner Spectre (born 1942 in USA) is the founding director of Paideia, The European Institute for Jewish Studies in Sweden, a non-denominational academic institute established in 2001 through a grant of the Swedish Government that serves as a resource and stimulus for the renewal of European Jewish culture.

Tak widzi przyszłość Europy:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        I think there’s a resurgence of antisemitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural, and I think we’re gonne be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role, but without that leading role and without that transformation Europe will not survive.”

Niniejszym uroczyście oświadczam, że powyższy tekst nie jest z

"Protokołów Mędrców Syjonu"

Ot, co...
        • zawszekacperek Re: Blasfemia 19.03.13, 11:13
          Czy Ty Chief aby przypadkiem nie chcesz popełnić blasfemii? Czy Ty aby nie sugerujesz, że te miłe ludzie to zaginione plemię Eskimosów?
          pl.wikipedia.org/wiki/Kaszubi
          Nu popatrz sam czy oni są podobni do tej Barbary L. Spectre?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/48/Kaszebsko_familejo_leba_200.jpg/230px-Kaszebsko_familejo_leba_200.jpg

Nu i flagę mają ciut wenig podobną do flagi Helmutowa.

smile

Kacperek
          • chief-denunciator Re: Blasfemia - Ależ broń Panie Boże! 19.03.13, 11:33
            zawszekacperek napisał:
            Czy Ty Chief aby przypadkiem nie chcesz popełnić blasfemii?

===============================

Ależ broń Panie Boże!

A swoją drogą to się z tobą Kacperku fajnie gaworzy, mimo że skończyłeś tylko uczelnię B. Bieruta... (U nas na MIT-cie nikt nie słyszał o Bierucie...)

Ale masz wrodzony talent do pojmowania doniosłych wydarzeń historycznych... Tylko brak Tobie takiej strony wodzowskiej...

Ta jest zarezerwowana dla pojedynczych osób w jednym stuleciu...
            Wydaje mi się, że w naszym stuleciu karty już zostały rozdane...

Pani Basia i Januszek...

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: Blasfemia - Ależ broń Panie Boże! 19.03.13, 12:26
              Dawno nie było tu żadnego, prawdziwego, 100% linku >>anty(...)<<

Uwaga!

Ostrzeżenie!

Zawartość linka bardzo, bardzo szokująca.

Tylko dla osób ze stalowymi nerwami!

Ot, co...
              • chief-denunciator Re: Blasfemia - Ależ broń Panie Boże! 19.03.13, 12:43
                A tego nie da się opisać!

Antysemicki i antyrasistowski wybryk!

Ot, co....
    • chief-denunciator The Jewish Community of Sweden... 19.03.13, 15:09
      The Jewish Community of Sweden

W tym filmie, mniej więcej w 20-tej minucie, był wywiad z panią Barbarą Lerner Spectre...

Chodziło o przywództwo w Europie... O kierowanie Europą...

Kilka dni temu jeszcze był, a teraz zniknął był.

Orientuje się może kto, dlaczego zniknął?

Ot, co...
      • zawszekacperek Re: The Jewish Community of Sweden... 19.03.13, 17:00
        Albo jesteś Chief na prawdę meszuge albo na MIT nie słyszano nie tylko o B. Bierucie lecz także o Orwellu.
        Nu pomyśl sam a od czego jest Ministerstwo Prawdy? Nu od czego? Od zasypywania gruszek w popiele?
        Nu ale Ty to masz luki w rozumie, że aż dziw.smile Nasz kochany Pan Baron nazwałby Cię (nie Ciebie) po łacińsku Brutus, co znaczy Głupek.
        Brakuje mi Pana Barona. Oj brakuje.smile

Kacperek

> The Jewish Community of Sweden
        >
        > W tym filmie, mniej więcej w 20-tej minucie, był wywiad z panią Barbarą Lerner
        > Spectre...
        >
        > Chodziło o przywództwo w Europie... O kierowanie Europą...
        >
        > Kilka dni temu jeszcze był, a teraz zniknął był.
        >
        > Orientuje się może kto, dlaczego zniknął?
        >
        > Ot, co...
        >
        • chief-denunciator Re: The Jewish Community of Sweden... 19.03.13, 20:34
          zawszekacperek napisał:
          Nu ale Ty to masz luki w rozumie
          =======================

Nieprawda!

Kłamiesz!

Moslemy dokuczają Jewish People in Szwecji .

Prosta sprawa...

Moslemów należy deportować ze Szwecji, aby tam nikt nie przeszkadzał w budowie Nowej Multikulturowej Europy, zgodnie z zasadami określonymi przez panią Basię i Januszka...

Ministerstwo Prawdy nie zaszkodzi...

PS

Czytałeś te jadowite komentarze po przemówieniu Pani Basi?
          Bardzo mnie zniesmaczyły!

Na MIT-cie uważali Bieruta za polskiego Rockefellera, jako fundatora Twej uczelni...

Ot, co...
          • chief-denunciator Re: The Jewish Community of Sweden... 19.03.13, 21:14
            Zapomniałem wspomnieć, że w Izraelu Multikulturalizm jest w pełnym rozkwicie...

Pani Basia jest właściwą osobą na właściwym miejscu.
            Rząd Królestwa Szwecji też to tak widzi, bo dał odpowiednio kasy na Instytut Pani Basi...

Ot, co...
    • chief-denunciator Dalsze pozytywne wiadości... 19.03.13, 21:57
      Afganistańska dziewczynka postrzelona przez Talibów w głowę...

chodzi znowu do szkoły...

Jestem bardzo szczęśliwy, czego także wszystkim prawomyślnym forumowiczom życzę z całego serca mego...

Aby wrogowie multikulturalizmu mi nie zarzucali monotematyczność...

Ot, co...
      • chief-denunciator Nu, nie da rady inaczej! 20.03.13, 11:31
        https://astrologieklassisch.files.wordpress.com/2012/05/gold_r10.gif?w=350&h=211

Trza wysłać Bundeswehrę na Cypr!

Trza kraje Europy zmusić do ich własnego szczęścia!

Nach deutschem Wesen soll die Welt genesen!

Tak, czy owak, Niemiaszki będą reparacje bulić!

Ot, co...
    • gadupa Tobie krzywy ryju dam ci pomoc. 05.08.13, 00:39
      Butem.
      W skoczeniu z dachu. buahahahahahahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka