vermieter 22.09.16, 22:36 www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/armutsrisiko-waechst-in-bremen-gilt-jeder-vierte-als-arm-a-1113424.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Albo chcesz, aby Niemce wymarły z głodu? 23.09.16, 08:05 Cześć Herr Vermiterovitz! Dawno Cię tu nie było! Jesteś szczęśliwy? (Chodzi o to, że opatrzność pozwoliła Ci żyć pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich. Dla osobników dotkniętych sado-maso-symptomem, fajna rzecz!) Nie uważasz? Ja osobiście to żałuję, że się nie osiedliłem w Warszawie. Opowiadano mi jak w latach 70-tych można było w Stolicy zdobyć talerz zupy: A więc idziesz do jakieś jadłodajni siadasz przy jakimś gościu, który przed chwilą zaczął łyżkować swą zupę i wsadzasz mu do jego talerza/jego zupy swój brudny paluch. Wynik tej akcji jest olśniewający! Gościu zrywa się jakby był ukąszony tarantelą! Patrzy na Ciebie z pogardą i obrzydzeniem i wynosi się z lokalu. Pełen talerz zupy jest do Twojej, wyłącznej dyspozycji! Trza sobie jakoś radzić w życiu. Musimy teraz tę metodę wprowadzisz u Niemców, pomożesz? Wir schaffen das! Jestem pewny! Albo chcesz, aby Niemce wymarły z głodu? Hę? Powiedz prawdę!!! Odpowiedz Link
vermieter raz, dwa, trzy, cztery, wypadło na eskimosa! 23.09.16, 10:33 www.google.de/search?client=ubuntu&channel=fs&q=suppenk%C3%BCche+bremen&ie=utf-8&oe=utf-8&gfe_rd=cr&ei=zefkV97tGqmT8QfAjLrwDA Z głodu nie umrzesz, nie musisz wkładać swoich brudnych paluchów komuś do talerza. Odpowiedz Link
the-great-inuk Pokarz mu, że jesteś lepszym Niemcem! 23.09.16, 13:17 Wszyscy chcą żyć pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich... A Herr Vermietrovitz to zwisa! Masz niemiecki paszport albo nie masz? Jeśli masz to wzoruj się Herr Gutmenszu! Przyjął na sublokatorkę jednego stolarza z Syrii. Stanowczo za mało! Pokarz mu, że jesteś lepszym Niemcem! (U Polaków to jesteś unten durch!) Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk "Zasada Pareta" 28.09.16, 16:04 W Bremen jest najwięcej głodomorów ale i najwięcej milionerów. Na całym świecie istnieje matematyczna zasada 20 : 80. Szczegóły patrz Google: "Zasada Pareta" W Bremen ta zasada wygląda tak: 10 : 90 Czyli na 90 głodomorów przypada 10 milionerów.... Odpowiedz Link