Gość: Jaaaaaaaaaa IP: *.pl 14.01.04, 17:40 Czy ktos był na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy w Izbie Celnej?? Jeśli tak to jakie padły pytania??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Customs Official Re: Izba Celna !!! IP: *.asmed.pl / *.asmed.pl 14.01.04, 22:05 Byłem.A teraz jestem celnikiem. Pytają o wykształcenie, znajomość języków, czy masz prawo jazdy, bo jeśli pracujesz na przejściu to musisz dojechać na własną rękę. Ogólnie rozmowa jest sympatyczna. Udzielą ci zapewne informacji o służbie celnej, o zarobkach, o służbie przygotowawczej itp. nie nalezy się spodziewac zbyt szczegółowych pytań. Mnie się udało Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaaaa Re: Izba Celna !!! IP: *.pl 15.01.04, 12:16 Właśnie wróciłam z rozmowy i rzeczywiście była bardzo przyjemna, poza wykształceniem i doswiadczeniem zawodowym musiałam udzielic odpowiedzi na bardziej szczegółowe pytania nawet nie dotyczące mojego wykształcenia , ale ogólnie jestem zadowolona, co prawda postraszyli mnie trochę służba w deszczu i śniegu na przejściu granicznym ale nie przeraża mnie to. O wyniku dowiem sie dopiero po dwóch tygodniach więc muszę czekać Odpowiedz Link Zgłoś