miro_i_rysiek 28.10.09, 22:05 Na 90 procent, Rysiu, że załatwimy. Tam walczę, nie jest łatwo. Biegam z tym sam, blokuję sprawę od roku. To wyłącznie moja zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredny_jestem Kudrycka - spotkamy sie w sądzie 28.10.09, 23:55 uszczesliwiaj swoj prywatny WSAP. Wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
toja420 lobbing??? 29.10.09, 09:47 Ja tylko zadam pytanie? Czy to normalne i etyczne, że właściciel prywatnej szkoły wyższej współtworzy ustawy i jest przy tym ministrem? Zadam jeszcze jedno pytanie: CZY TO JEST MOBBING DOSKONAŁY??? Odpowiedz Link Zgłoś
toja420 Re: Co na uczelniach zmienia pani minister 29.10.09, 08:47 Prywatna uczelnia i poziom nauczania? Jak w firmie nastawionej na zysk można wyrzucić coś co przynosi zysk? Tak więc prywatne uczelnie tworzą rzesze pseudo magistrów, ale czy to ma sens. Ja takiego z papierem zaocznym nie zatrudnię, bo nie wierzę w jego wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
toja420 Co na uczelniach zmienia pani minister 29.10.09, 09:52 paluszek nie tam gdzie trzeba, LOBBING nie mobbing, przepraszam czytającego Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Co na uczelniach zmienia pani minister 29.10.09, 10:14 szkoły publiczne/państ > wowe \"darmowe\" siedlisko najgorszych patologii skupiające ludzi biednych niez > aradnych z marginesu spolecznego których nie stac na opłaty za szkołę/uczelnię: Spróbuj najpierw DOSTAC SIĘ na te patologiczne bezpłatne kierunki. zapewniam cię że bez odpowiedniej średniej ocen nie masz szans. Plujesz na uczel;nie publiczne ponieważ najwyraxniej nie udało ci się żadnej uczelni publicznej skończyc. Odpowiedz Link Zgłoś