Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:16 Czy ktos orientuje sie czy sa organizowane obozy nurkowe w Lloret de mar lub w innym miejscu w Hiszpani?! Prosze o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Nurkowanie w Lloret IP: *.tvk.torun.pl 08.06.06, 17:33 Mam ten sam problem. Od miesiąca szukam kogoś, kto jest zorientowany w tym temacie. Nikt sie nie zgłasza. Z tego co sie dowiedziałam najatrakcyjniejsze miajsce do nurkowania jest przy wyspie Medas. Myślę, ze na miejscu dowiem się więcej. Sądzę, że najwięcej można będzie dowiedzieć się w miasteczku L,Estartit. Miejsce o którym wspomniałam to rezerwat. Natomiast zupełną niewiadoma są dla mnie ceny nurkowania. Będę na Costa Brawa od 19 czerwca do 3 lipca. Może spotkamy się gdzieś po wodą? Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freland Re: Nurkowanie IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 08.06.06, 21:56 zobacz www.VanasDive.com ale to Barcelona lub Palamos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry Re: Nurkowanie IP: *.tvk.torun.pl 09.06.06, 11:54 wejdź na stronę republika.pl/costabrava/. Tam pod tematem atrakcje znajdziesz nurkowanie i adresy baz nurkowych na całym wybrzeżu Costa Brava. A jeśli chcesz mieć zorganizowanu obóz nurkowy to szukaj w polskich Centrach Nurkowania. Może akurat którę organizuje wyjazd do Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś