monini-monini 25.11.09, 13:11 Jakie macie wrażenia z metody Vojty?Jak reaguja na nia wasze dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herpata Re: METODA VOJTY! 25.11.09, 14:50 Ja nie musiałam z niej skorzystać, ale wiem że zazwyczaj dzieci nie są zachwycone tymi ćwiczeniami, ale metoda ta jest dość skuteczna. -- Odpowiedz Link Zgłoś
monini-monini Re: METODA VOJTY! 25.11.09, 15:05 Moj synek(2mc,3tyg.,4 dni)cwiczy ta metoda i musze powiedziec ze az tak bardzo nie protestuje.Fakt,cwiczenia dla takich maluszkow sa dosc stresujace szczegolnie gdy musza pare minut wytrzymac w jednej pozycji ale uwazam ze lepiej teraz rehabilitowac gdy sa jeszcze malutkie.Latwiej i szybciej osiagaja efekty.Pozdrawiam mamuski ktore tez cwicza ta metoda.Zacisnijcie zeby i sie nie poddawajcie(takie cwiczenia nie bola)Trzymam kciuki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: METODA VOJTY! 25.11.09, 18:38 www.avi.med.pl/rehabilitacja/metody_terapeutyczne/metoda_ndtbobath/ Podobno bardziej humanitarna :) Odpowiedz Link Zgłoś