lublinianin24 25.08.05, 22:07 Reserved otworzy nowy salon w Lublinie wiosną 2006!Sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sroczka. Re: reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:24 Moja kolezanka chciala wejsc zreservedem we franczyze ale powiedzieli jej zelublin ich wogole nie interesuje. Pewnie takie same "sprawdzone" wiesci jak z ikea ;( Ale ze to lada dzien otworza sklep Tally Weill, na Deptaku. 3 wrzesnia o ile pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianin24 Re: reserved 25.08.05, 22:28 To prawda.Lublin nie inetresuje reserved jako salon franczyzowy,gdyz takie salony moga powstawac wedle regulaminu reserved tylko w miastach ponizej 130 tys mieszkancow,a wiec salon reserved moze otworzc tylko firma LPP z Gdańska,wlasciel marek Reserved i CroppTown.Jak mnie pominformowali salon ma byc otwart wiosna 2006,moze nawet wczesniej.Salon bedzie na poewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroczka Re: reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:30 Aaaa...Chyba ze. Dzieki za wyjasnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianin24 Re: reserved 25.08.05, 22:53 A co do Telly Weill.W ktorym miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroczka Re: reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:58 Nie pamietam dokladnie. Na pewno gdzies na Deptaku. Slyszalam dzis reklame w radio, zapowiadajaca otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoenix Re: reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:01 Tam gdzie do tej pory byla Czerwona Dynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: reserved IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 25.08.05, 22:58 pewnie w Olimpie albo w Leclercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroczka Re: reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:00 Nie, na pewno bedzie to Deptak. Krakowskie 39 albo 31, cos takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianin24 Re: reserved 25.08.05, 23:03 Sroczka,widze ze jestes zoreintowana!!Co z Olimpem III i Plaza?Co tam beda za marki??Slyszalem o salonie Venzii w Olimpie III. Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianin24 Re: reserved 25.08.05, 23:07 AAAA!!i Vero moda na Boze Narodzenie w Leclercu na Zana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroczka Re: reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:07 Och, nie jestem zorientowana, niestety. O TW wiem przypadkiem. Wiem tylko ze na bank w Olimpie bedzie Troll. Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianin24 Re: reserved 25.08.05, 23:11 O widzisz ze jestes:)))) Troll.Super,szkoda ze to lachy nie dla mnie.mam nadzieje ze troll sie utrzyma.Juz kiedys byl na deptaku:)Podobno H&M sie interesuje ostatnio Lublinem ale to bedzie najprowadopodbiej dopiero w Plazie,ktora ma wygladac jak ta w Pozananiu( jest Super)!!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroczka Re: reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:11 Ciuchy Vero Mody od dawna sa na Narutowicza, nie jest to sklep firmowy tylko pieterko nalezace do sklepu Loop (z butami). Mniej wiecej na przeciwko bylego Bo Concept Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianin24 Re: reserved 25.08.05, 23:13 Tzn gdzie dokladnie??Na narutowicz??W tej nowej odnowionej czesci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroczka Re: reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:28 W starej czesci. Na przeciwko tego miejsca gdzie bylo Bo Concept, a teraz jest chyba jakis bank czy cos. Trzeba wejsc do sklepu z butami ktory nazywa sie Loop i tam w srodku sa schody na pietro, na ktorym sa ciuchy VM. Pozdrowki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasencja123 Re: reserved 26.08.05, 00:20 jejeje troll a juz myślałam że ciągle będę musiała jeździć do Chełma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: reserved IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 26.08.05, 08:53 coś chyba się ruszyło. Jak zwykle w opóźnieniu do innych miast w Polsce, ale dobrze że w ogóle wchodzą sieci odzieżowe... Na pocieszenie - jest lepiej niż w Białymstoku, jesli jest to jakieś pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: reserved IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 26.08.05, 12:38 a tally weijl to ubrania meskie czy damske??? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: reserved 26.08.05, 12:40 prosze bardzo, pocieszajcie sie naszym kosztem, a co... myslicie, ze my nie mamy uczuc?! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:54 Tylko ze w Białymstoku mają budowac lotnisko lada moment za 25 milionów dla biznesowych samolotów.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: reserved 26.08.05, 12:58 ale Wy chcecie lotnisko międzynarodowe, a u nas niestety, dalej trzeba bedzie do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:00 do cholery uspokujcie sie z tym nachalnym reklamowaniem sklepu odziezowego!!! w dodatku kiepskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa Re: reserved IP: *.it-net.pl 26.08.05, 13:56 sam jestes kiepski:P sklep jest ok,ale ja bym wolal H&M,ale jak to sie mowi bedzuie w Plazie.to z kolei wiem ja na pewno Odpowiedz Link Zgłoś