eventman 04.01.10, 13:33 Hotel Branicki (www.saladlaciebie.pl/163,Hotel-Branicki,Bialystok.html) jest bardzo wystrzałowym miejsce na wesele - moja siostra zrobiła tam swoje 3 miesiące temu i naprawdę nie było na co narzekać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: Hotel Branicki - polecam 04.01.10, 18:54 aż zajrzę do środka, bo z zewnątrz jest bardzo ok Odpowiedz Link Zgłoś
qweertyy123 Re: Hotel Branicki - polecam 26.01.10, 11:54 a wie ktos moze czy rezerwacje pokoju moze dokonac osoba pelnoletnia czy niekoniecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Hotel Branicki - polecam 27.01.10, 12:12 Też miałam tu wesele. Jedzenie i obsługa na 6! Pokój cudny, wystrój naprawdę świetny. Wspomnienia bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Hotel Branicki - polecam 27.01.10, 18:31 A mają tam Piekiełko? Kiedyś jak dużo jeździłem po kraju to często zdarzało mi się spać we ślonskych hotelach i tam często był w piwnicy klub nocny powszechnie zwany Piekiełkiem. W takich piekiełkach najcząściej spotykało się bardzo uprzejme ślonske dziouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
ultramontanist1 Re: Hotel Branicki - polecam 28.01.10, 07:17 A czym sie trudnily owe "slonskie dziouchy" w takim "Piekielku"? Czyzby ich zadaniem bylo wyciaganie grzesznikow z "Piekielka"? Odpowiedz Link Zgłoś