Dodaj do ulubionych

Clubbing........................................?!

13.02.02, 19:43
Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w
weekendy? Czy może nawet sposobem na życie?
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 08:29
      sposobem na zycie w weekendy:)))
    • Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 08:49
      Cholera, a co to takiego? Czy to to samo co jogging?
      • anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 08:53
        mniej wiecej:)))
        • Gość: ziutek8 Re: Clubbing........................................?! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:05
          Chyba bardziej przypomina jednak pudding...
          • anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 12:06
            z rodzynkami?:)))
            • Gość: ziutek8 Re: Clubbing........................................?! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:10
              Z pistonkami, bardziej wystrzałowy!
              • anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 12:27
                ale na ciuszkach slady moga zostac:)))
    • Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 09:06
      To, Aniu, kiedy wyjeżdżamy na Madagaskar? Ja już mam walizki spakowane...
      • anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 09:08
        alez mnie zaskoczyles tym pytaniem!:))) dasz mi jeszcze troche czasu do
        namyslu?:))
        a Ide juz masz w tych walizkach?:)))
        • Gość: ida Re: Clubbing........................................?! IP: *.csk.pl 14.02.02, 09:21
          Kochani, ja też jestem wprawdzie spakowana, ale niestety nie
          na Madagaskar...:(((
        • Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 09:23
          W walizkach mam tylko kaszankę i denaturat ( o, przepraszam, krewetki i Dom
          Perignom oczywiście; sos wylałem...).
          A namyślać się możesz, czemu nie?...

PS. Ida, jak tam walizki?
          • anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 09:25
            Ida a Ty do Poznania? to szczesliwej drogi!
            Marat a ile mam czasu do namyslu ? i na szukanie pasztetowej, bo bez niej sie
            nie rusze?:)
            • Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 09:38
              No, powiedzmy, że jeden dzień. Wystarczy?
              A pasztetową weź koniecznie! I żeby nie była całkiem zepsuta! Ostatnio jak
              leciałem na Seszele to zatrzymali mnie na kontroli fitosanitarnej. Że niby
              przewożę zwierzęta bez zezwolenia. A czy robaczek w kaszance to zwierz? Jeszcze
              do tego taki młody, nienapasiony? No to powiedziałem tym głąbom, że kolega to
              przewiózł zwierza 3 m długości i nic mu nie zrobili. No, ale weź i znajdź
              solitera jak kto taki mądry?
              Także Aniu pamiętaj o tej kaszance, no wiesz...
              • anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 10:08
                jeden dzien?:))) stanowczo za malo! ja wolno mysle!:))) a co do robaczkow w
                kaszance i pasztetowej to je wyrzucilam! beda mi zzerac moje wedlinki?
                niedoczekanie! niech sobie kupia pasozyty jedne!:)))
    • Gość: WIKARY A pfuj ....-clubbing???????? IP: *.csk.pl 16.02.02, 21:40
      u nas takie bezecenstwa?

churching to ja rozumiem, ale clubbing???

pfuj, pfuj, pfuj....
      • anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 08:44
        a dalczego Wikary mowi <pfuj> a nie < apage satanas >?:)))
        • Gość: WIKARY Re: A pfuj ....-clubbing???????? IP: *.csk.pl 17.02.02, 12:07
          anka1 napisał(a):

> a dalczego Wikary mowi <pfuj> a nie < apage satanas >?:)))

Ups! APAGE SATANAS!

Ja sie dopiero na wikarego ucze

• anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 12:14
            na wikarego egzorcyste znaczy sie?:))) a dlaczego nie od razu na proboszcza?:)
            • Gość: WIKARY Re: A pfuj ....-clubbing???????? IP: *.csk.pl 17.02.02, 12:21
              anka1 napisał(a):

> na wikarego egzorcyste znaczy sie?:))) a dlaczego nie od razu na proboszcza?:)

Oj, za wysokie progi na moje nogi

• anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 12:27
                a ja wczoraj czytalam : < trzeba zadac bardzo wiele zeby otrzymac choc troche>
                a w ogloe to dlaczego Ty nie na mszy tylko w necie?:)))
                • anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 12:48
                  posluchlal mojej rady i poszedl odprawiac:)))
                  a ja ide clubbing uprawiac na swiezym powietrzu:)))
                  to milej niedzieli!!!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka