postmodern 13.02.02, 19:43 Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 08:29 sposobem na zycie w weekendy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 08:49 Cholera, a co to takiego? Czy to to samo co jogging? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 08:53 mniej wiecej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek8 Re: Clubbing........................................?! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:05 Chyba bardziej przypomina jednak pudding... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 12:06 z rodzynkami?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek8 Re: Clubbing........................................?! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:10 Z pistonkami, bardziej wystrzałowy! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 12:27 ale na ciuszkach slady moga zostac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 09:06 To, Aniu, kiedy wyjeżdżamy na Madagaskar? Ja już mam walizki spakowane... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 09:08 alez mnie zaskoczyles tym pytaniem!:))) dasz mi jeszcze troche czasu do namyslu?:)) a Ide juz masz w tych walizkach?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Clubbing........................................?! IP: *.csk.pl 14.02.02, 09:21 Kochani, ja też jestem wprawdzie spakowana, ale niestety nie na Madagaskar...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 09:23 W walizkach mam tylko kaszankę i denaturat ( o, przepraszam, krewetki i Dom Perignom oczywiście; sos wylałem...). A namyślać się możesz, czemu nie?... PS. Ida, jak tam walizki? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 09:25 Ida a Ty do Poznania? to szczesliwej drogi! Marat a ile mam czasu do namyslu ? i na szukanie pasztetowej, bo bez niej sie nie rusze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: Clubbing........................................?! IP: *.ec.bialystok.pl 14.02.02, 09:38 No, powiedzmy, że jeden dzień. Wystarczy? A pasztetową weź koniecznie! I żeby nie była całkiem zepsuta! Ostatnio jak leciałem na Seszele to zatrzymali mnie na kontroli fitosanitarnej. Że niby przewożę zwierzęta bez zezwolenia. A czy robaczek w kaszance to zwierz? Jeszcze do tego taki młody, nienapasiony? No to powiedziałem tym głąbom, że kolega to przewiózł zwierza 3 m długości i nic mu nie zrobili. No, ale weź i znajdź solitera jak kto taki mądry? Także Aniu pamiętaj o tej kaszance, no wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 10:08 jeden dzien?:))) stanowczo za malo! ja wolno mysle!:))) a co do robaczkow w kaszance i pasztetowej to je wyrzucilam! beda mi zzerac moje wedlinki? niedoczekanie! niech sobie kupia pasozyty jedne!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKARY A pfuj ....-clubbing???????? IP: *.csk.pl 16.02.02, 21:40 u nas takie bezecenstwa? churching to ja rozumiem, ale clubbing??? pfuj, pfuj, pfuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 08:44 a dalczego Wikary mowi <pfuj> a nie < apage satanas >?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKARY Re: A pfuj ....-clubbing???????? IP: *.csk.pl 17.02.02, 12:07 anka1 napisał(a): > a dalczego Wikary mowi <pfuj> a nie < apage satanas >?:))) Ups! APAGE SATANAS! Ja sie dopiero na wikarego ucze Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 12:14 na wikarego egzorcyste znaczy sie?:))) a dlaczego nie od razu na proboszcza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKARY Re: A pfuj ....-clubbing???????? IP: *.csk.pl 17.02.02, 12:21 anka1 napisał(a): > na wikarego egzorcyste znaczy sie?:))) a dlaczego nie od razu na proboszcza?:) Oj, za wysokie progi na moje nogi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 12:27 a ja wczoraj czytalam : < trzeba zadac bardzo wiele zeby otrzymac choc troche> a w ogloe to dlaczego Ty nie na mszy tylko w necie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A pfuj ....-clubbing???????? 17.02.02, 12:48 posluchlal mojej rady i poszedl odprawiac:))) a ja ide clubbing uprawiac na swiezym powietrzu:))) to milej niedzieli!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś