signal 22.05.10, 17:47 BRAWO RACZKOWSKI PO W PODLASIU TO NIE SAM BIAŁYSTOK ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sipa222 Re: Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 17:56 I tak wygląda demokracja w PO.Same machlojki itp.Dobrze,ze się nie dali wierchuszce,Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek To jest właśnie demokracja 22.05.10, 18:44 prawdziwa demokracja, gdzie każdy może powiedzieć co mu się niepodoba, gdzie nie zamyka się ust i nie straszy wyrzuceniem z partii tym, co mają inne zdanie... To wzór demokracji, gdy w grupie kilkuset osób można podyskutować, przedstawić swoje racje, ewentualnie przedstawić także swoje niezadowolenie, ale po wyborach podać sobie rękę i wspólnie pracować dla dobra partii. W każdym grupie ludzi mogą zdarzyć się pomyłki przy liczeniu głosów, dlatego liczy się tyle razy, by każdy był pewien, że wszystko jest zgodne z prawami demokracji. Jeśli nie zgadzała się ilość głosów zawsze liczy się powtórnie, po raz trzeci i następny, aż do skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: To jest właśnie demokracja 22.05.10, 19:08 zenutek napisała: ...W każdym > grupie ludzi mogą zdarzyć się pomyłki przy liczeniu głosów, dlatego > liczy się tyle razy, by każdy był pewien, że wszystko jest zgodne z > prawami demokracji. Jeśli nie zgadzała się ilość głosów zawsze liczy > się powtórnie, po raz trzeci i następny, aż do skutku... Jakiego skutku? "Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy"(Józef Stalin) Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 powim tak 22.05.10, 19:42 powiem tak: jeśli Tusk uczyni kolejny cud i Tyszkiewicz wygra głosowanie to odsyłam legitymacje PO i jadę do Rydzyka jako ostatniej ostoi Polskiej Demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 Re: To jest właśnie demokracja 22.05.10, 19:39 ta pomyłki.... liczenie głosów z rękawa 5 sztuk, a potem targi "uznamy" głosowanie pod warunkami:.... a do tego wydzwanianie po Polsce żeby coś zrobili i pomogli bo" ludzie się myla" i głosują nie tak jak trzeba pomyłki.... Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznezagle Re: To jest właśnie demokracja 24.05.10, 09:24 Zenujące - masz racje, liczy sie tyle razy, "aby było" jak trzeba. Żarty na bok. Liczy sie głosy, sumuje i wychodzi wynik. Trzy godziny to czas na liczenie tysiecy głosów. Dodane głosy to nie jest liczenie "do skutku". Demokracja - gdzie ona była dotychczas? Zupełnie o tym pojecia nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Jest powódź, a Platforma wiecuje 22.05.10, 21:15 Jest powódź, a Platforma wiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Jest powódź, a Platforma wiecuje 22.05.10, 21:19 norton2005 napisała: > Jest powódź, a Platforma wiecuje jest powódź a PiS koncertuje. Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: Jest powódź, a Platforma wiecuje 22.05.10, 21:32 norton2005 napisała: > Jest powódź, a Platforma wiecuje I PiS dziś wiecował. W Warszawie, z udziałem prezesa. Partie generalnie wiecują. Taki ich obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: Jest powódź, a Platforma wiecuje 22.05.10, 22:09 > norton2005 napisała: > > > Jest powódź, a Platforma wiecuje > > I PiS dziś wiecował. W Warszawie, z udziałem prezesa. Partie generalnie > wiecują. Taki ich obyczaj Widzę,że dyżurni z Platformy są w pogotowiu. Ale i tak powódź zmyje wasz nieszczęsny duet Komorowski - Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: Jest powódź, a Platforma wiecuje 22.05.10, 23:19 norton2005 napisała: > > norton2005 napisała: > > > > > Jest powódź, a Platforma wiecuje > > > > I PiS dziś wiecował. W Warszawie, z udziałem prezesa. Partie generalnie > > wiecują. Taki ich obyczaj > > Widzę,że dyżurni z Platformy są w pogotowiu. Ale i tak powódź zmyje wasz > nieszczęsny duet Komorowski - Tusk I to ma być merytoryczna odpowiedź? Bez jaj. Stać cię na coś poza pluciem według instrukcji pospieszalskiego na PO, Tuska i Komorowskiego? Czy jak wdepniesz w psie gówno to też napiszesz: ja tu czyszczę trampki patykiem a ci tam wiecują? I raz jeszcze cię zapytam? Wiec PO ci przeszkadza a PiSu już nie? Jeśli tak, to zwykły z ciebie hipokryta. Jeśli nie, to po cholerę to Platformie wypominasz? Wiesz dlaczego PiS wciąż przegrywa? Bo wspierają go właśnie takie bezmyślne lemingi jak ty. Co to potrafią tylko krzyczeć, nieważne czy to ma sens czy nie, że PO jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 koro,gdzie ty jestes,jak cie nie ma...!! 22.05.10, 18:10 niektorzy pisza , duzymi literami.. :( ! signal napisał: > BRAWO RACZKOWSKI PO W PODLASIU TO NIE SAM BIAŁYSTOK ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbychomir Re: Czy w PiS też bywa po 2 kandydatów? 22.05.10, 23:18 panie Kolego bez glupich zartow! Pospiesz i Semka czuwaja. Zreszta zart niesmaczny. Od 10.04 w PIS wszystko jest pojedynczo...... Odpowiedz Link Zgłoś
kristofd Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 18:18 Zwycięzcy można pogratulować determinacji, przegranemu życzyć otrzeźwienia i pokory. Niestety nie wierzę, że pod przewodnictwem nowego przewodniczącego wiele się zmieni. Jako prawie wykluczony ze struktur z PO ze smutkiem obserwuję to co dzieję się w partii, która dla mnie jest dosyć ważna od 6 lat. Oczywiście gratuluję Panu Damianowi- życzę sukcesów. Robert zaś powinien wziąć za dupę tych, którzy woleli oglądać mecz niż głosować na swojego faworyta. A swoją drogą to może faktycznie lepiej było oglądać mecz. W końcu nie zawsze Jaga gra o Puchar.I co najważniejsze Go zdobywa!! POzdrawia nie praktykujący od jakiegoś czasu tzw. członek struktur miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 18:25 jak juz wolny bedziesz, to napisz.... :)! kristofd napisał: Jako prawie wykluczony (..) Odpowiedz Link Zgłoś
kristofd Re: Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 18:32 bogo2 napisał: > jak juz wolny bedziesz, to napisz.... :)! > > > kristofd napisał: > > Jako prawie wykluczony (..) Ok. Napiszę. Składek nie płacę, to znaczy że chyba wolny... sam już nie wiem? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rika48 Re: Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 18:29 "Sam tego chciales Grzegorzu Dyndało..", ten cytat cisnie sie na usta.To,że grupa przydupasów(przepraszam za słowo,ale inaczej ich nazwac sie nie da), wmawiało wciąż Robertowi jaki to on genialny, nie oznacza iż tak myśli większość. Ta wiekszośc to normalni udzie. Obrzydzenie ich brało, gdy widzieli jak "nowi" członkowie, ośweceni nagle, stawali sie głównymi rozgrywajacymi w PO. Rozdawanie stanowisk lizusom, musiało sie tak skonczyć. Obrona wyjatkowej kanali- Nikitorowicza i "wyrok" na Bila, to też kropla,która dla wielu była tą przepełniającą kielich. Czasy, gdy pierwszy sekretarz mógł wszystko , skończyły sie ponad dwadzieścia lat temu. Szkoda,że Robert, którego prywatnie lubiłam, tak łatwo dał się ubrać w szaty "sekretarza" PZPR-u. Raczkowskiemu gratuluje skuteczności i.. pod rozwagę. Warto uczyć sie na błędach innych! Odpowiedz Link Zgłoś
kolander Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 18:26 fajnie, że wygrał Raczkowski, może się coś zmieni na lepsze. Gratulacje z Suwałk. Odpowiedz Link Zgłoś
valana Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 18:35 To co oni, maszyny do głosowania odkupili od stanu Floryda? Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 18:43 A mówi się, że ludzi niezastąpionych niema? Jednak są, i chcą dożywotnio siedzieć przy "k......". Źle się dzieje i to nie tylko w Platformie, ale i w innych partiach, nie wyłączając lewicowych, jak również pozaparlamentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta sejm,prezydemt,samorzady,sejmiki,gminy a pozniej 22.05.10, 18:47 PO bedzie rzadzić całym wszechświatem ogólnokosmiczna malchloja mega kosmiczna kasa z wałków PZPR też miała wszedziewiekszośc demokratyczną NSDAP także Odpowiedz Link Zgłoś
gawetad Pęknięta podlaska Platforma.WYCIEK ROPY. 22.05.10, 18:52 ALBO SAMA ZATONIE ALBO JĄ ZATOPIĄ FANI KACZYŃSKIEGO. I BĘDZIE PO PLATFORMIE. lifenews.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Niebezpieczeństwo sfałszowania wyborów 22.05.10, 18:55 Pilnować Platformiaków przy liczeniu głosów w wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 19:08 Czy oni już inaczej nie umieją? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 19:20 co znaczy inaczej? jest jeden kandydat i ch..., jak w pis? Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 Byłem widziałem i... 22.05.10, 19:16 Byłem widziałem i... się złamałem Dworzański i przydupasy robili WSZYSTKO by policzyć głosy "inaczej" albo unieważnić wybory ZAŁAMKA nieważne jak głosują ważne kto głosy liczy jak w PZPR. Słowo demokracja dla Dworzańskiego nie istnieje. Liczę tylko że "góra" zachowa się przyzwoicie i nie nakaże by "lud demokratycznie wybrał Tyszkiewicza" Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Byłem widziałem i... 22.05.10, 19:27 stwojtek77, robisz podstawy błąd, wszędzie masa oszołomów, jak w pis. Kolo chciał zostać - zupełnie jak jaro zlikwidował brata, żeby wygrać - jak ci się podoba moja dedukcja??? Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 Re: Byłem widziałem i... 22.05.10, 19:32 no wiesz jeśli oszołom jest marszałkiem z mojej partii to mnie trochę boli Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Byłem widziałem i... 22.05.10, 20:12 oszołom to nie wariat, jak w PiS. Widzisz już różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 Re: Byłem widziałem i... 22.05.10, 20:36 no właśnie usiłuje znaleźć jakieś różnice i mi to coraz gorzej idzie i to nie z PIS ale z PZPRem nie mogę tych różnic znaleźć > oszołom to nie wariat, jak w PiS. Widzisz już różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Byłem widziałem i... 22.05.10, 20:45 wybór, to nie przymus :) pisiarnia się miota, co mnie nie dziwi, ale.... Właśnie to ale.... zaczynam się obawiać, pisiarnia i solidarni 2010 źle wróży dla Polski :( Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 19:19 Nic nowego pod słońcem. Kombinacje i oszustwa to dla platfusów chleb powszedni. Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 Re: Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 19:34 Liczę że właśnie na Podlasiu to się skończyło choć bardzo mnie rozczarował fakty że by Beton Tyszkiewiczowy "uznał" głosowanie trzeba było ... zapewnić niektórym kolesiom Dworzańskiego miejsce we władzach i tu demokracja i głosowanie legło... Odpowiedz Link Zgłoś
wawereczka należalam kiedyś do PO 22.05.10, 19:58 ...nawet współtworzyłam, byłam delagatem na I Konwencji, wiem jak wyglądaja wybory, juz wtedy "głosy" cudownie rozmnażały się. Mój "mandat" mam do tej pory na pamiatkę, nie bralam udziału w glosowaniu, a cudownie wszystko sie zgodziło. Po roku zrezygnowałam z PO. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: należalem kiedyś do PiS 22.05.10, 20:11 nie będę wklejał, ale to samo zawiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 tylko kombinator, oszust i platfus, taki chleb 22.05.10, 19:44 powszechni ,moze tu pisac.. !!! ak102 napisał: > Nic nowego pod słońcem. Kombinacje i oszustwa to dla platfusów chleb powszedni. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaq Bielan Manipulował w serwisie Obserwowani.pl !!! 22.05.10, 19:54 Założył teczke Tuskowi i Komorowskiemu i posypała się Platforma... Odpowiedz Link Zgłoś
von.barszczewo Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 19:58 Gratuluje Panu D.Raczkowskiemu !Manipulacje Pana Dworzańczyka winien rozpatrzyć sąd partyjny i wykluczyć go z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 Re: Pęknięta podlaska Platforma 22.05.10, 20:38 jeśli tak by się stało to uwierzyłbym w cuda Donalda i sprawiedliwą Polskie , ale coś mi się wydaje że będzie jak zawsze czyli: WFista ma prawo nie umieć liczyć do 400 ale ma prawo liczyć miliony w kasie województwa... > Gratuluje Panu D.Raczkowskiemu !Manipulacje Pana Dworzańczyka winien rozpatrzyć > sąd partyjny i wykluczyć go z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher PO to swiat manipulacji......... 22.05.10, 20:12 Nawet pomiedzy soba manipuluja.Nie umieja zyc jak obywatele RP.Oni zyja jak pijawki na obywatelach RP. Odpowiedz Link Zgłoś
darnoc31345 Filmik Bronisław "Wpadka" Komorowski 22.05.10, 21:51 zachęcam do obejrzenia i przesłania dalej www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: To były ćwiczenia przed prawdziwymi wyborami 22.05.10, 22:30 nieudonek napisała: Jak ci wierzyć, jak nawet w stopce kłamiesz? Jak nie czytasz GW, skoro komentujesz jej artykuły? Jak chociażby ten. A może komentujesz coś czego nie czytałeś? Ale to byłaby kompromitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
rasmc Re: To były ćwiczenia przed prawdziwymi wyborami 23.05.10, 21:29 4x... nie myślę samodzielnie, robi to za mnie pośpieszalski i o. dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
stwojtek77 LEsio G 22.05.10, 22:20 wszyscy wiedzą nikt nie pisze kim jest ten "KTOŚ" a to lesio przecie Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: LEsio G 22.05.10, 22:31 stwojtek77 napisał: > wszyscy wiedzą nikt nie pisze kim jest ten "KTOŚ" a to lesio przecie To Lesio w komisji skrutacyjnej zasiadał? czy to on próbował wydrukować wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
michu-najlepszy jakby świat był piękny bez karierowiczów, zawiści 22.05.10, 22:46 zazdrości,jednak politykowi moim zdaniem jak znam życie i historię to żeby zajść wysoko to w samej rzeczy trzeba być bardziej kanalią i pozerem niż logicznie i rozsądnie myślącym człowiekiem,dlatego mamy takie wyniki a nie inne. Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Pęknięta podlaska Platforma 23.05.10, 00:12 Matoły z PełO z nienawiści,nazwiska swoich przeciwników piszą z małej litery. Tow.Thusk napominał kandydatów na prezydenta,aby nie jeżdzili po terenach obiętych POwodzią,a sam z bim-Bronkiem paraduje i duka jak jest przejęty nieszczęściem innych. Sandomierz jest tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
podlasiebezgryki Pilecki, pakuj mandżur 23.05.10, 00:22 Ciekawe co się stanie z Karolkiem Pileckim? Czy coś się dla niego znowu znajdzie? Z kim on już nie pracował... Chłopak "utalentowany", ma dwie lewe łapki do roboty. Ale samo cwaniaczenie kończy się tak jak dzisiaj prędzej czy później. Dobrej nocy Karolku! Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Pilecki, pakuj mandżur 23.05.10, 01:30 Trochę jedna sprawa mnie żenuje - to wielokrotne liczenie głosów...reszta to poprostu normalna demokracja - na wyniki wyborów ma wpływ to co się w życiu akurat dzieje: mecz, powódź, przepychanki polityczne...znaczy żyjemy w normalnym kraju. Polityka. Jako zwykła obywatelka cząsto się zastanawiam co za świry wchodzą w tą całą politykę??? Odpowiedz Link Zgłoś