Gość: Młode Centrum IP: 80.55.170.* 22.03.04, 06:48 Młode Centrum górą! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antypolityk karierowicze IP: 212.33.74.* 22.03.04, 09:17 Leppera nie lubię. Bo jest skrajnym populistą i jego ewentualna wygrana zaszkodzi Polsce. Jednakże działania młodzieżówek są śmieszne i dziecinne. Kolejni karierowicze w kolejce po władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: karierowicze 22.03.04, 09:24 Gość portalu: antypolityk napisał(a): > Leppera nie lubię. Bo jest skrajnym populistą i jego ewentualna wygrana > zaszkodzi Polsce. Jednakże działania młodzieżówek są śmieszne i dziecinne. > Kolejni karierowicze w kolejce po władzę. Nawet tej władzy nie będzie. Wykręcą ich jak szmatę na własne potrzeby i wyrzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyUE Re: Jesteście takimi samymi lewakami tylko w biały IP: 195.205.185.* 22.03.04, 09:23 ch rękawiczkach. Lewica zawsze była i jest najgorszą zarazą jaka mogła spotkać nasz kraj począwszy od faszyzmu przez komunizm a na wam podobnych kończąc.Wystarczy spojrzeć na efekty rządów waszych starszych kolegów. Lewica jest złem i nigdy nie wyprowadzi Polski na prostą drogę to trzeba sobie raz na zawsze powiedzieć. Precz z lewicą ! Precz z Unią Europejską ! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: 22.03.04, 17:40 Gość portalu: antyUE napisał(a): > ch rękawiczkach. > Lewica zawsze była i jest najgorszą zarazą jaka mogła spotkać nasz kraj > począwszy od faszyzmu przez komunizm a na wam podobnych kończąc.Wystarczy > spojrzeć na efekty rządów waszych starszych kolegów. > Lewica jest złem i nigdy nie wyprowadzi Polski na prostą drogę to trzeba sobie > raz na zawsze powiedzieć. > Precz z lewicą ! Precz z Unią Europejską ! alex: Ale jest problem. U nas lewica czyli lpr i samoobrona jest przeciwko UE. Wiec albo precz z lewakami albo z UE... AntyUe musisz wybrać... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyUE Re: Precz z UE i lewicą ! do Alex ! IP: 195.205.185.* 22.03.04, 22:04 Gościu,bądz koleżanko, nie napisałem ,że jestem za Samoobroną czy LPRem.To po pierwsze,a po drugie taka partia jak UPR czy jej podobne organizacje są też przeciw UE.A chyba nie zarzucisz UPRowi lewicowości ? Widzisz jak łatwo chciałoby sie kogoś zapakować do szufladki jaka nam odpowiada,a niestety ,bądz na szczęście tak nie jest. Polityka jak cały świat nie jest tylko jedno czy dwuwymiarowa. Pozdrawiam i na przyszłość nikogo proszę nie szufladkować ! P.S. A co do zawartości lewicowosci w partiach i w każdym z nas można by długo dyskutować,ale chyba nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Do antyUE 23.03.04, 10:22 Racja UPR też jest przeciwko wstapieniu do UE, ale z innych powodów niż LPR i Samoobrona. Nawiasem mówiąc program UPR to utopia a Korwin0Mikke swoimi wypowiedziami często ośmieszał liberalizm. Ale to rzeczywiście nie te forum. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Młodzieżówki PO i UW topiły swoje kukły Leppe 22.03.04, 17:41 ogabignacu wedle tego co powiedziałeś to wszyscy bez wyjątku jesteśmy karierowiczami. Wszyscy ludzie, którzy coś robią. Życzę tym młodym ludziom powodzenia pozdr Odpowiedz Link Zgłoś