Dodaj do ulubionych

Skazony AlKoHoL w barach

05.09.10, 09:15
w zeszlym tygodniu bylam z kolezanka na dyskotece /w budynku gdzie dawniej znajdowala sie
Moda Polska/. Zamowilam 100-czystej. Bardzo mloda barmanka otworzyla butelke BOLSA. Pomimo
calej szklanki z lodem alkohol wydal mi sie bardzo mocny, jednak go wypilam. Po paru minutach
urwal mi sie film, a nastepny dzien przelezalam w lozku z silnymi bolami glowy i innymi objawami
zatrucia!

Brat mnie uswiadomil, ze "znawcy" nie kupuja alkoholu w barach, poniewaz tam sprzedaja skazona
wodke. Gdybym zostala dluzej w Bialymstoku, poszlabym raz jeszcze na te dyskoteke i wziela
alkohol do ekspertyzy!

Dodatkowo dowiezdialam sie, zeby nie pic rozlewanego piwa, gdyz taki rowniez jest skazony i po
jednym pokalu moze spowodowac objawy jak wyzej.

Pozdrawiam i obiecuje, ze tej sprawy nie pozostawie obojetnie.
Obserwuj wątek
    • ogabignac Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 14:30
      Masz rację. Na Twoim miejscu napuściłbym na nich kontrolę i zaskarżył
      prokuraturze. Pewnie sprzedają jakiś ruski shit o nazwie Royal.
    • aneczkaa121 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 15:38
      idź ponownie zalej robaka i daj znać czy dobra była ta wóda .

I nie zostawiaj tej sprawy , grzej cały czas....
      • brian04 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 16:10
        aneczka - może dla niektórych (jak ty np) tania wóda od ruskich jest na porządku dziennym,
        jednak przydałoby się zrobić porządek z barmami handlującymi pod stołami swoimi alkoholami z
        ryneczku. Podtruwanie konsumentów powinno być słono karane!!! My z kumplami upijamy się
        przed wejściem do dyskoteki sprawdzonymi trunkami wolimy nie ryzykować!!!
        • aneczkaa121 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 17:21
          brian04 napisała:

> aneczka - może dla niektórych (jak ty np) tania wóda od ruskich jest na porządk
          > u dziennym,
          > jednak przydałoby się zrobić porządek z barmami handlującymi pod stołami swoimi
          > alkoholami z
          > ryneczku. Podtruwanie konsumentów powinno być słono karane!!! My z kumplami up
          > ijamy się
          > przed wejściem do dyskoteki sprawdzonymi trunkami wolimy nie ryzykować!!!

a po co się upijacie przed wejściem ?

tacy kiepscy jesteście we wszystkim , że na trzeźwo sobie nie radzicie z
          podstawowymi czynnościami życiowymi ?
          • shiva772 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 21:21
            Nie wiem czy wiesz Aneczka, że alkohol jest dla ludzi, i dyskoteki też. Jeżeli jesteś abstynentką nie
            musisz każdego kto zamawia setkę czystej w barze posądzać o alkoholizm.
            Mam nadzieję, że ten klub zostanie sprawdzony pod tym kątem - mogą kogoś normalnie otruć że o
            wysadzeniu wątroby nie wspomnę.
            • karolex12 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 22:27
              shiva772 napisała:

> Nie wiem czy wiesz Aneczka, że alkohol jest dla ludzi, i dyskoteki też. Jeżeli
              > jesteś abstynentką nie
              > musisz każdego kto zamawia setkę czystej w barze posądzać o alkoholizm.
              > Mam nadzieję, że ten klub zostanie sprawdzony pod tym kątem - mogą kogoś normal
              > nie otruć że o
              > wysadzeniu wątroby nie wspomnę.

Ty wszystkowiedząca Kobieto !
              Patrz , żeby podczas pobytu w cerkwi na skutek dymu ze świeczek wątroba ci się
              nie wysadziła
              • shiva772 Re: Skazony AlKoHoL w barach 06.09.10, 16:05
                karolex12 napisał:
                Ty wszystkowiedząca Kobieto !
                > Patrz , żeby podczas pobytu w cerkwi na skutek dymu ze świeczek wątroba ci się
                > nie wysadziła
                --------------------------------------------------------------------------------------------------------
                Dzięki za dobre rady. Uważaj bo ci się zółć przelewa przez uszy, do kościoła pewnikiem za mało chadzasz.
            • aneczkaa121 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 22:32
              shiva772 napisała:

> Nie wiem czy wiesz Aneczka, że alkohol jest dla ludzi, i dyskoteki też. Jeżeli
              > jesteś abstynentką nie
              > musisz każdego kto zamawia setkę czystej w barze posądzać o alkoholizm.
              > Mam nadzieję, że ten klub zostanie sprawdzony pod tym kątem - mogą kogoś normal
              > nie otruć że o
              > wysadzeniu wątroby nie wspomnę.

Czytaj ruska ze zrozumieniem !

Brian nie napisał , że przy barze zamawia setkę , tylko , że alkocholizuje się w
              kanale przed wejściem do przybytku tańca
              • brian04 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 22:38
                aneczke powinni zablokowac, pisze glupoty przez caly dzien widocznie nachlala sie ruskiej wodki z
                rynku
                • aneczkaa121 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 23:04
                  proszę o szczegóły , co ci nie pasuje , dawaj argumenty ?
                  • brian04 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 23:09
                    pa pa - dobranoc panience.
                    • aneczkaa121 Re: Skazony AlKoHoL w barach 05.09.10, 23:18
                      papa , miłego chlania przed wejściem do klubu - w kanale lub pod drzewem :)
              • shiva772 Re: Skazony AlKoHoL w barach 06.09.10, 15:57
                aneczkaa121 napisała:
                Czytaj ruska ze zrozumieniem !
                -----------------------------------------------
                :) przeczytaj jakim tonem i co odpowiedziałaś autorce wątku. Zastanawiam się czy człowiek na jakimkolwiek poziomie mógłby walnąć taki tekst jak ty? Zwykłe chamstwo i drobnomieszczaństwo. Żegnam Aneczkę bo od prostaków stronię.
    • tymi-tumi Re: Skazony AlKoHoL w barach 06.09.10, 00:16
      themadeleine napisała:

> w zeszlym tygodniu bylam z kolezanka na dyskotece /w budynku gdzie dawniej znaj
      > dowala sie
      > Moda Polska/. Zamowilam 100-czystej. Bardzo mloda barmanka otworzyla butelke BO
      > LSA. Pomimo
      > calej szklanki z lodem alkohol wydal mi sie bardzo mocny, jednak go wypilam. Po
      > paru minutach
      > urwal mi sie film, a nastepny dzien przelezalam w lozku z silnymi bolami glowy
      > i innymi objawami
      > zatrucia!
      >
      > Brat mnie uswiadomil, ze "znawcy" nie kupuja alkoholu w barach, poniewaz tam sp
      > rzedaja skazona
      > wodke. Gdybym zostala dluzej w Bialymstoku, poszlabym raz jeszcze na te dyskote
      > ke i wziela
      > alkohol do ekspertyzy!
      >
      > Dodatkowo dowiezdialam sie, zeby nie pic rozlewanego piwa, gdyz taki rowniez je
      > st skazony i po
      > jednym pokalu moze spowodowac objawy jak wyzej.
      >
      > Pozdrawiam i obiecuje, ze tej sprawy nie pozostawie obojetnie.

---------------------------------------------------------------------------

trzeba podać dokładny adres niech ludzie wiedzą dokładnie gdzie czyha na nich zagrożenie! -
      Lipowa 19 Klub Prognozy - nie pierwszy tego typu przypadek!

----------------------------------------------------------------------------
    • brutt Re: Skazony AlKoHoL w barach 06.09.10, 14:58
      Dziw bierze, że ludzie dopiero teraz na to wpadają. Proceder ten był bardzo powszechny w latach 90. kiedy puby i lokale zaczynały raczkować. Na podbrabianej wódzie i "whiskey" właściciele zarabiali krocie.
      A jak to się robi? Bardzo prosto. Do oryginalnej butelki wlewasz lewy alkohol, a zakrętkę zaklejasz lekko klejem co wszystko kleji. "Brzedęk" banderoli jest przy odkrecaniu, taki jak powininen być. Drink i tak jest rozwodniony, a wesoły klient się i tak nie zorientuje.
      Chrzczenie piwa spirytusem też było powrzechne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka