Dodaj do ulubionych

alergolog-gastrolog

07.10.10, 21:34
poszukuje dobrego dzieciecego alergologa i gastrologa w jednym. Oczywiscie przyjmujacego prywatnie.
Zastanawiam sie nad Maciorkowską i Kaczmarskim. Do KAczmarskiego podobno długie kolejki. No a jak z MAciorkowską? moze ktos polecic. Jak u niej z robieniem testów na alergie, chetnie robi?
No i ile wizyta i kiedy przyjmuje, jesli ktos wie.
A moze kogos innego polecacie?
Obserwuj wątek
    • czrabl up up też mnie to interesuje 10.10.10, 08:41
      • kasza82 Re: up up też mnie to interesuje 10.10.10, 20:48
        Byłam u pani prof. Maciorkowskiej ok. rok temu. Syna obejrzała osłuchała, wypytała o podstawowe sprawy. Długa pogawędka na temat konserwantów polepszaczy, złego świata itp. aczkolwiek wyjaśniła wszystko, zasugerowała, by do przedszkola wysyłać dziecko ze swoją kanapką, zrobioną z własnoręcznie upieczonego chleba, oczywiście z samodzielnie upieczonym schabem z wiepsza (oczywiście od rolnika a nie z marketu) i herbatka w termosie co by mały nie pił rozrabianych syropów w przedszkolu :) Leki wypisane, 100 zł do ręki i zapraszam na wizytę za miesiąc :) Leki pomogły całkiem szybko, mały przestał wymiotować i kaszleć. Na wizycie kontrolnej Mały zbiesił się po godzinie czekania w poczekalni:), więc pani prof. uszanowała jego zły humor i nie badała go wcale, po czym wypisała receptę na debridat i ranigast. Koszt wizyty??? kolejne 100 zł. Jak dla mnie 100 zł za wypisanie recepty to stanowczo za dużo, nawet jeśli wypiszę ją pani prof.
        • aaaaniusia Re: up up też mnie to interesuje 11.10.10, 12:30
          dzieki za opinie. czyli do jedzenia ma podejscie takie jak ja, wiec juz mi odpowiada.
          Ktos wie jaka jest jako alergolog??? ta kwestia bardziej mnie interesuje, bo na refluks mały juz jest w trakcie leczenia, a alergia dopiero wychodzi. Chciałabym zrobic testy punktowe na wizycie, ale nie mam pojecia czy pani profesor na wizycie je wykonuje.
    • aaaaniusia Re: alergolog-gastrolog 11.10.10, 12:45
      a dr Jolanta Wasilewska dobra jest? Miał ktoś z nią doczynienia i mogłby cos wiecej o niej powiedziec?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka