Dodaj do ulubionych

Tylko LPR pokona PO i Samoobronę

IP: 217.153.197.* 03.04.04, 16:21
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2003858.html
oby..........
Obserwuj wątek
    • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 03.04.04, 16:39
      to, ze rokita i lepper to populisci to fakt
      to, ze PO i Samoobrona to populisci to też fakt

tyle, ze generalnie każda partia jest skazana na populizm
      na czym polega kampania wyborcza? na przekonaniu jak najszerszej rzeszy
      wyborców do siebie
      a jak to zrobić nalezy mówić to co oni chcą usłyszeć....to jest populizm
      \
      pół biedy gdy partie robią to w oparciu o fakty, o prawdę

ale PO w swym europejkim populizmie fakty ma gdzieś podobnie jak lepper w
      negowaniu wszystkiego w III RP

(to co cieszy, ze giertyc idąc nurtem już rokity totalnie zlekceważył
      postkomunistów...obu to się sprawdziło i naszej demokracji nie będa zasmiecali
      ludzie pokroju millera, kaczmarka, borowskiego nalęcza....itd...jest jeszcze
      kwaśniewski, ale i na nim się ludzie poznają...

tylko co z lepperem?
    • Gość: siostra partyjna Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 20:30
      Jeśli na czele tej partii będzie stał "Koń który mówi" to nie widać większych
      szans na powodzenie ambitnych planów. "Koń który mówi" wraz z tatusiem i
      mecenasem Kotlinowskim utworzyli partię mecenasów dobierając dyspozycyjnych w
      zasadzie bezosobowych i małoambitnych do siebie. Pozwala im to na trzymanie w
      dyscyplinie niemal stalinowskiej swoich członków , natychmiastowego
      eliminowania tych którzy coś próbują robić a co uznane zostaje za niezgodne z
      linią partyjną - bliżej z punktem widzenia państwa mecenasowstwa. Partia
      usiłuje być świętsza od papieża i lepsza od samej siebie. Tryska z niej
      nacionalizm, populizm niestety też. Ojczenaszek Stryjewski wykluczony za
      osobiste herezje jest przykładem działalności partyjnej. Zdrowaśka Sobecka
      mająca wyłącznie dobro radyja na względzie to typowy przykład populizmu. W tym
      składzie i pod takim przywództwem nie ma szans bracia i siostry.
      • Gość: rurhke Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: 212.122.214.* 03.04.04, 23:57
        jakby odecdzić twą wypowiedź od epitetów to nieiwle by z niej zostało...

a mi się giertych podoba
        jest konkretny ,wie czego chce
        pewnie jest kawał drania ale przynajmnije ma wizją Polski
        i tyle
        i za to należy mu sie szacunek

ja tam chyba go poprę
        (i pomysloeć że kiedyś ufałem unii wolnosci...)
        • Gość: siostra partyjna Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 11:16
          dojarka z PGR czy ktoś o podobnym zajęciu i zacięciu tylko by cedził.? Poprzyj
          drania z wizją! Mister Ed,
    • Gość: met Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 03.04.04, 21:21
      pod warunkiem, że "przypadkowe społeczeństwo" zagłosuje na p. poseł Sobecką
      • Gość: tidi Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.proxy.aol.com 04.04.04, 06:09
        A co macie do Sobeckiej ? Tylko konkretnie .
        • Gość: siostra partyjna Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 11:17
          dobra do prowadzenie kółka różańcowego. Bo ją znam,
    • Gość: Acro Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 11:03
      tylko co za różnica: LPR czy S? I to, i to socjaliści...
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 04.04.04, 13:48
      Byłem na tym zjedzie! co więcej pokazali mnie przez chwilę w telewizji jak
      siedziałem nasali i rozmwiałem z kolegami partyjnymi..Zjazd wywarł na mnie
      kolosalne wrażenie..kilkaset osób na sali (może nawet koło tysiąca!) sala była
      tak wielka że tylko największe sale w multikinach mogły by się z nią równać..no
      i oczywiście sala kongresowa w Pałacu Kultury i Nauki...Poznałem całkiem miłych
      i sympatycznych delegatów z Podlasia w tym z Bialegostoku...w ogóle jestem
      zbudowany przebiegiem i atmosferą tego zjazdu..najbardziej mnie ucieszył fakt
      iż bardzo dużo było na nim ludzi młodych..widać LPR to formacja która ma przed
      sobą przyszołsć! Miałem też zaszczyt rozmawiać z panią Beatą
      Antypiuk ...wspaniała kobieta..a jak gustownie się ubiera! Muszę przyznać że
      podlaska delegacja była jedną z liczniejszych..więcej ludzi było tylko z
      Małpopolski Podkarpacia i naturalnie z Mazowsza..w ogóle ściana wschodnia była
      bardzo licznie reprezentowana..a średnia wieku delegatów oscylowała wokół
      czterdziestki..Mamy nadzieję wygrać wybory w waszym okręgu i do europarlamentu
      i tym bardziej do sejmu!
      • alex.4 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 04.04.04, 16:02
        I co oszoł mogłes w końcu kogos przelecieć. czy ta wspanmiała pani Beata w
        końcu ci dałą....
        a powaznie. lpr to partia lewacka gospodarczo. W jej imieniu wrzodak obrażał
        polska tradycję narodową. Giertych jest skansenem intelektualnym, a partia jest
        jak RM skazana na wymarcie... I dobrze, bo to wyjątkowo głupia propozycja..
        pozdr
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 04.04.04, 20:00
          LPR nie jest partią Radia Maryja, nie jest jej własnością jest partią
          wszystkich tych którzy myślą i czują po polsku, radio Maryja tylko udostępnia
          swą antenę co niektórym posłom naszego ugrupownia
        • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 04.04.04, 22:53
          aleskis nie masz pojęcia w jakim błędzie zyjesz...ale to dobrze, ze nie masz
          pojęcia co się dzieje w toruniu, ile młodych ludzi studiuje w WSKSiM
          jak byś na nich popatrzył to byś był zachwycony, inteligentne i piękne
          studentki, inteligentni i postawni studenci jak z obrazka kampanii prounijnej
          uni wolności, typowi europjczycy byś pomyślał...
          a tu taka niespodzianka!!! mają szacunek dla narodu, dla kościoła, widzą w o.
          rydzyku normalnego człowikea o wielkim charyzmacie...i głosowali przeciw
          wchłonieciu polski przez UE!

w warszawie w strukturach MW jest przynajmnije setka młodzych, idwoych
          studentów badź absolwentów prawa, historii, politologoii itd...
          top jest potencjał! to jest siła!
          10 lata ideowgo podziemia, marginesu sprawiło, ze teraz są jednoscią, są
          spoistą siłą i za kilka lat będą przygotowani do przejecia władzy i poglądy
          pseudoeuropejskie i antynarodowe jak twoje nie będą dominowały w polskiej
          polityce i wkońcu może coś sie zmieni
          • alex.4 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 05.04.04, 12:17
            W warszawie? zdaje się, że lokatorzy kamienicy w której jest siedzinnba
            warszawska ligi protestowali przeciwko jej obecności bo boja się awanturujacych
            i piojących ostrzyzonych na łyso tryglodytów...
            Znałem kilku młodych narodowców. I byli przede wszystkim ekspertami w piciu. Z
            reguły ciąże przyspieszały ich sluby...
            pozdr
            • santiago78 [...] 05.04.04, 15:05
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Acro Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 15:35
                Hłe hłe, lubię tę retorykę...
                Santiago - nie wchodząc w dyskusje nt przerywania ciąży odpowiedz mi tylko,
                proszę, kiedy twoim zdaniem płód zaczyna odczuwać wspomniany wyżej ból i strach?
                • santiago78 [...] 05.04.04, 23:10
                • santiago78 [...] 05.04.04, 23:13
                  • Gość: zawisza Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: 217.153.197.* 06.04.04, 08:44
                    ufff....santiago78 walnął z grubej rury...

ale czasem tak trzeba co by niektórych przebudzić!
                    pozdrawiam wszystkich obrońców zycia człowika w łonie matki!
                    • alex.4 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 06.04.04, 09:49
                      Badania usg pokazują, że w wzcesnych etapach ciazy około 10% ciąż to mnogie.
                      Przy urodszeniach współczynnik ten wynosi 2%. Reszta płodów obumiera i jest
                      wchłaniana.
                      Częśc ludzi to hybrydy, powstałę z zlania się dwóch płódów. Ich dna zawarte w
                      komórkach rózni się...
                      60-70% wszystkich ciaż kończy się poronieniem. Większość tych ciąż nawet jest
                      nie zauważanych przez kobiety. Ciążę te poraniane są w peirwszych tygodniach
                      ciazy. Powód zbyt duże mutacje genetyczne...

To chyba nie wymaga komentarza...
                      pozdr

• alex.4 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 06.04.04, 09:50
                      santiago rtozumiem, że głosicieli moralności nie obowiązuje moralność przez
                      nich głoszona...
                      Czy tak????
                      pozdr
                      • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 06.04.04, 11:49
                        > santiago rtozumiem, że głosicieli moralności nie obowiązuje moralność przez
                        > nich głoszona...
                        > Czy tak????
                        odnośnie czego? postaw choć raz konkretne pytanie

i jeśli wkładasz mi w usta takie twwierdzenie to je jakoś uargumentuj, postaraj
                        sie to nie jest trudne

--
                        armyofgod.com
                      • santiago78 ponoć Kościół boi się debaty o aborcji...a admin? 06.04.04, 14:29
                        widzisz droga aleksis jak ci sprawę admin ułatwia?
                        wyciął mnie bo tak mu się spodobało...
                        a moze ty droga aleksis jesteś też adminem?

ehhhh
                        symboli ani propagandy faszystowskiej czy komunistycznej nie uprawiałem,
                        pedofilii nie rozpowszechniałem
                        wulgaryzmów nie uzywam (jeśli już to rzadko)
                        posługuję się dłuższymi zdaniami
                        staram sie argumentować swoje opinie....

...a mnie wycieli

boją sie widoku zmasakrowanych ciał małych dzieci nienarodzonych? w końcu
                        Gazeta wyborcza przykłada do tego rękę...

--
                        armyofgod.com
                        • Gość: habitus Re: ponoć Kościół boi się debaty o aborcji...a ad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 15:18
                          Tak wspólczujesz tym nienarodzonym? A co zrobiłeś, żeby trochę ulżyć ich doli?
                          Pomogłeś kobiecie w trudnej sytuacji, płacisz wielodzietnej rodzinie
                          comiesięczny zasiłek z prywatnej kieszeni, masz choćby własne dziecko? Użalanie
                          się takie jak twoje nie wydaje się szczere. Jest tym samym, czym Lepper wabi
                          swoich wyborców. To tylko hasła. Możesz się przez ich głoszenie poczuć lepszy,
                          czysty... Zwykła, niska pycha. Oj kusisz los. Możesz znaleźć się w sytuacji w
                          której twoje obecne przekonania nie wytrzymają próby. To mogłoby być bardzo
                          pouczające. Bóg czasem sprawdza...
                          • santiago78 Re: ponoć Kościół boi się debaty o aborcji...a ad 06.04.04, 15:38
                            wyobraź sobie, że jednak tak

ale idąc twym tokiem rozumowania to jeżeli ktoś nie ma pieniedzy na utrzymaniae
                            rodziny to moze ją wystrzelać tak? albo po urodzeniu zatopić albo przed
                            urodzeniem rozerwać szczypcami...
                            no bo jest trudna sytuacja...

ja pochodze z rodziny wielodzietnej, nigdy sie nie przeleało i sie nie przelewa
                            mam dwójkę dzieci dzieci
                            cudowną córeczkę 1/5 roczna
                            a drugie (chyba synek) umarło w trzecim miesiacu życia płodowego (żona poroniła)

i to drugie dziecko od samego początku było traktowane jako członek
                            rodziny...ale Bog zechciał inaczej
                            (uzywam pewnie twoim zdaniem wyrażeń katolickich ale zapewniam cie, ze do
                            koscioła nie chodzę a obronę zycia poczętych dzieci jestem zaangażowany od
                            przeszło 7 lat ,tak więc zdrowy rozsądek, szacunek dla życia ludzkiego nie musi
                            i nie jest zwiazany z wiarą

i tak na marginesie nasze pierwsze dzeicko nie było planowane...nigdy przez
                            myśl mi nie przeszło by je zabić w imię wolności własnej, w imię łatwieszego
                            skończenia studiów

nie wiem czy mógłbym teraz spojrzeć na jej sliczną radosną buźkę gdybym w
                            przeszłosci rozważał jej zabicie......

mogę sie tylko domyśloać i znać z opowiadań jak to straszny koszamr jest dla
                            kobiet (i ojców) którzy "pozbyli" się swego dziecka

gratuluję

--
                            armyofgod.com
                            • Gość: habitus Re: ponoć Kościół boi się debaty o aborcji...a ad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:39
                              Gratulacje przyjmuję. Sądzę jednak, że retoryka, którą się posługujesz trąci
                              retoryką z kruchty. Nie światła chrześcijańską, tylko z odcieniem zabobonu. Czy
                              wszystkie grzechy tępisz tak gorliwie? "Nie zabijaj" jest tylko jednym z 10
                              przykazań. Nigdzie nie jest napisane, że niektóre są ważniejsze. Zasmuca mnie
                              to, że tzw. obrońcy życia z pychą wynoszą się nad tych, których sytuacji nie
                              zaznali. Nikt, kto ma odrobinę wiary i pokory, nie jest pewien jak się zachowa
                              w sytuacji ekstremalnej. Przy czym to ekstremum dla różnych ludzi przyjmuje
                              różny wymiar. Nie stanąłeś wobec sytuacji wyboru z dwu rodzajów zła - sam to
                              przyznajesz. Jak więc możesz oceniać tych, którzy przed takim horrorem musieli
                              stanąć? Masz małe dzieci, twoje życie jako dorosłego człowieka dopiero się
                              zaczyna. Jeszcze pożyjesz. Nie sądź, abyś nie był sądzony.
                              • santiago78 Re: ponoć Kościół boi się debaty o aborcji...a ad 06.04.04, 21:38
                                kogo osądziłem?

nie za bardzo rozumiem też słowa o "gorliwym tępieniu grzechów"
                                grzech to zło
                                albo tolerujesz zło albo je napiętnujesz. alternatywa jest klarowna ,wiec o co
                                Ci chodzi? chyba, ze dopuszczasz zło jako cvzasem konieczne albo jako nawet coś
                                dobrego

o jakiej pysze mówisz? nazwanie zła złem jest pychą? taki należy wyciagnąć
                                wniosek z twej wypowiedzi, a więc największym człowiekiem pychy był Jezus
                                Chrystus....to jużjest chyba absurd nawet jak na standardy postnowoczesnosci

sprostuj mnie jesli się mylę

--
                                armyofgod.com
                                • Gość: habitus Re: ponoć Kościół boi się debaty o aborcji...a ad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:23
                                  Prostuję. Nie zrozumiałeś ani słowa :(((
                                  • alex.4 Re: ponoć Kościół boi się debaty o aborcji...a ad 07.04.04, 11:23
                                    a tak na marginesie Santiago zdaje się, że złąmałeś VII przykazanie nie
                                    cudzołóż...
                                    Podwójna moralność członków narodowokatolickich organizacji sprowadza się do
                                    głoszenia z jednej strony haseł odnowy moralnej a drugiej w zyciu osobistym
                                    łamaniu owych zasad.
                                    Cieszę się, że zdecydowaliście się na te dziecko, choć przypadkowość tego
                                    raczej nie jest powodem do chwały.
                                    pozdr
                  • Gość: Acro Zagadka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 14:44
                    Nie wiem, Santiago, co tam chlapnąłeś. Pewno poniosły cie emocje, bo za
                    odpowiedź w stylu: w x-tym tygodniu admin postów nie zdejmuje.

odpowiadam zatem na zadana przez siebie zagadkę: można mówić o odczuwaniu bólu,
                    strachu czy w ogóle emocji u płodu dopiero koło 25 tygodnia życia(5 miesiąc).
                    Wczesniej nie są wykształcone połaczenia synaptyczne mózgu, a emocje to
                    funkcja mózgu. Zatem retotyka przedstawiająca płód kulący sie ze strachu na
                    widok szczypiec aczkolwiek barwna i przekonujaca jest kłamliwa. Nie stanowi to
                    oczywiście jakiegoś szczególnego argumentu za lub przeciw a stanowi jedynie
                    przyczynek o uczciwość argumentacji. W dyskusji nt aborcji takich kwiatów
                    pojawia sie sporo - po obu stronach zresztą.
                    • santiago78 Re: Zagadka 07.04.04, 15:04
                      w wyciętych postach były rzezowe argumenty z mojej strony
                      zostały jednak "hurtem" usuniętę wraz z kilkunastoma innymi za domniemany
                      przeze mnie spam..............i tyle wedle wersji oficjalnej admina.........

--
                      armyofgod.com
                      • Gość: Acro Re: Zagadka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 15:55
                        Niezły czas reakcji :)

Czy pisałeś coś nt wspomnianego formowania się mózgu? nie jestem embriologiem,
                        więc jesli cos wiesz na te tamat innego - napisz. Zalezy mi na wyjasnieniu
                        sprawy do końca, caby samemu sie nie wygłupiać poprawiając innych...
    • Gość: j. jamiolkowski Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 06.04.04, 21:44
      Z zainteresowaniem odwiedzam ten wątek. LPR nie ma szans. „Samoobrona” wygra w
      cuglach. Platforma jak też – niestety – lewica na razie mogą iść na bok. I moim
      zdaniem socjalisty (niepraktykującego bo w obecnych czasach nie jest to
      możliwe) będzie to sprawiedliwy wyrok i chichot historii.
      Nie jestem fanem Leppera ale uważam, że jest on Polsce potrzebny jak zdrowie,
      jak wyrzut sumienia, aby rozwalić poczucie pewnosci wyrosłych z negatywnej
      selekcji polskich pseudoelit, zadufanych w sobie i nie dostrzegających, że
      znalazły się w sterylnym szklanym kloszu polskiego życia.
      A kiedy się nie wie, że już się nie jest kim się czuje to ewidentna porażka
      rozumu. Tymczasem "chamy", które nie czytają gazet i nie oglądają dzienników tv
      w kolejkach o drożejący cukier rosną w siłę. Rosną w poczuciu siły kolejki
      ludzi lekceważonych, poniżanych i oszukiwanych.
      Młodym przypomnę - Solidarność też zaczęła się nie od stoczniowej kolebki,
      skoku przez płot Lecha, suwnicowej Ani W., „KORU” i Michnika, ale od
      podniesienia cen kotletów w WSK Świdnik oraz obawy milionów „roboli” w Polsce,
      że ich podwyżki płac z Gdańska nie obejmą.. J. Jamiołkowski .
      • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 06.04.04, 22:45
        choć daleki jestem od socjalizmu (w każdej jego formie i denominacji) to
        zagadzam sie z Panem co do diagnozy tzw. polskich elit

lepper jest wrzodem demokracji, ale jednocześnie jest on jej konsekwencją, jest
        jej czystym produktem!!!
        wola ludu, suwerena w demokracji tak chce, wiec w czym problem?

ano problem w stołkach elity, która grzeje je częściowo od 89 a częsciowo od
        lat 70-tych...i to ich piecze! denerwuje ich, ze ten prostak lepper moze
        przerwać krąg wzajmnej adoracji przy konfiturach państwowych

jeśli dojdzie lepepre do stanowiska premiera (a szanse ma) jest szansa na
        dokończenie kontrrewolucji (a moze dopiero jej właściwe rozpoczęcie?) ale
        oczywisćie nie wedle leppera
        lepper skupi na sobie gniew ludu bardzo szybko ,problemem pozostaje kto wóczas
        skanalizuje ten gniew i poprowadzi naród
        stad miedzy innymi babulenie o IV RP wśród "elity" której nie udał się
        eksperyment z III
        ja jestem jak najbardziej za IV RP ale nie jako retusz III a wiec w
        konsekwencji przedłuzenie PRL

--
        armyofgod.com
        • Gość: habitus Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:02
          Obawiam się, ze wszystkie zdrowe prądy zostaną stłumione i rozmyte przez
          dotychczasowych "właścicieli" polskiej gospodarki. Tylko w mętnym prawie i
          niejasnych działaniach można robić duże (bo legalne rzadko są duże) interesy.
          Jeżeli nawet Lepper dojdzie do władzy to natychmiast zza jego pleców wyjrzą
          dobrze znane twarze rodzimych kacyków. Tych z SLD (baronowie - he he), tych z
          PSL (magnaci) i tych z nadania solidarnościowego. Nic się nie zmieni, bo dostęp
          do tej wierchuszki jest dla obcych (i nie o obcość ideową chodzi - o nią
          mniejsza) niemożliwy. Dlatego ta podziwu godna lojalność. Mimo oskarżeń wszyscy
          się kochają i nie pozwalają nikogo wyrzucić poza układ. A Polska tonie...
          • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 07.04.04, 08:20
            nie sposob się z tobą niezgodzić habitusie

lepper jest produktem postkomunitycznych służb specjalnych, od początku był
            wspierany przez SLD
            choć szczeka i ujada na czerwonych i ma łańcuch poluzowany to jak trzeba
            wspiera swych mocodwaców (vide ostatni casus błochowiak)
            zreszta już trybuna pisała jak to niektóre "elity" esledowskie (jacyś prof. i
            tym poodbni) stają sie zapleczem eksperckim leppera

z solidarnosciowej strony póki co wspiera go tylko czarnecki (totalne
            rozczarowanie!) ale kto wie czy z czasem nie oświeci innych budowniczych
            demokracji RPRL-u

dlatego jest szansa że naród się obudzi i przejrzy na oczy
            pytanie jednak kto skanalizuje ów wybuch i czy nie dojdzie do anarchii
            i niestety nie widać nadziei póki co
            chyba, ze komisarze z brukseli zaczną wporst rządzić guwernią nadwiślańską
            porządek bedzie jak za prusaka tylko czy o to chodzi narodowi z taką tradycją?
            historią?

--
            armyofgod.com
            • alex.4 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 07.04.04, 11:27
              zreszta jak zobaczymy głosowanie w parlamentarnej komisji sledczej widać, że
              sojusz SLD i Samoobrony nadal kwitnie. Doradcy samoobrony to ludzie należący do
              niesławnej PZPR.
              Lepper nie jest produktem demokracji. To margines, który wykorzystujac populizm
              próbuje dobrać się do włądzy. Oczywiście olbrzymia i bezprzykładna korupcja
              jaka miała miejsce podczas rządów SLD pomogła wyrosnać mu na trybuna ludu.
              Trybuna ludu, który jest reprezentantem śorodowisk wielkich obszarników. Do
              tego doszedł strach przed UE, który jest po części rezultatem idiotycznej
              propagandy LPR. Wszystko może przybrać bardzo zły obrót, a owoce reform w
              wciągu ostatnich 15 lat mogą zostać zmarnowane
              pozdr
              • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 07.04.04, 11:43
                idiotyczna kampania antyUE powiadasz....
                to ciekawe bo przestrogi zaczynają się sprawdzać (podwyżki cen, polska
                platnikiem netto, upadek setek polskich firm, które nie są w stanie uzyskać
                europejskich zezwoleń -wysrubowane normy, kosztowne uzyskanie licencji, Polska
                w drugiej lidze politycznej w strukturach UE

a kto tu jest idiotą?
                a co powiesz na to???
                info.onet.pl/898275,11,item.html

--
                armyofgod.com
    • Gość: spec Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: 38.112.0.* 07.04.04, 20:39
      ludzie.wprost.pl/sawka/?O=36894#PI
      • alex.4 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 08.04.04, 14:24
        lpr to taka sama demagoggia co lepper. Są siebie warci
        pozdr
        • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 08.04.04, 14:50
          alex daruj sobie! osmieszasz się rzucajac głupie hasła ni stad niz zowąd, jak
          już stać cię tylko na rzucanie gazetowych gaseł to chociaż uargumnetuj...no ale
          to zbyt trudne jak widać
          więc idź do piaskownicy i pobaw sie z kolegami, bo wpiwprasz się w jako taką
          dyskusję...

--
          armyofgod.com
          • alex.4 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 09.04.04, 13:36
            lpr chce wycofania sie Polski z UE co wpędzi nas pod skrzydła Moskwy. zresztą
            Wrzodalk publicznie oświadczał, że nalezy zastanowić się nad wejściem do WNP.
            lpr kleiło plakaty w których to straszyło społeczeństwo strasznymi wyssanymi z
            palca podwyżkami jakie mają być w UE.
            Można takich przykładów mnozyć
            pozdr
            • Gość: Genowefa Pobłocka Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 16:12
              Koń który mówi,mówi że przepadniemy jak będziemy w UE. Wturują mu Ojczenaszek
              Stryjewski i Zdrowaśka Sobecka oraz wujaszek Che / Antek Policmajster/
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 09.04.04, 18:09
                proszę sobie nie drwić z tekstów modliwt!!! jeśli tego nie zaprzestaniesz to ja
                będę sobie drwić z modlitw żydowskich!
                • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 09.04.04, 21:10
                  jak spróbujesz drwić z żydów to cię admin wytnie i zaczna cie po sądach
                  ganiać...
                  a na katolików mozna wszystko, bez umiaru...wolnosć słowa...

--
                  armyofgod.com
              • Gość: za Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę IP: 212.122.214.* 12.04.04, 23:03
                zwykłe chamstwo, spórbuj tak ożydach powiedzieć...
                34 lata wiezioenia...
            • santiago78 Re: Tylko LPR pokona PO i Samoobronę 09.04.04, 21:09
              > lpr chce wycofania sie Polski z UE co wpędzi nas pod skrzydła Moskwy. zresztą
              > Wrzodalk publicznie oświadczał, że nalezy zastanowić się nad wejściem do WNP.

wjeście do UE a takze wyjscie z niej jest decyzją! a nie koniecznoscią dziejową
              w marksitowskim ujeciu! a decyzja to albo tak albo nie...kwestia wyboru,
              rozstrzygniecia argumnetów

mówisz ze wpędzi nas pod skrzydła Moskwy...czyli nie bycie w UE jest
              rónoznaczne bycie pod moskwą... z twoej logiki należy wnioskować ize od 1989
              roku nadal jesteśmy pod skrzydłami Moskwy, od całych 15 lat... bo nie jesteśmy
              w UE... zastanów sie nad demagogią takiego argumentu, chyba ze jestes w stanie
              wyjśc poza obszar propagandy prounijnej
              a o wrodzaku nie słyszałem...chyba już to gdzieś poruszaliśmy ten wątke, proszę
              więc o zróło tej wypowiedzi bo sam jestem ciekawy...jako historyk nie powinineś
              miec z tym problemu....

>> lpr kleiło plakaty w których to straszyło społeczeństwo strasznymi wyssanymi
              z palca podwyżkami jakie mają być w UE.>>>
              czyżby wyssane? ile pałcisz za cukier? ostatnio chleb juz podrożał, podrożeją
              warzywa, generalnie cała zywność
              stanieją ponoć tylko wódka, samochody i kosmetyki...
              (masz jakieś kojarzenia jako historyk a propos taniej i dostępnej wódki?)
              wiec niestety lpr miało rację i ma w tym względzie

nawet wyborcza to potwierdziła ostatnio, oczywisćie dali "nadzieję" bo za 10
              lat będziemy wiećej zarabiali to się wyrówna....to ja sie pytam jaki interes ma
              w tym konsument? skoro siła nabywacz pieniądz sie dramatycznie zmnijeszy i wdle
              GW dopiero za 10 lat dobijmey do tego co mamy teraz? (a znajac GW to i tak
              pewnie przekłamał to i w rzeczywistosći potrwa to dłuzej)

podałem ci konkretne fakty, konkretną interpretację naprzeciw twym hasłom, wiec
              jeśli masz odwagę to uczyń podobnie a zaprzestań na miłość boską rzucania
              sloganów bo jest to już męczące i tylko sie kolego kompromitujesz, wiec jeśli
              nie jesteś w stanie spłenić tego warunku to daruj sobie odpowiedź, a jak jestes
              w stanie to zapraszam

aaa jeśli chodzi o plakaty i reklamówki to najbardziej żenujące miała
              UW...pedalscy i piękni młodzieńcy wpatrzenie w dal w cudowną Unię E. -
              pioerwsze i jedyne skojarzenie to połączenie klutu ciała hitlerjugend
              z czynem społecznym ZSMP...

--
              armyofgod.com
              • santiago78 i co aleksis 4 ? zamilkłaś? 10.04.04, 13:50

• santiago78 i co alex! jednak stchórzyłeś.... 13.04.04, 20:09
                  ale nie pozwolę by wątek spadł z czołóweki, niech inni zobaczą przejaw twej
                  indolencji intelektualnej i kulturalnej...
                  • santiago78 Re: i co alex! jednak stchórzyłeś.... 14.04.04, 23:24
                    nie pozwolę....
                    • santiago78 Re: i co alex! jednak stchórzyłeś.... 15.04.04, 15:32
                      ;-) odwagi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka