Dodaj do ulubionych

PODZAŁUSKA BRZÓZKA

11.02.11, 15:18
No cóż,nasz Szanowny Pan Wójt tęga głowa naszej gminy robi z Pani Wiery kpiny.Brzózki nie ma ale są 4 tys.co dla tęgiej głowy są potrzebne.Uważam że Pani Wiera to przeżyje ale tęga głowa gminy Gródek następnej kadencji nie uzyska.Panie Kulesza! Czarne chmury już dawno wiszą nad głową potrzeba tylko czasu kiedy spadną.Paszoł won z naszego podwórka!
Obserwuj wątek
    • iwanik4 Re: PODZAŁUSKA BRZÓZKA 22.02.11, 14:05
      Już ta staruszka nie taka lewa w tylu gazetach wywiady i to płatne ponoć na tym drzewie (wywiadach) to już 30 tys zł zarobiła. A prawo jest takie samo dla wszystkich a nie jeden może wszystko a to ze ma 86 lat nic nie zmienia. Zaraz ktos powie że mnie prawo nie dotyczy bo jestem kulawy czy inna bieda.
      • pogromca1008 Re: PODZAŁUSKA BRZÓZKA 10.03.11, 09:44
        proszę pełne wyjaśnienie. www.grodek.pl/wyjasnienie.html
        • public-enemy125 Re: PODZAŁUSKA BRZÓZKA 17.03.11, 09:13
          Jak donoszą media Samorządowe Kolegium Odwoławcze w Białymstoku unieważniło decyzję Wójta Gminy Gródek w sprawie kary dla mieszkanki Podzałuk.
          Czyżby kolejna nietrafna decyzja naszej władzy???
          www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/region/id/56239
          • krasnal125 Re: PODZAŁUSKA BRZÓZKA 20.03.11, 14:12
            Pewnie jest tak .Wójt w tym wypadku postąpił tak jak nakazywało prawo. Później odwołanie do SKO i jest decyzja unieważniająca. Sam miałem też podobną sytuację( oczywiście nie dotyczącej ścinki drzewa) w innej gminie i też SKO było po mojej stronie. Cóż mamy tak napisane prawo.
            • pogromca1008 Re: PODZAŁUSKA BRZÓZKA 20.03.11, 15:08
              No tak ale chyba SKO musiało się dopatrzyć jakis niprawidłowośći,skoro cofnięto decyzję która była zgodna z prawem.To jak w końcu działa to prawo na korzyść tego co najgłośniej krzyczy?
              • krasnal125 Re: PODZAŁUSKA BRZÓZKA 20.03.11, 16:26
                No i tu nasuwa sie wniosek: warto by było poznać uzasadnienie takiej decyzji SKO. Nikt tutaj pewnie jego nie zamieści.Odnośnie krzyku to zobacz jak górnicy( nie tylko oni) pokrzyczą to i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka